Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ФП2:
Av__T03CEAEdLfJ.png

Mislim da se ovo nikada do sada nije desilo da nakon Q2 razlika između prvog i jedanaestog bude svega 0.218.

Баш су се сабили.
И онда у Q3 Фетел буде испред за 3-4 десетинке, где их само нађе...

И поред свега тога мислим да ћемо поново гледати возикање, где су разлике између водећих 2-3-4 секунде али напада нема, надам се да се варам

Biće kao i svaka Valensija,pogledi na jahte lepe hotele i neki bolidi što kruže okolo...

Edit
A bilo je fino,vrućina i maleri namestili zanimljivu trku za promenu.

Poslednja izmena:
Ludju trku nisam gledao :super:,svaka cast svim ludacima,pogotovo onima koji je nisu zavrsili
Taman kada sma pomislio da cu se ponovo lepo naspavati,neka dva ludaka su nabusila gume,resili da se provozaju malo i poseju useve,posle SC kao da je neko bacio cini na bolide

Ove gume su smesne,nabusis li dolazis na felni u pit,a kad dodju do ivice,jednog trenutka vozis sledeceg klizas

Poslednja izmena:
Svidelo mi se sto se Hamilton odmakao da Grosjean ne bi zavrsio na lezecim ,i ako je izgubio mesto,posle ga je zadesila dizalica,ali bi drugo mesto bilo zasluzeno,*** ,nije imao srece,losa karma

Nego sma ovo zaboravio da pitam,seca li se neko,pre dve trke cini mi se,na konferenciji za stampu ,Raikonen kad je govorio na svom jeziku rekao je bukvalno 3 reci,jel zna neko sta je lik rekao?

Poslednja izmena:
Nikada od ovog Maldonada ni Montoya nece postati,a ne sampion F1.
Budala nadmena i uspaljena.

Cestitam Kimiju i navijačima Lotusa !
Malo mi se povraća od svega,pa da ne pravim nered ovde.
Vratiću se kad ohladim glavu.
Pod hitno treba vratiti pesak i šljunak oko staze,pa ovakvi slepci ne bi možda ovoliko štete pravili.

Još se nisam ispovraćao,ali mi ti baš dade poriv !
Pa,otkud sad Hamilton kriv?!
Nisi video da je ona nadmena budala izgurala čoveka,idući ored staze.
Ej,bio je van staze i gura se,a nisam siguran i da je prešao pola bolida u tom momentu.
Pa to je i video kako se radi od Hamiltona u Monte Karlu :D

Poslednja izmena:
Како се надала добро се удала :D :D :D
Не верујем да би овај викенд икако могао бити лепши за мене :)
Алонсо је једна возачка громада, једноставно боље од овог не може, извукао је из тог болида све што се могло извући и уз мало среће коју је свакако заслужио ето га на првом месту.
Фетел и Грожан су жртве сигурносног возила, штета.
Верујем да је Грожан могао и да угрози Алонса 2-3 круга на крају.
Што се тиче инцедента између Малдонада и Хамилтона ту је Малдонадо баш ишао агресивно, мада да је био једно 20цм више на стази био би у истој ситуацији као Грожан када је ту претекао Хамилтона и онда би за инцидент био крив Луис.
Није имао потребу да толико форсира јер је већ имао Хамилтона и био је бржи, претекао би га ако не у том кругу онда у следећем.
Од Монтоје нисам видео тако агресивног возача.
Иако мислим да је овде Малдонадо крив није ми жао Хамилтона и то само из разлога што је Луис прошле године у Монаку избацио Малдонада и то онако брутално, и тада сам рекао да ће се то Хамилтону вратити пре или касније и то је то.
Шумахер одличан, без обзира на то што је прескочио 4 возача због више силе, једноставно упалила му је та стратегија да крене на тврдим гумама и последњих 15-ак кругова је баш возио до максумума, а и ред је био да се после свих ових проблема са болидом и њему срећа осмехне

Смешно је било на конференцији када су требали да причају на свом матерњем језику а Шумахер кренуо на енглеском да парла и тек после неког времена то примети...

Nego sma ovo zaboravio da pitam,seca li se neko,pre dve trke cini mi se,na konferenciji za stampu ,Raikonen kad je govorio na svom jeziku rekao je bukvalno 3 reci,jel zna neko sta je lik rekao?

Честитао дан мајки :)
Рекао три реченице и стао, сви у сали ћуте и не верују да је завршио говор :)
То је у његовом стилу

Иако мислим да је овде Малдонадо крив није ми жао Хамилтона и то само из разлога што је Луис прошле године у Монаку избацио Малдонада и то онако брутално, и тада сам рекао да ће се то Хамилтону вратити пре или касније и то је то.

.

Dobro ,vratio mu je i nadam se da je to-to,iako profesionalci tako ne rade.
Problem je što je Maldonado i u Monaku divljao i gazio preko protivnika.
Totalno je nerazuman i zaslepljen.
Možda to nekome liči na Lewisa iz prošlosti,ali nema tu suštinske sličnosti.
Ako ovakav Maldonado dođe u priliku da se bori za titulu nekad....Bože me sačuvaj takve formule.

Dobro kažeš za Alonsa.Stvarno je poseban.Toliko tereta nositi na leđima i pobeđivati....impresivno.
Lewis i Alonso su mogli imati mnogo više bodova da ih pogrešne odluke i nesposobnost mehaničara ne upropaste na svakoj drugoj trci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back