Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
ФП2:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da se ovo nikada do sada nije desilo da nakon Q2 razlika između prvog i jedanaestog bude svega 0.218.

,svaka cast svim ludacima,pogotovo onima koji je nisu zavrsili
i to na svoju stetu, a nazalost i na tudju...Još se nisam ispovraćao,ali mi ti baš dade poriv !Kakva ludnica!
Hamilton je opet pokazao koliki je bolidi to na svoju stetu, a nazalost i na tudju...
Bravo za Alonsa!![]()
Kakva ludnica!
Hamilton je opet pokazao koliki je bolidi to na svoju stetu, a nazalost i na tudju...
Bravo za Alonsa!![]()
Još se nisam ispovraćao,ali mi ti baš dade poriv !
Pa,otkud sad Hamilton kriv?!
Nisi video da je ona nadmena budala izgurala čoveka,idući ored staze.
Ej,bio je van staze i gura se,a nisam siguran i da je prešao pola bolida u tom momentu.
Pa to je i video kako se radi od Hamiltona u Monte KarluJoš se nisam ispovraćao,ali mi ti baš dade poriv !
Pa,otkud sad Hamilton kriv?!
Nisi video da je ona nadmena budala izgurala čoveka,idući ored staze.
Ej,bio je van staze i gura se,a nisam siguran i da je prešao pola bolida u tom momentu.

Nego sma ovo zaboravio da pitam,seca li se neko,pre dve trke cini mi se,na konferenciji za stampu ,Raikonen kad je govorio na svom jeziku rekao je bukvalno 3 reci,jel zna neko sta je lik rekao?

Pa to je i video kako se radi od Hamiltona u Monte Karlu
Nije,ovo je još gore.Skroz je presekao ostrvo sreća što nije bio neki znak za pešački prelaz...Ovo nije ista situacija kao danas.
Иако мислим да је овде Малдонадо крив није ми жао Хамилтона и то само из разлога што је Луис прошле године у Монаку избацио Малдонада и то онако брутално, и тада сам рекао да ће се то Хамилтону вратити пре или касније и то је то.
.
Maldonado je kriv 1.000.000 %
a ko to ne vidi neka kupi naočare