Formula 1

FP1:
AoE8lISCQAAfm8Z.jpg


Било је кише пре самог тренинга тако да се првих сат времена није скоро ништа дешавало.
Тек у задњих пола сата су кренули да гасирају.
 
evo i mene za pocetak ove sezone,koliko sam saznao Kimi je u igri,neka se pokaze bolje nego Shumi,mada vidim da je na P2 on zablistao
od novotarija tu si gume koje ce se kao brze trositi,promena na nosu bolida i auspuh,valjda je to to

jos kada bih znao ko prenosi kvalifikacije i trke od ovih sa kablovske bilo bi super,ili da gledam online na bbc-ju?
uf,sutra treba ustati u 7

animated-smileys-vehicles-014.gif
 
evo i mene za pocetak ove sezone,koliko sam saznao Kimi je u igri,neka se pokaze bolje nego Shumi,mada vidim da je na P2 on zablistao
od novotarija tu si gume koje ce se kao brze trositi,promena na nosu bolida i auspuh,valjda je to to

jos kada bih znao ko prenosi kvalifikacije i trke od ovih sa kablovske bilo bi super,ili da gledam online na bbc-ju?
uf,sutra treba ustati u 7

animated-smileys-vehicles-014.gif

Преноси SK Prime...
Немој да ми дираш Шумија, није он човек крив, болид не ваља ;)
 
ma on je bolid :)
ne hvatam to cudo od kanala,zar ne prenose Hrvati,neki SportClub ,valjda BBC nije odustao,njihovi komentari su mi najludji

Наше комшије су прошле године имале неки групни пренос (више телевизија је учествовало у откупу преноса, тако нешто), не знам какво је стање код њих за ову сезону...
BBC ће преносити половину трка колико сам схватио јер је сада SkySports откупио права...
Ако имаш солидну брзину нета још ти је и најбоље да ухватиш неки стрим.
Окачиће овде неко од нас линк...
 
Realno, ovo jutros je veći fail RB-a nego Ferrari-ja, sve čestitke McLarenu na 100%-tnoj realizaciji vozačko-tehničkih mogućnosti i izvinjavam se švajcarskom bankaru na oceni da je rekonvalescent, samo mi žao što nije Robert sa njim u timu...
 
Da imamo sutra polovican ucinak kao sto je danasnji na treningu i ja prezadovoljan. :klap:

Grozan je poceo maltene kao Hamilton u debitantskoj sezoni. Njemu su danas izgleda sakrili votku, a Kimiju ostavili na vidnom mestu :lol: . Za Mercedes sam verovao da mogu ovako dobro da voze, jos mi je zao sto nisam u kladzi sve pare stavio na Rozberga.

Red Bul ce verovatno krenuti da se poboljsava od Evrope. O crvenima rec necu reci. :thumbdown: . Od Vilijamsa sam mnogo vise ocekivao. Na mene je najjaci utisak ipak ostavio Lotus!

Eh, da i Paja Zivkovic. Prosle godine je Sutil bio Andreas, sada je HUlkenberg, pa HUlkenbUrg, ali nikako da ubode Hilkenberg.
 
Квалификације:
AoLS4cOCIAAQasB.jpg


Честитке сивима, уживајте док траје :)
Фетел се изгледа мало опустио, треба то искористити
Иако се знало да је Лотус доста брз ипак сам мало изненађењем толико брзином.
Лепо и за Мерцедес, поправљају се.
 
Malo opustio? Nije mogao da iskontrolise auto.Podero Hamilton, idemo ove godine do titule :D (nadam se da je prosle naucio kako :D )
Lotos (Reno) je bio dobar i na pocetku prosle sezone pa je usledio pad, nadam se da tako nece biti i ove godine, da vidim Kimija u borbi za podium.

EDIT: Kada ce vec jednom ferari da kaze zbogom Masi?
 
Kubica daleko od povratka. © Motorsport Total


Algersuari: "Kubica ne moze da uzme casu u ruku"

Javnost i dalje iscekuje prvi zvanican nastup Roberta Kubice nakon njegove teske nesrece na reliju u februaru 2011. Informacije o njegovom zdravstvenom stanju dobijamo na kasicicu, a spekulisalo se o njegovom povratku u Formulu 1 jos tokom oves sezone. Medjutim, na to niko ne bi trebalo ni da pomislja.

Bivsi vozac tima Toro Roso, Haime Algersuari, izneo je na jednoj konferenciji za novinare u okviru njegove nove aktivnosti kao radijskog komentatora BBC za Formulu 1 nove detalje o Kubici. "Poslednje vesti koje imam od njega nisu dobre", kaze Algersuari. "On trenutno nije u stanju da uzme casu u ruke i da pije iz nje. Dakle ne izgleda bas najbolje".

Glavni problem i nadalje je desna ruka nekadasnjeg vozaca Renoa. Iako je nedavno sedeo za upravljacem putnickog vozila sa automatskim menjacem, pokretljivost njegove desne ruke prema izjavama lekara do danas nije povracena na predjasnji nivo, iako oni veruju da ce pokidani nervi ponovo srasti. Poljaku narocito tesko pada okretanje zgloba sake.

"Njegove povrede su teze nego sto se mislilo", govori Algersuari koji mnogo saoseca sa nekadasnjim kolegom. "Stvarno nije imao srece. Njegov udes je bio vrlo neobican, a u reliju postoje udesi koji izgledaju mnogo gore od njegovog. Njegov suvozac je mislio da je mrtav".

