Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ФП3:
345kilu.jpg

Baton moze da iznenadi, jos ako budu promenljivi vremenski uslovi, lako moze do podijuma, cak i vise.

A to oko pravila i ostalog me uopste vise ne interesuje.Prvak se zna, ovo gledam cisto jer nema sta da se radi nedeljom u dva.

J*bem ti mehaničare,koji su to id*oti...prvo su Batonu zadali udarac pred svojima koji će pamtiti celog života a onda koju sekundu kasnije poručuju Hamiltonu da čuva gorivo.Čovek je vozio fenomenalno ali tu su kr*teni iz boksa koji ti us*ru sve.
Neka ide sve u tri lepe :evil:

Cestitke za Alonsa. :ok:

Trka je bila zanimljiva,zadnji krug odavno nije bio ovakav.:D
Razocarali me redbulovci sa porukom za Vebera,mislim da su trebali pustiti pa sta bude.
Vetel poceo da razmislja kao Alonso,skupljaj bodove,OK dobro mi je i drugo mjesto.
Masa i Hamilton super na kraju,pravi trkacki dvoboj.
A gorivo? Hmm,ko zna sta nije stimalo pa se javno vade na gorivo.
Svaka cast za Ferari,eto Red Bul nije vise toliko dominantan pa ocekujem sve bolje trke.
A za bikove i dalje navijam.:)

:tease: Kakva trka...
Laka kisica nikad ne moze da skodi.Samo da nije potop-onda nema trkanja.

Bravo za Alonsa.Veoma mudro odvezena trka.Nije gurao,kad nije islo,a leteo je ,kada je proradilo sve.
Mislim da je onaj gubitak pozicije od Lewisa bio samo takticki potez.Kad nemas DRS,glupo je opirati se jednako brzom.Kasnije smo to videli kod Lewisa,ali kontra situaciju.Opirao se Webberu,istrosio gume,izgubio poziciju i dosao u situaciju da ga nedorasli Massa napadne.Uz sve to mu jos porucuju da pripazi na gorivo....

Mozda je steta sto je Vettel imao peh u boksu,jer imam utisak da bi to bila sjajna borba sa Alonsom u nastavku.Ipak,bilo je rasterecujuce ocekivati da ce Vettelu izmaci pobeda,sto se i desilo.Bar malo da se prekine odmicanje na tabeli.

Nisam cuo sta su porucili Webberu kod onog napada na Vettela.Bese pretposlednji krug.nadam se da niej neka sifrirana poruka.

Button je bas maler,ali desavalo se i drugima.Bitno da je jako iskusno i uvidjavno sklonio bolid iz tesnaca.Neki bi parkirali na najuzem delu i mozda upropastili neciju trku.Ne znam zasto mi u moru "luzera" kroz glavu prolece i ime jednog visestrukog sampiona :lol::mrgreen:

Kako ovo nekom moze izgledati kao jasna aluzija na Schumachera,nastavicu sa njegovom trkom.Opet glavom kroz tvrdo.Bar da je jednom udari malo jace,pa da porazmisli.Mada,dovoljno je i ovo.Sam je sebi uskratio par visokih plasmana,odlazeci jednom ili dva puta u boks vise od ostalih.A i ovimladi bezobrazni,pa brane poziciju,dok sudije nemo gledaju i ne mlataraju plavim zastavama cim ga vide. :mrgreen: Uh,bas mi nadoslo nesto...:lol: Necu vise.

Kobayashi je danas prekoracio tanku granicu izmedju hrabrosti i ludila na stranu ovog potonjeg.Nadam se da nece izrasti u novog Takumu.Steta i za njega,imao je sanse za bodove.iako je neduzno stradao od coveka sa losim refleksima(ili losim vidom),ako vec nije nesto drugo u pitanju,ali obecao sam malocas da necu vise :lol:

Bravo,bravo i bravo za Pereza ! :klap:

Heidfeld i Alguersuari su imali isto veliku trku.

Oni sa tanjim zivcima mogu sad polako da prekinu citanje....a ja moram nastaviti....

