Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voleo bih da razumem o kome i cemu govorite,ali mi ne polazi za rukom...

Мало да се играмо асоцијација :)
Решење колоне А како рече "Muska Sponzorusa" је Оџачар
Решење колоне Б је Остављен
Решење колоне В је Певаљка
Решење колоне Г је како рече "Elric" Каљави
Коначно решење је...? Још само 5 секунди... 4 3 2 1... Хамилтон ;)

:twisted:

images

Koliko sam razumeo on je popio korpu tako da to njegovo odžačadžarenje(R) ...
Treba ta njegova pevaljka da dođe ovde kod nas u Belvil pa da vidi kako se džara...
P.S. Trening je za 20 minuta...

Poslednja izmena:
Фетел се опет мало шалио са осталима, да не кажем спрдао :)
Uobičajeno, samo potvrđuje ovosezonsku dominaciju, ali to samo pokazuje da je ponovo zasluženo šampion.
india-1.jpg

Meni ova staza izgleda vrlo rizično, sulud povratak na stazu iz bokseva, pa ova prašina(!?) uz stazu je krajnje opasna, vozači voze po sekundu a da nevide ništa pred sobom ako neko pre njih zakači zemlju u krivini, pravo je čudo da je ovakva staza dobila ćage da se po njoj vozi...

Kvalifikacije za VN Indije

1 Sebastian Vettel Red Bull Racing 1:24,178 Min.
2 Lewis Hamilton McLaren Mercedes 1:24,474 Min. + 0,296
3 Mark Webber Red Bull Racing 1:24,508 Min. + 0,330
4 Fernando Alonso Scuderia Ferrari 1:24,519 Min. + 0,341
5 Jenson Button McLaren Mercedes 1:24,950 Min. + 0,772
6 Felipe Massa Scuderia Ferrari 1:25,122 Min. + 0,944
7 Nico Rosberg Mercedes Grand Prix 1:25,451 Min. + 1,273
8 Adrian Sutil Force India F1 Team 1:26,140 Min. + 1,962
9 Sebastien Buemi Scuderia Toro Rosso 1:26,161 Min. + 1,983
10 Jaime Alguersuari Scuderia Toro Rosso 1:26,319 Min. + 2,141
Q2
11 Vitali Petrov Lotus Renault GP 1:26,319 Min.
12 Michael Schumacher Mercedes Grand Prix 1:26,337 Min.
13 Paul di Resta Force India F1 Team 1:26,503 Min.
14 Pastor Maldonado Williams F1 1:26,537 Min.
15 Bruno Senna Lotus Renault GP 1:26,651 Min.
16 Rubens Barrichello Williams F1 1:27,247 Min.
17 Sergio Perez Sauber F1 1:27,562 Min.
Q1
18 Kamui Kobayashi Sauber F1 1:27,876 Min.
19 Heikki Kovalainen Team Lotus 1:28,565 Min.
20 Jarno Trulli Team Lotus 1:28,752 Min.
21 Daniel Ricciardo Hispania Racing 1:30,216 Min.
22 Narain Karthikeyan Hispania Racing 1:30,238 Min.
23 Jerome D'Ambrosio Marussia Virgin Racing 1:30,866 Min.
24 Timo Glock Marussia Virgin Racing -

Meni ova staza izgleda vrlo rizično, sulud povratak na stazu iz bokseva, pa ova prašina(!?) uz stazu je krajnje opasna, vozači voze po sekundu a da nevide ništa pred sobom ako neko pre njih zakači zemlju u krivini, pravo je čudo da je ovakva staza dobila ćage da se po njoj vozi...
Možda je to ispunjavanje onih Bernijevih želja da trke postanu zanimljivije,puno prašine veštačka kiša a možda negde iskopaju i neku rupu na stazi.

Мало да се играмо асоцијација :)
Решење колоне А како рече "Muska Sponzorusa" је Оџачар
Решење колоне Б је Остављен
Решење колоне В је Певаљка
Решење колоне Г је како рече "Elric" Каљави
Коначно решење је...? Још само 5 секунди... 4 3 2 1... Хамилтон ;)

Ni za sto godina ne bih pogodio :lol:
Eh,mladosti....