Spanac je misljenja da je Kubica imao stofa da postane svetski prvak. "Robert je bio i jeste fantastican vozac, brz i kompletan. Bez problema bi mogao da bude svetski prvak. Radovao bih se njegovom povratku, jer zasluzuje da bude u Formuli 1".

Medjutim do povratka mu predstoji dug put. Tek nedavno je jedan anonimni Kubicin prijatelj otkrio za BBC da je nekadasnji pobednik gran pri trka "na korak od povratka u normalan zivot. Sam vozi svoj auto i moze sam da izlazi iz kuce. Ali mora jos da radi na izgradnji misicne mase. U junu ili julu cemo znati da li ce ikada biti dovoljno spreman da ponovo testira bolid Formule 1".

Pre nekoliko meseci je doziveo novi udarac kada se prilikom setnje u blizini svog doma u italijanskom Vijaredju okliznuo na ledu i tom prilikom je ponovo zaradio prelom desne noge koja je vec bila polomljena u reli udesu. Sredinom januara je ipak napustio bolnicu.

Baš šteta,bio je baš kul lik!
 
.

[/COLOR][/I]

Prvo su sjebbali Hokenhajm i Nirburgring, jedno vreme izbacili Spa, sada hoce da sjebbu i Barselonu naustrb Amerikanaca. I tako cemo imati dve idiotske staze u kalendaru tipa Valensija i Nju Dzersi, pa jos kada dodje pustara u Ostinu. Vec su oskrnavili Silverstoun, sta je sledece na redu? Ne bi mi bilo zao da Bahrein ustupi mesto Valensiji, ali Katalunja svake druge godine mi se ne dopada.

I dalje ne mogu da prezalim Imolu, pa cak i onu selendru Manji-Kur. Sa pet nemackih vozaca u F1 i Alonsom sigurno bi vladalo vece interesovanje i bolje bi se prodavale karte za dve trke godisnje u Nemackoj ili Spaniji. Kriza je samo dobar izgovor za izbezumljene planove matorog sismisa. U Turskoj nigde publike, ni Indija nije privukla bogzna koliko publike, Singapur - ima li gluplje staze? Covek u 80 godina treba u staracki dom, a ne da se slobodno seta okolo.

Strašno je i samo podsetiti se na takve stvari. Sramota!
 
HRT je bio „rizičan“ za Sennu

Majka Bruna Senne kaže da je HRT bio „rizičan tim“ za njenog sina

„Važno je da tim može da pruži Brunu najbolje uslove, u kojima može da razvije svoje sposobnosti“, rekla je Viviane.

„Nisam bila zadovoljna Hispanijom. Oni nisu imali rezervne delove, tako da ukoliko se nešto polomi, oni bi to zakrpili za sledeću trku. Nikada niste znali šta će se sledeće polomiti na automobilu.“

„Da, oni su bili veoma rizičan tim.“

Mnogi posmatrači smatraju da je 2012. godina poslednja šansa za Sennu da se dokaže i da izadje iz senke svog ujaka.

Viviane je to prokomentarisala: „Ljudi pamte Ayrtona kao pobednika, šampiona, ali su mnogi zaboravili koliko mu je trebalo da do toga dodje.“

„Bruno je ni od čega došao do F1 za pet godina. To nije fer poredjenje", rekla je Viviane.



http://www.f1srbija.rs/index.php/f1-vesti-f1-news/462-hrt-je-bio-rizican-za-sennu

Nadamo se da je ovo nešto kao proročanski.. ;)
 
Mercedes je brži od Red Bulla

Prema navodima nemačkih novina Auto Motor und Sport Mercedes je u dužim stintovima brži od Red Bulla.

Bild se slaže sa ovom izjavom Auto Motor und Sporta, dodajući da je pravi "šampion" testiranja zapravo Mercedes.
"Analiza poslednjih testiranja u Barceloni pokazuju da je tim Rossa Brawna brži od bolida vladajućeg šampiona", navodi se u izveštaju.


Brazilski Globo je citirao Rossa Brawna:" Uvek verujete da imate šampionski bolid, Uvek hoćete takav bolid, a do sada nisam video ništa što bi nam reklo da nemamo takav bolid".

Iako je prošle godine Sauber takodje imao dobar tempo na testiranjima, tim Petera Saubera je rangiran kao drugi na Auto Motor und Sportovoj lestvici. Red Bull, McLaren i Lotus ih slede, pa tek onda "Kompleksi" Ferrari.

Peter Sauber je napisao za Blik novine:"Nikada do sad nije bilo toliko teško odrediti ko se gde nalazi pred početak sezone. Zašto? Zato što su timovi mnogo bliži nego do sad", završio je Sauber.



http://www.f1srbija.rs/index.php/f1-vesti-f1-news/464-mercedes-je-brzi-od-red-bulla
:amen:
Nek takva bude i cela sezona!
 
Heidfeld koji si ti spamer,sad cu nove moderatore da nahuskam na tebe :)

Ako ce BBC da prenosi pola trke to je strasno,smesno i zalosno,nemam satelitsku a SkySports nesto nisam siguran da imam u paketu.tj. sigurno nemam
Aj bacite neki link,samo da je na engleskom da ne slusam spance i nemce,net mi je bednih 1.5Mb/s ali je radio pre za bbc i neke sa vipbox-a
 

Back
Top