Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја овде колико видим све и да је ишао без задњег крила није могао преко 330км/ч
То се види у пар наврата када хвата фирунг на правцу, дође до 330 и онда се креће 329-330 и ту закуца нема даље...

То се види у овом нападу (креће од 04:15)

Morate da imate u vidu da na ovoj stazi DRS ne donosi mnogo, jer je zadnji spojler vec pod najmanjim uglom, valjda u celoj sezoni.

Da definitivno mu auto nije bio podesen bas idealno, ili spojleri ili prenosni odnosi... :think:

Morate da imate u vidu da na ovoj stazi DRS ne donosi mnogo, jer je zadnji spojler vec pod najmanjim uglom, valjda u celoj sezoni.

Da definitivno mu auto nije bio podesen bas idealno, ili spojleri ili prenosni odnosi... :think:

Пренос, мапирање мотора нема шта друго
Нема ту идеалног подешавања, све зависи шта се хоће, не може се и јаре и паре и ражањ :)
Нису планирали Шумахера испред њих и то је то
Ево максималних брзина (Фетел има најмању, зна се на шта су они ишли)
AZYrnQtCAAEBIv1.jpg

пс.
Амброзио није честито ни кренуо :)

Poslednja izmena:
I ranije je važilo da najbrži automobil čak i na brzim pistama ne mora da bude ni u prvih 10, sećam se da su svojevremeno rekorde na pravcima postavljali vozači poput Herberta ili Ralf Scumachera sa preko 360 km/h, očigledno je da još mnoge stvari moraju da se skockaju da bi sveukupan rezultat bio zadovoljavajući, a sada su postavljene još dve nepoznate u sistem jednačina, KERS i DRS tako da je opšta igranka a ako se ubaci i Pirelli u sve to, džaba prosta računica...
P.S. sada vidim da su čak prvih 9 vozača (po brzini) čisti lauferi (da, računam i Massu u laufera), ovo je verovatno jedina tabela gde figuriraju po nekoj važnosti...
A interesantno je da su i oni te svoje brzine postizali uglavnom u prvih pola sata trke, dakle još uvek teški, valjda je i DRS tu umešao krila...

Poslednja izmena:
I ranije je važilo da najbrži automobil čak i na brzim pistama ne mora da bude ni u prvih 10, sećam se da su svojevremeno rekorde na pravcima postavljali vozači poput Herberta ili Ralf Scumachera sa preko 360 km/h, očigledno je da još mnoge stvari moraju da se skockaju da bi sveukupan rezultat bio zadovoljavajući, a sada su postavljene još dve nepoznate u sistem jednačina, KERS i DRS tako da je opšta igranka a ako se ubaci i Pirelli u sve to, džaba prosta računica...
P.S. sada vidim da su čak prvih 9 vozača (po brzini) čisti lauferi (da, računam i Massu u laufera), ovo je verovatno jedina tabela gde figuriraju po nekoj važnosti...
A interesantno je da su i oni te svoje brzine postizali uglavnom u prvih pola sata trke, dakle još uvek teški, valjda je i DRS tu umešao krila...

Maximalna brzina je dobra za staze sa dugim pravcima i ne bas sporm krivinama. U tom slucaju downforce je na minimumu.
Taj minimalni downforce je u krivinama bez znacaja. Za krivine je potreban downforce i u tim marginama treba podesiti bolid.
Nema veze da li jesu ili nisu planirali Schumija. da nije bilo njega , bio bi Rosberg.

jedno pitanje za vas koji gledate formulu online na bbc-ju,koristio sam expat shield kako bi menjao adrdresu u UK,i radilo je sve ok,ali od skoro ne radi,pozeleni,promeni adresu,ali kada udjem u bilo koji snimak,dal je live ili film stoji prazan prozor,nema player-a
probao sam da izmenjam 4 browsera,nije do toga,instaliran je flash player,nije ni to,skoro je formatiran komp opet isto,xp ili 7 sve jedno,ne radi

jel su iskljucili ti opciju ili sta,ne mogu da provalim zasto ne radi

Predprosli vikend sam imao isti problem. Reinstalirao i nece, i digao ruke. Posle je proradio sam od sebe tako da sam Moncu gledao na BBCju xD

Најважнији је добар аутомобил на добар возач.

је приказан са Ферраријем ...... добри возачи, али ауто не ради годинама

Strasno. Prvo je pocetak kasnio, pa su skratili na sat vreme, da bi pre kraj ponovo istakli crvenu, da skinu jes jedan deo. Kako su poceli do trke ima sve da ih poskidaju :)

@ fox_87
Drugaru sam na pocetku godine pokazao kako da gleda preko BBC player-a, i posto mi se nije zalio, verujem da mu radi super, znaci nesto kod tebe zeza

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back