Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Na Hamiltona - da,težak je ovo udarac !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za prošlu trku su na Castrol edge dvojica od trojice experata stavili Hamiltona. Bolid je trenutno najbolji, ne vjerujem da Button može svezai još jedan pol tako da bi ja stavio pare na njega. Ja sam se sa ekipom sa kojom gledam trke stavio oba McLarena na postolju, Sauberi ekipno bolji od Indije, ali to je drugo ionako sve popijemo kasnije.Kakva vam je prognoza za Moncu, oce ovo da utice malo na Alonsa i Hamiltona? Luis ima i neke privatne probleme, igrao bih sigurno na njega ovako nisam siguran.
RB tesko da bude bolji od McLarena?
Hamilton ce uci u trku bez emocija i totalno hladno i ne bi me iznenadilo da napravi neku sebi svojstvenu pizzdariju. Baton lici na proslogodisnjeg, ali to je pokazao samo na jednoj trci. Glavna borba je Fetel-Alonso i tu nece biti mnogo prenagljivanja, samo cisto kalkulisanje. Imam i svoje potajne favorite, ali o tome u kladionici kada dodje vreme 
Za prošlu trku su na Castrol edge dvojica od trojice experata stavili Hamiltona. Bolid je trenutno najbolji, ne vjerujem da Button može svezai još jedan pol tako da bi ja stavio pare na njega. Ja sam se sa ekipom sa kojom gledam trke stavio oba McLarena na postolju, Sauberi ekipno bolji od Indije, ali to je drugo ionako sve popijemo kasnije.

Dzordan: Hamilton u Mercedesu, Sumaher se povlaci?
Tome treba dodati i cinjenicu da ce Meklaren od sledece sezone morati da placa motore Mercedesu, napomenuo je Dzordan i dodao: "Prelazak Hamiltona u Mercedes bi imao smisla i iz ugla njegovog menadzera Sajmona Fulera. To je covek koji stoji iza grupe Spajs Gerls i Dejvida Bekama. A Fuler zeli da etablira Hamiltona kao svetsku zvezdu - isto kao sto je Bekam. S tim u vezi Mercedes je jednostavno veca svetska marka od Meklarena". Dzordan je misljenja kako se cinilo da je pozicija Mercedesa u Formuli 1 pomalo nesigurna. Uprava preduzeca je bila nezadovoljna aktuelnim rezultatima. Dolazak Hamiltona bi bez sumnje bio veliki podstrek i obezbedio bi Merecedesovom F1 timu malo svezeg vazduha.
Da bre, oni na treninzima koriste istrosene motore.Nemoguce da rikne ovaj, nije preso nista, on i Hamilton su dobili nove.
Ipak za menjac i dalje nisam siguran.Baton je jdnu trku, ako se secas, odustao namerno par krugova pre kraja da bi ga zamenio na sledecoj bez kazne.