Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako sam dobro izracunao,Hamilton je napravio 23 kruga manje danas,a drzi korak sa Vettelom,sto je jako dobro za Lewisa.Bar jedan set guma vise bi trebalo da ima u odnosu na Vetela,pod uslovom da nista ne zezne do trke.
A u vezi g.Zelenog... :super: Ne znam da li je to samo zbog boje.Mozda bi cevena bila aerodinamicnija :lol:

ФП3:
AY-X9HpCMAASxua.jpg

едит:
Погледајте разлике Сена - Петров на последња два тренинга, мислим да ће ово бити одличан тимски дуел не само на овој трци него до краја сезона.

Poslednja izmena:
Mozda je 2-3 za McLaren i malo iznenadjenje,iako ceo vikend delujemo dobro.
Ocekivao sam da Webber ili Alonso uskoce ispred ili izmedju dva McLarena,ali nisu na srecu.
Start bi mogao biti uzbudljiv,narocito ako Massa opet dobro krene.
Jos kad bi neko prestigao Vettela...

Хамилтон се беше жалио на то како се Шумахер брани? :hahaha:
Па он је овде на правцу ишао као во кад пиша :)

Све све, али он да се пожали на то...

Jos jedna brutalna pobeda Vettela.
Ajmo,sada,NVO....zastitnici zivotinja,suma i tako to....reagujte na ovu "prekomernu upotrebu sile" aktuelnog sampiona. :lol:
Malo sam se ponadao nakon starta,ali dzaba.Alonso i Schumacher(narocito on svojim defanzivnim podesavanjem bolida) su samo prividno ucinili trku napetom,mada McLareni ne bi ugrozili Vettela i bez njih,uprkos boljem startu Lewisa.Steta sto i on nije prestigao Vetela.Alonso mu je odvukao paznju u odsudnom trenutku.
Poludim kad kamikaze iz paralelne,zaostale dimenzije uskoce medju vodece i izbace njih nekoliko iz trke. :dash:
Steta za Rosberga,cak i Petrova.
Ludi kengur je skroz poludeo.Drago mi je da nije izbacio Massu iz trke,iako sam ravnodusan prema njegovim dometima,narocito zbog ekipnog rivaliteta.:mrgreen:
Stvarno je Webber nasilnicki karakter.Dokle?!!!
Lewis se navrz'o na Michaela,kao smrt na dedu (hehe,dedu...zgodne li koincidencije :lol: ),a ovaj kao da ce stvarno umreti,ako ga prestigne. Kad im se prikljucio Button,delovalo je bas uzbudljivo,ali steta sto su svi tu gubili korak sa vodecim.
Uzgred,ocigledno je da je Button daleko bolje balansirao bolid za trku od Lewisa,sto se vec nekjo vreme ponavlja.Stvarno je majstor za nijanse.Jos da ima malo vise trkackog duha,kao Lewis i koji peh manje,sampionat bi jos uveliko bio otvoren.
Donji dom bodovanih se lepo omastio danas.Neka i njima malo svane.
Steta je sto je Lewisu zafalio jos jedan krug.Bilo bi fantasticno gledati okrsaj sa Alonsom za podijum.

Adrianu i Sebastianu i nihovim navijacima cestitam na jos jednoj ubedljivoj tituli.:pivce:
E, fala, fala, opet je bolid sa srpskom trobojkom na boku na najvišem postolju kao i prošle sezone, i ja bih ovom prilikom čestitao (najverovatnije) drugo mesto Aldu i Fernandu, jes' malo rano, al' šta da se radi (kad malo selo nema jazz orkestar)...
drinks.gif

Red-Bull-RB6-C-588-2.jpg

Poslednja izmena:
Tehnički direktor Vilijamsa Sem Majkl, koji uskoro napušta tu funkciju, od naredne sezone će biti sportski direktor Meklarena.

40-godišnji Australijanac je početkom godine objavio da će napustiti Vilijams posle razočaravajućeg starta sezone i ujedno najgoreg u istoriji britanske ekipe, pošto je do sada osvojila samo pet bodova.
Iako se očekivalo da će Majkl raditi za Vilijams do Velike nagrade Koreje, on će napustiti tu ekipu pred trku u Singapuru naredne sezone.
„Uzbuđen sam što ću se pridružiti Meklarenu. Pošto sam trkač celog života, znam da je Meklaren jedan od velikana Formule 1. Već znam veći deo čelnika tima i to je jedan od razloga zašto sam se i odlučio da prihvatim ovu novu funkciju, ali isto tako Luisa Hamiltona i Džensona Batona smatram prvoklasnim vozačima i privilegija mi je što ću raditi sa njima“, reklao je Majkl.

Majkl se osvrnuo i na godine provedene u Vilijamsu.

„U Vilijamsu sam proveo 11 sezona, na koje imam divne uspomene, i svima u timu želim sve najbolje. U bliskoj budućnosti ću, ipak, 100 odsto biti fokusiran na Meklaren i cilj mi je da osiguram da se nađemo na najvišem stepeniku pobedničkog postolja još mnogo puta u sezonama koje dolaze“, naglasio je Majkl.

jedno pitanje za vas koji gledate formulu online na bbc-ju,koristio sam expat shield kako bi menjao adrdresu u UK,i radilo je sve ok,ali od skoro ne radi,pozeleni,promeni adresu,ali kada udjem u bilo koji snimak,dal je live ili film stoji prazan prozor,nema player-a
probao sam da izmenjam 4 browsera,nije do toga,instaliran je flash player,nije ni to,skoro je formatiran komp opet isto,xp ili 7 sve jedno,ne radi

jel su iskljucili ti opciju ili sta,ne mogu da provalim zasto ne radi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back