Ma nije stvar u tome, ginu ljudi i na ulici pri 50 na sat, nesreća je nesreća, ovdi je u pitanje jedna druga stvar, mislim da pola njih gleda trku čekajući ovakav kermes, ne kažem da prizivaju (daleko bilo) da neko izgine u svemu ali ovakvi karamboli su im deo zabave, kao i makljaža na kraju hokejaške utakmice, sve to liči na ono njihovo do zla Boga stupidno, retardirano rvanje (wrestling) i zato je meni sve to bljak na kub. Meni je i u formuli frka kada gledam ovih nekoliko staza koje nemaju mesta za izletanje (ovi nesretnici da nisu naleteli na betonski zid nego da su izleteli na šoder sada bi ćaskali kako je bila dobra trka...), onomad kada je Mihajlo poleteo u Singapuru mogao je da utepa Nika k'o zeca uz kavez, ona Kanada kada se Kubica izdrljao o žicu, meni to smeta, ono što može da se izmeni da trka bude bezbednija - izmeni, posle pogibije Sene i Racenberga mnogo toga se uradilo da do sličnih tragedija više ne dođe i (da kucnem vo drvo) uspelo se u tome, što ne znači da mnoge stvari ne mogu još da se poprave. U svakom slučaju očekujem Danicu u F1...