Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uz svo postovanje meklarenovcima moram reci,ne da mi vrag mira, sljedece : Luis Hamilton je odlican ,vanredan vozac,ali samo za oko deset do petnaest posto trke i to je sve.Taj ne umije izvesti cijelu trku kako treba.
Covjek je napravio toliko gluposti do sada da ga uopste i nikad necu moci ubrojati u velike vozace formule 1.

Naravno,ovo je samo moje licno misljenje koje sam morao reci....ili puci..:eek: :roll: :neutral: :D

Jbga...izvin`te :)

Pa sta?

Mogao je biti jos koji put...ali nije.
A zasto?

Razlozi su napisani u mom prethodnom postu.

Nešto malo za ove novo pridošle što nisu upoznati sa Luisom Hamiltonom.

2008
Postaje najmlađi šampion Formule 1 sa 23 godine, sa pet pobeda i još pet finiša na podijumu sa razlikom od samo jednog poena od vicešampiona Filipea Mase. Produžuje ugovor sa Meklarenom do kraja 2012-e.

2007
Neverovatan debi u Formuli 1 sa zavrsecima na podijumu u prvih devet trka. Osvaja četiri trke i šest pol pozicija i generalno pruža bolje vožnje od svog klupskog kolege i tada aktuelnog svetskog šampiona Alonsa. Bio je favotit za osvajanje prvenstva do poslednje dve trke sezone kada pravi neverovatne početničke greške i titulu na tacni predaje u ruke Kimiju Raikonenu.

2006
Šampion u GP2 seriji u svojoj prvoj sezoni u tom takmičenju. Kao šampion dobija šansu da testira Meklarenov F1 bolid. Posle testova dobija i vozačko mesto u ovoj ekipi za narednu sezonu.

2005
Dominira U Evropskoj Formuli 3, sa 15 pobeda, 10 najbržih krugova i 13 pol pozicija.

2004
Prelazi u viši rang takmičenja odnosno u Evropsku Formulu 3. Završava kao petoplasirani u generalnom plasmanu sa jednom pobedom i još dva završetka na podijumu u sezoni.

2003
Obezbeđuje titulu u Formuli Reno dve trke pre kraja sezone. Osvaja 10 trka, 9 najbržih krugova i 11 pol pozicija.

2002
Prelazi u viši rang takmičenja iz kartinga u jednosede/bolide. Sezonu u Formuli Reno završava na trećem mestu u generalnom poretku.

Je,i sta nije tacno u onome sto sam ja pisao za Luisa i F1?
Ako krenes da kopas po tome ko je sve bio prvak u nekim kategorijama prije F1 vidjeces da su svi bili sampioni u tim nekim potkategorijama,to me ne interesuje.
Licno mislim da su tu svi uglavnom dobri vozaci,jer ne bi bili tu da nisu.

Rekoh vec,vanredno dobar vozac,ali na kratke staze.
Sve sto si napisao je ok,jedna titula u jako dobrom autu i brrrdooo pocetnickih gresaka,kad se samo sjetim toga izletanja na sljunak kad je izgubio titulu,pa i hajde da kazes da je pocetnicka greska,OK,ali sta je sa gomilom gresaka kasnije,previse ih je pa anuliraju sve ono sto dobro uradi,a toga dobrog je sve manje,a ovog drugog sve vise.

Ja sam izneo svoje misljenje i nije obavezno da se svi sloze sa time,i nije to raspravljanje i neka prepirka sta ti ja znam,samo malo diskusije.

Lijepo je razmjenjivati misljenja :D

Formulu pratim punih 32 godine.Rekao sam da se vise ne javljam na forumu,ali ovo je smesno.Svi su pali na hamiltonovu staru foru izguravanja protivnika sa staze.Itekako je hamilton mogao da udje u tu krivinu bez problema.Ali uvek se pojavi taj njeghov prostacki poriv za izbacivanje protivnika sa staze.Ako toliko pratite formulu 1 videcete da mu to nije prvi put.Stradali su i mnogi drugi.Ali lakse je okriviti jadnog maldonada,jer je hamilton sampion kako kazete.Mnogo ima sampiona,ali ovako pokvernog nije bilo.Cak je i sumahera nadmasio.

Formulu pratim punih 32 godine.Rekao sam da se vise ne javljam na forumu,ali ovo je smesno.Svi su pali na hamiltonovu staru foru izguravanja protivnika sa staze.Itekako je hamilton mogao da udje u tu krivinu bez problema.Ali uvek se pojavi taj njeghov prostacki poriv za izbacivanje protivnika sa staze.Ako toliko pratite formulu 1 videcete da mu to nije prvi put.Stradali su i mnogi drugi.Ali lakse je okriviti jadnog maldonada,jer je hamilton sampion kako kazete.Mnogo ima sampiona,ali ovako pokvernog nije bilo.Cak je i sumahera nadmasio.

I Senu! :lol:

Čuvaj zdravlje i nemoj opet neko vreme da se javljaš.

Čuvaj zdravlje i nemoj opet neko vreme da se javljaš.

Necu brate ni da se javljam jer je i dalje forum isti.Svodi se na navijace mclarena i hamiltona koji nevide nista i svi su krivi ako hamilton rokne iz gluposti i na par realnih momaka koji se jedva vide od njih.:confused:Nadao sam se da ce se nesto promeniti,da ce svi ucestvovati,ali je i dalje najbitnije da se neko izvredja i sto vise omalovazi.jadno:(

:rumenka:

Die beste, die beste...

Michael-Schumacher.jpg

Poslednja izmena:
Silverston je potpoljen.Vozači se bore sa zadnjim krajem na svakom izlaskuiz krivine....izleću....patnja jedna.
Ako ovako bude i za vreme trke,a prognoza je takva,većim delom će je predvoditi Bernd Maylander :roll:
Utešno je što ne vozi neki Ferrari :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back