Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ФП1:
Прави потоп беше:
AxHYQ-ACAAE0DPm.png

Gledajući i ove treninge GP3 i GP2 serije,sve mi miriše na to da ćemo videti i crvenu zastavu na trci !

Ako uspeju da ućutkaju onog našeg ludaka-Lewisa,možda trka i ne počne. Već znamo šta ostali misle o kiši i koliko se to razlikuje od Lewisovog mišljenja.
Mada,ovakvi uslovi su stvarno nemogući.Ne mogu verovati da će ovako tri dana da pada.

Publika je prva liga, a i mehanicari su raspolozeni za zezanje. Kad pomislim da matori sismis hoce da ustupi dve trke Amerikancima dodje mi da placem, bolje dati dve Britancima ili Nemcima.Svaka cast za centralnu tribinu i boksove. :klap:

Džaba sve to kada sam se živ iskidao od ovih rezultata kvalifikacija.

Што?
Хамилтон је био одличан ако ћемо искрено
Ако погледамо испред њега је један Маса који је познат по својим кишним "бравурама" :)
Хамитлон је иза себе оставио једног Хулкенберга и изузетно брзог Грожана који није возио Q3 али то ништа не мења

AxNhCbwCAAAepxS.png

Жао ми је само што Шумахер није одмах изашо на интермедијумима као и већина осталих, овако је имао смао један брзи круг на њима

Што?
Ако погледамо испред њега је један Маса који је познат по својим кишним "бравурама" :)
Хамитлон је иза себе оставио једног Хулкенберга и изузетно брзог Грожана који није возио Q3 али то ништа не мења

AxNhCbwCAAAepxS.png

Жао ми је само што Шумахер није одмах изашо на интермедијумима као и већина осталих, овако је имао смао један брзи круг на њима
Batonovo mrcvarenje koje više počinje debelo da mi ide na qrc (počinjem da sumnjam da je veći problem u njegovoj glavi nego da je do bolida),ono antologijsko čekanje od nekih sat ipo i katastrofalno podešen bolid Hamiltona za Q3.

Што?

AxNhCbwCAAAepxS.png

Ti se izgleda sprdas sa covjekom,sta li? ;)

A vidi ko je ispred Hamiltona ? :whistling:

Batonovo mrcvarenje koje više počinje debelo da mi ide na qrc (počinjem da sumnjam da je veći problem u njegovoj glavi nego da je do bolida),ono antologijsko čekanje od nekih sat ipo i katastrofalno podešen bolid Hamiltona za Q3.

Чињеница је да од како сте променули тај нос од тада Батону иде лоше.
Доста има проблема са пријањањем на том предњем делу.
Да ли је то једини разлог или има још нешто, бем ли га

Ti se izgleda sprdas sa covjekom,sta li? ;)

A vidi ko je ispred Hamiltona ? :whistling:

Ништа слађе него спрдати се на рачун "сивих"

Малдонадо и Хамилтон, па то има да пуца...

Mislim da je za onu svinjariju u Valensiji dobio simbolicnu kaznu od 25 sekundi, tako da startuje sedmi.

Imamo osecaj da bi Hamilton bio u top 3 da je vozio Q3 na kisnim gumama, videlo se da na interima nema sta da trazi za razliku od ostalih. Doktore, Baton se jako cudno ponasa. Na trecem treningu je imao drugo vreme na tvrdim gumama, svi ostali iz prvih deset su bili na mekim. Mislio sam da ce konacno bljesnuti kod kuce, ali to jos nije iskljuceno, jer sve nesto od njega ocekujem jos jednu trku kao u Kanadi prosle godine. Ipak, ostajem pri stavu da je zensko krivo za sve :mrgreen: .

zar maldonado nije popasao kaznu plus 5 i ide malo nazad a ne pored šampiona.

Mislim da je samo kažnjen sa +20 sekundi na prošloj trci.
Ovo "pored šampiona"- neprocenjivo :ok:

-----------------------------------------

Miloš i ja se "sudarismo" skoro sa odgovorom,ali smo i malo u raskoraku po pitanju kazne za izgrednika(da ne kažem nasilnika),mada je to nebitno.
Montoya u pokušaju je isto tako nebitan lik.

Poslednja izmena:
Mislim da je za onu svinjariju u Valensiji dobio simbolicnu kaznu od 25 sekundi, tako da startuje sedmi.

Imamo osecaj da bi Hamilton bio u top 3 da je vozio Q3 na kisnim gumama, videlo se da na interima nema sta da trazi za razliku od ostalih. Doktore, Baton se jako cudno ponasa. Na trecem treningu je imao drugo vreme na tvrdim gumama, svi ostali iz prvih deset su bili na mekim. Mislio sam da ce konacno bljesnuti kod kuce, ali to jos nije iskljuceno, jer sve nesto od njega ocekujem jos jednu trku kao u Kanadi prosle godine. Ipak, ostajem pri stavu da je zensko krivo za sve :mrgreen: .
Ne znam kako mu stoje natalne karte ali Baton počinje da mi liči na crvenog Masu !!!Ne daj Bože da se to u potpunosti dogodi ali mi nekako ide u tom pravcu...

Чињеница је да од како сте променули тај нос од тада Батону иде лоше.
Доста има проблема са пријањањем на том предњем делу.
Да ли је то једини разлог или има још нешто, бем ли га

Ништа слађе него спрдати се на рачун "сивих"

Малдонадо и Хамилтон, па то има да пуца...
Nemoguće...zar je potrebno pola sezone da se uvidi gde je problem ???
Ali opet kad pogledam unazad ove sezone sve naše brljotine u pit-u ništa me više ne čudi :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back