Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
Ево како изгледа кревет за болид 
Каже Батон: "My motor has been put to bed b4 the action tomorrow!"

Каже Батон: "My motor has been put to bed b4 the action tomorrow!"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo i jeste najblize logici,ali sam ja smetnuo s uma degradaciju Pirelllija,ali sad ostajem uz Lewisa,pa makar na felnama vozio poslednji stint,sto nije daleko od realnosti :lol.Да
Мада након Јапана сам мислио да га ставим тек на неко 4-5 место али Пирели је у Кореју донео мекшу варијанту гума и неки процењују да ће бити чак 4 па и 5 редовних заустављања у боксу.
Сумњам да ће баш 5 пута морати да се заустављају али Фетел се данас жалио на повећању деградацију гума тако да зна се![]()
Хамилтон к'о попишан
Одлично је одвезао тај последњи круг е сад да видимо и пнеуматике...

Ипак нам је била потребна киша за нешто више
Фетел их шије уздуж и попреко
Хамилтон се добро бранио мада је у 47ом кругу беше имао ону његову одбрану "мало лево па десно", иде средином па лево, па онда након неког времена десно па на крају креће опет на лево да заузме идеалну путању али у сваком случају лепа борба са Вебером.
Видело се да Петров није имао намеру чак ни да нападне Шумахера али повукло га касно кочење Алонса, на крају је ту Алонсо одлично прошао

Mozda i uhvatim! 
Idioti, ja bi i u F1 zabranio većinu uličnih (kavez) staza da sam Berni (sem Monte Karla, naravno), ovo je kao mašina za mlevenje mesa, vrti levi krug do beskonačnosti ili dok se nekome ne desi ovako nešto. Budalaština koju neko plati životom.Dan Wheldon je juce poginuo na Indi karu u Las Vegasu.
...
Ja stvarno ne znam sta nalaze u tim ovalima, meni je to zesca smaracina, a ovakve situacije su standardni sadrzaj. F1 je svetlosnim godinama ispred Indi kara po pitanju bezbednosti i infrastrukture. Ovi "precani" se zbog spektakla i zarade nikada nece dozvati pameti, jeftin je ljudski zivot tamo.
Страшно
Гледао сам тај снимак синоћ више пута у покушају да видим где је и како он ударио
Снимак који је окачио Милош креће са његовог болида и ако сам добро приметио он удара у један болид и полеће према огради/зиду и удара горњим делом болида у зид у том тренутку је изгледа још један болид ударио у њега тако да га је још више сабио у зид.
Ако добро пратим он је овај што иде унутрашњом страном, удара у бели болид и "полеће" (35-а секунда снимка)
@Тасман
Ali to je deo naseg sporta. Svi smo mi svesni rizika kada ulazimo u auto. I pored toga me sve ovo jos vise pogadja, ali nazalost ce uvek biti dana kao sto je ovaj. Mnogo boli, ali tako je kako je".
Ja ne mogu da verujem da oni to tek tako prihvataju umesto da kazu da treba nesto uraditi na bezbednosti vozaca. Makar onako iz uctivosti. ****** ti to ako ce jednom godisnje da sahranjuju po bivseg sampiona.
Ne znam sta vam je svima,lijepo je covjek rekao da se te stvari desavaju i desavaju se.
Tragicno jeste i meni je zao covjeka.
Nije to samo u Americi,moze da izgine neko i u F1 i svi su svjesni toga.
Pa jel` Masu zvajznila ona opruga u glavu pa zamalo da "ode" ?
I rade oni na bezbjednosti ali je ovo sport u kojem se glave gube sa vremena na vrijeme.
Poginu ljudi na skijanju,a ne na ovome.
Mozda ovo sve zvuci grubo,ali je tako.
Ne znam sta vam je svima,lijepo je covjek rekao da se te stvari desavaju i desavaju se.
Tragicno jeste i meni je zao covjeka.
Nije to samo u Americi,moze da izgine neko i u F1 i svi su svjesni toga.
Pa jel` Masu zvajznila ona opruga u glavu pa zamalo da "ode" ?
I rade oni na bezbjednosti ali je ovo sport u kojem se glave gube sa vremena na vrijeme.
Poginu ljudi na skijanju,a ne na ovome.
Mozda ovo sve zvuci grubo,ali je tako.