Komentator na Prajmu....:bljak:

O,Boze....! Zasto nam to radis?!
On ni trku bicikala na tri tocka ne bi uspeo da proprati u realnom vremenu...
Tri kruga mu je trebalo da skonta da se Lewis probio sa dna u vrh i da uoci razliku izmedju njega i Buttona.necu da se hvalim,ali ja sam nakon dve stotinke skontao da Vettel "ima" Webbera(pa lepo se videlo,jel da) ,a on tek pri kraju kruga ili kasnije.Pa onda onaj Vettelov peh u boksu....do kraja trke nije ukapirao da ga je Alonso zbog toga prestigao.Tu nema objasnjenja za glupost.Vidis da Alonso ulazi 5 sekundi iza Vettela,a izlazi 5 sekundi ispred njega i sve u jednom kadru...Pa da li ti gledas "mali ekran nasih TeVe prijemnika" ? :lol::dash: idi,covece...nije to za tebe.
Reprizu trke moram gledati,ali bez tona neminovno,kako mali ekran mog TV prijemnika ne bi stradao. :lol:

Izvinjavam se i vama sa debljim zivcima....sad su sigurno na ivici pucanja.:prstic:

Poslednja izmena:

Razocarali me redbulovci sa porukom za Vebera,mislim da su trebali pustiti pa sta bude.

Pa da pogube silne bodove,da izgube oba mesta na podijumu a u oba slučaja je 2-3 pa nema nikakve logike.Velike su tu pare u igri da bi bili kao mangupi sa ulice.

Ne mogu da verujem da ne postoji snimak sudara Masse i Lewisa pred ciljem,ali iz ugla gde se sve vidi.
Obojica su isli do krajnjih granica,ali je tesko proceniti da li je Lewis nerezonski branio poziciju ili je Massa glavu "ostavio" pre napada i poleteo kao muva,je li.....

Mozda je nagradna igra, AutoBild ima za Madjarsku http://www.blic.rs/Auto/263339/Auto-Bild-vas-vodi-na-Hungaroring
Daj link.

Jesi li poslao sliku :D

Lewis pod hitno treba da promeni tim. U sred trke dok ti neko dise za vrat jave ti e mzoda nismo nasuli dovoljno goriva... Pa propust sa Batonom, Meklaren je oso u Q...

A gde da ode? U RB pa da mu kazu da drzi odstojanje ili u Ferari pa da Ferando bude brzi od njega :) Danas je ceo tim, osim vozaca bio amaterski. Najpre nisu znali da izracunaju kolko goriva da mu sipaju, ko da prosecan srbin sipa. Il je bilo bugarsko gorivo :D Al to mogu i da im oprostim nekako, mnogo malo se vozilo na treninzima, nisu skupili podatke, pa ajde. Al gde da puste Batona onako :dash:

Mene naprotiv. Sеru o nekoj sportskoj casti, a ovamo ne dozvoljavaju. Jos se Horner vadi, kako ih pusta da se trkaju, al do tri kruga pre kraja. A Veber im iskulirao par poruka :roll:

Izvinjavam se i vama sa debljim zivcima....sad su sigurno na ivici pucanja.:prstic:

Ma jok, ja gledam na BBC. Satelti okrenut na 28,2E i uzivancija :cool: Slobodan kanal, ne trebaju kljucevi i slicne gluposti :) A mozes i preko njihovog sajta pratiti trku. Potreban ti je samo Expat Shield, da ti napravi UK ip, i to je sve :)

Nego, zna li neko, da li je Sumaher zavrsio neku trku sa nosem sa kojim je poceo istu :lol:

Pa da pogube silne bodove,da izgube oba mesta na podijumu a u oba slučaja je 2-3 pa nema nikakve logike.Velike su tu pare u igri da bi bili kao mangupi sa ulice.

Mene naprotiv. Sеru o nekoj sportskoj casti, a ovamo ne dozvoljavaju. Jos se Horner vadi, kako ih pusta da se trkaju, al do tri kruga pre kraja. A Veber im iskulirao par poruka :roll:

Ja sam od onih sto se jos uvijek nadaju pravom trkanju,a imaju dosta bodova pa su se mogli i poigrati,a ne pricati o casti i svemu ovome sto kaze Fandjo a ovamo ne dozvoljavati vozacima da se trkaju.