Утисак трке јесте онај израз лица Еткинсона и оно испијање шампањца Њуија :rotf:
Овај први је показао да уопште није глумио када је играо мр. Бина него да је то његово нормално понашање, а овај други након конзумирања шампањца кроз нос није знао дал је дош'о или пош'о :)

Сама трка и није била ништо нарочито.
Фетел изгледа јури своју сенку :)
Батон је још једном показао докле тренутно могу, сигурно је извукао максимум
Ми нисмо могли боље...
Што се тиче оног контакта између Масе и Хамилтона ипак знатно већи део кривице иде Маси, односно Маса је овде крив али не треба да нас чуди тај Масин агресивнији маневар јер је просто Хамилтон неким својим поступцима управо тражио ово и као што сам рекао раније доће време када ће неки возачи желети да му наплате оно његово терорисање :)
Шумахер изгледа све боље и боље, са 11 на 5 место, испред клупсог колеге, одлично...

Што се тиче оног контакта између Масе и Хамилтона ипак знатно већи део кривице иде Маси, односно Маса је овде крив али не треба да нас чуди тај Масин агресивнији маневар јер је просто Хамилтон неким својим поступцима управо тражио ово и као што сам рекао раније доће време када ће неки возачи желети да му наплате оно његово терорисање :)

Jeste,predvideo si ovo. Imas 5 sa zvezdicom :lol:
To Massino vracanje duga je veoma infantilno poimanje dogadjaja u trci i cini ga jos smesnijim,nego sto jeste.

Meni je,pored "Mr Beana" ,najjaciutisak bila poruka Vetelu da o'ladimalo,posto je povratio najbrzi krug.
Decko je nasao novi motiv da se trka,uprkos nekim mojim pretpostavkama da to mozda nece biti slucaj.
Sve pohvale najmladjem dvostrukom sampionu za to.
Trku je ponovo brutalno iskontrolisao.
Button je definitivno sampion ostatka druzine.
Maksimalno koristi svoj mekani stil voznje,ali i steceno iskustvo da pruzi maksimum na Pirellijevim opancima.
Sitno veze covek i sve vise zadivljuje.
Nadam se ujednacenijem odnosu bolida u sledecoj sezoni,pa da vidimo okrsaj 5 sampiona.

Meni je utisak trke staza, prvi put je vidim i, ako zanemarimo to sto prasine ima kao da se vozi pariz-dakar, cini mi se da je dobra. Naravno, ne bi to bilo to kad ne bi bilo gluposti tipa nenormalno dug pravac,a i krivina na pit lane koja mi deluje nepregledno i opasno.

Masu i Hamiltona treba suspendovati do kraja sezone jer su pregazili sve moguce granice i mislim da je vreme da se malo ohlade, ko deca od 5 godina se ponasaju.

Utisak trke 2 - Rowan Atkinson :lol:

Massa priznao gresku i uputio izvinjenje Hamiltonu

Vozac Ferrarija,Felipe Massa, koji se na trci za VN Indije sudario sa Lewisom Hamiltonom,prihvatio je odgovornost za incident i izrazio zaljenje zbog istog,kao i zbog cinjenice da je Hamiltonu upropastio borbu za visok plasman.
"Video sam da me Lewis prati neko vreme i shvatio da je mnogo brzi od mene,ali mi je bilo jako tesko da u tom momentu prihvatim realnost,narocito posle nasih ranijih konflikata na stazi,te sam odlucio da ga po svaku cenu sprecim da mi preotme poziciju.Dosadilo mi je da me stalno pobedjuje na stazi i da mi iz ruku otima dobre plasmane,pobede i sampionske titule" -iskreno je priznao Massa.
"Medjutim,posto sam pogledao snimak poslednjeg incidenta,shvatio sam da su me emocije potpuno obezglavile i da sam nepotrebno udario kolegu Lewisa,ujedno rizikujuci teske posledice po obojicu.Potpuno sam zasluzeno kaznjen i kazna je mogla biti i ostrija."- nastavlja brazilac.
"U svetlu poslednjih trkackih tragedija,najiskrenije se izvinjavam Lewisu i svim ljubiteljima trkanja,sto sam bezumno rizikovao da napravim jos jednu nesrecu,a zelim istaci da u narednim sezonama necu vise ulaziti u nepotrebne duele,narocito sa boljima od sebe,sto Lewis svakako jeste"- zavrsava Massa u iznenadjujucem tonu!
Izvor:RACE MASTER :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sta mislite,ima li sanse da ekipa sa Njuz portala ovo objavi ? :lol:

Hahaha, mogao bi da pisez za Njuz! :lol:

Ovo mi se svidelo: "Video sam da me Lewis prati neko vreme i shvatio da je mnogo brzi od mene,ali mi je bilo jako tesko da u tom momentu prihvatim realnost,narocito posle nasih ranijih konflikata na stazi,te sam odlucio da ga po svaku cenu sprecim da mi preotme poziciju.Dosadilo mi je da me stalno pobedjuje na stazi i da mi iz ruku otima dobre plasmane,pobede i sampionske titule"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back