RACE MASTER
Domaćin
- Poruka
- 4.646
Pogledajte ovaj refleks vozaca .
Stvarno ga je iskontrolisao za desetku.
I,posle,kažu da Schumacher nije mogao izbeći Coultharda u Belgiji onomad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte ovaj refleks vozaca .

Gledajući i ove treninge GP3 i GP2 serije,sve mi miriše na to da ćemo videti i crvenu zastavu na trci !

Džaba sve to kada sam se živ iskidao od ovih rezultata kvalifikacija.Publika je prva liga, a i mehanicari su raspolozeni za zezanje. Kad pomislim da matori sismis hoce da ustupi dve trke Amerikancima dodje mi da placem, bolje dati dve Britancima ili Nemcima.Svaka cast za centralnu tribinu i boksove.![]()
Džaba sve to kada sam se živ iskidao od ovih rezultata kvalifikacija.

Batonovo mrcvarenje koje više počinje debelo da mi ide na qrc (počinjem da sumnjam da je veći problem u njegovoj glavi nego da je do bolida),ono antologijsko čekanje od nekih sat ipo i katastrofalno podešen bolid Hamiltona za Q3.Што?
Хамилтон је био одличан ако ћемо искрено
Ако погледамо испред њега је један Маса који је познат по својим кишним "бравурама"
Хамитлон је иза себе оставио једног Хулкенберга и изузетно брзог Грожана који није возио Q3 али то ништа не мења
![]()
Жао ми је само што Шумахер није одмах изашо на интермедијумима као и већина осталих, овако је имао смао један брзи круг на њима
Што?
Хамилтон је био одличан ако ћемо искрено
![]()
Жао ми је само што Шумахер није одмах изашо на интермедијумима као и већина осталих, овако је имао смао један брзи круг на њима

Batonovo mrcvarenje koje više počinje debelo da mi ide na qrc (počinjem da sumnjam da je veći problem u njegovoj glavi nego da je do bolida),ono antologijsko čekanje od nekih sat ipo i katastrofalno podešen bolid Hamiltona za Q3.
Ti se izgleda sprdas sa covjekom,sta li?
A vidi ko je ispred Hamiltona ?![]()
.zar maldonado nije popasao kaznu plus 5 i ide malo nazad a ne pored šampiona.

Ne znam kako mu stoje natalne karte ali Baton počinje da mi liči na crvenog Masu !!!Ne daj Bože da se to u potpunosti dogodi ali mi nekako ide u tom pravcu...Mislim da je za onu svinjariju u Valensiji dobio simbolicnu kaznu od 25 sekundi, tako da startuje sedmi.
Imamo osecaj da bi Hamilton bio u top 3 da je vozio Q3 na kisnim gumama, videlo se da na interima nema sta da trazi za razliku od ostalih. Doktore, Baton se jako cudno ponasa. Na trecem treningu je imao drugo vreme na tvrdim gumama, svi ostali iz prvih deset su bili na mekim. Mislio sam da ce konacno bljesnuti kod kuce, ali to jos nije iskljuceno, jer sve nesto od njega ocekujem jos jednu trku kao u Kanadi prosle godine. Ipak, ostajem pri stavu da je zensko krivo za sve.
Nemoguće...zar je potrebno pola sezone da se uvidi gde je problem ???Чињеница је да од како сте променули тај нос од тада Батону иде лоше.
Доста има проблема са пријањањем на том предњем делу.
Да ли је то једини разлог или има још нешто, бем ли га
Ништа слађе него спрдати се на рачун "сивих"
Малдонадо и Хамилтон, па то има да пуца...