Od pravog trkanja odavno nema ništa F1 postaje kao neka video igrica još malo pa neće trebati ni vozači nego će voziti šefovi iz boksa.Nemože F1 da se očeše o Indy Car i DTM tamo je još ostalo klasično trkanje a ne vožnja u krug kao u Valensiji.

Komentator na Prajmu....:bljak:

O,Boze....! Zasto nam to radis?!
On ni trku bicikala na tri tocka ne bi uspeo da proprati u realnom vremenu...
Tri kruga mu je trebalo da skonta da se Lewis probio sa dna u vrh i da uoci razliku izmedju njega i Buttona.necu da se hvalim,ali ja sam nakon dve stotinke skontao da Vettel "ima" Webbera(pa lepo se videlo,jel da) ,a on tek pri kraju kruga ili kasnije.Pa onda onaj Vettelov peh u boksu....do kraja trke nije ukapirao da ga je Alonso zbog toga prestigao.Tu nema objasnjenja za glupost.Vidis da Alonso ulazi 5 sekundi iza Vettela,a izlazi 5 sekundi ispred njega i sve u jednom kadru...Pa da li ti gledas "mali ekran nasih TeVe prijemnika" ? :lol::dash: idi,covece...nije to za tebe.
Reprizu trke moram gledati,ali bez tona neminovno,kako mali ekran mog TV prijemnika ne bi stradao. :lol:

:worth: :worth: :worth: :worth:

Ja nisam mogao da verujem sta lupeta budaletina. Kada su krenuli u krug za zagrevanje ukapirao je da je pre trke padala kisa :dash: . Hamiltona i Batona ne razlikuje, dzaba zuta sljasteca kaciga kao sa avatara. Ne zna engleski: kada je izasla informacija o istrazi protiv Kobajasija zbog "unsafe release from pit stop" covek je rekao da je Kamui vec dobio kaznu "prodji kroz". Kada je izasla ista takva informacija zbog toga sto su Batona pustili na stazu bez zavrnutog srafa, odvalio je "nismo videli sta je to Baton ucinio".
Ne znam da li se covek trudi da dostigne "lapsus slavu" pokojnog Vladanka Stojakovica, ali ako je tako onda bi makar trebalo da se potrudi i zvizne litar vinjaka pred prenos (nije kapacitet kao Vladanko & Co.).
Glup je kao Q, ali to ne cudi, 95% srpskih komentatora i 99% sportskih novinara su kao on - neskolovani, netalentovani, zatupasti i izgubljeni u prostoru i vremenu.

Cestitke Alonsu, jedini je danas bio na nivou.

Na kojoj TV se mogu gledati trke F-1?
Koristim zemaljsku TV i kablovsku IPTV. Propustio sam nekoliko zadnjih trka a odgledao bih sledeću u Nemačkoj (ako se ne varam).

Na Sport Klub Prime, ako ga imas.

@ RM
Smatraj se srecnim sto ti Pavle Zivkovic zagorcava vikend. Bosancima prenosi neki Denis Huseinbegovic, koji je juce reko da Bravo vodi u Moncu na stazu Imola :D Ima jos milion bisera, al mi ovaj bio najzanimljiviji :)
I da, jesi li mi ti reko, pre neku godinu da cemo Miljana praviti od blata :)

)
I mene, uzese mi gomilu bodova. :vudu:
Mozda je steta sto je Vettel imao peh u boksu,jer imam utisak da bi to bila sjajna borba sa Alonsom u nastavku.Ipak,bilo je rasterecujuce ocekivati da ce Vettelu izmaci pobeda,sto se i desilo.Bar malo da se prekine odmicanje na tabeli.

Nisam cuo sta su porucili Webberu kod onog napada na Vettela.Bese pretposlednji krug.nadam se da niej neka sifrirana poruka.

Steta sto mu se cesce ne desavaju take stvari.:mrgreen:

Iskreno nisam ni ja cuo jer sam se iznerviro cim sam video team radio u trenutku napada al sigurno nisu rekli :OK Mark, good job, push i slicno" Sta koj @#$^ ima da ga zovu u tom trenutku :poludeo:
Da je bio Massa na Weberovom mestu, cela letnja pauza bi prosla u dokazivanju kako je Alonso najgori.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back