Jos jedna brutalna pobeda Vettela.
Ajmo,sada,NVO....zastitnici zivotinja,suma i tako to....reagujte na ovu "prekomernu upotrebu sile" aktuelnog sampiona.

Malo sam se ponadao nakon starta,ali dzaba.Alonso i Schumacher(narocito on svojim defanzivnim podesavanjem bolida) su samo prividno ucinili trku napetom,mada McLareni ne bi ugrozili Vettela i bez njih,uprkos boljem startu Lewisa.Steta sto i on nije prestigao Vetela.Alonso mu je odvukao paznju u odsudnom trenutku.
Poludim kad kamikaze iz paralelne,zaostale dimenzije uskoce medju vodece i izbace njih nekoliko iz trke.

Steta za Rosberga,cak i Petrova.
Ludi kengur je skroz poludeo.Drago mi je da nije izbacio Massu iz trke,iako sam ravnodusan prema njegovim dometima,narocito zbog ekipnog rivaliteta.

Stvarno je Webber nasilnicki karakter.Dokle?!!!
Lewis se navrz'o na Michaela,kao smrt na dedu (hehe,dedu...zgodne li koincidencije

),a ovaj kao da ce stvarno umreti,ako ga prestigne. Kad im se prikljucio Button,delovalo je bas uzbudljivo,ali steta sto su svi tu gubili korak sa vodecim.
Uzgred,ocigledno je da je Button daleko bolje balansirao bolid za trku od Lewisa,sto se vec nekjo vreme ponavlja.Stvarno je majstor za nijanse.Jos da ima malo vise trkackog duha,kao Lewis i koji peh manje,sampionat bi jos uveliko bio otvoren.
Donji dom bodovanih se lepo omastio danas.Neka i njima malo svane.
Steta je sto je Lewisu zafalio jos jedan krug.Bilo bi fantasticno gledati okrsaj sa Alonsom za podijum.