Ala ce da gori sutra 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovaj Schumacher nasao da poziva Lewisa na "fer plej".....Nesreco,pa ko je ove godine gurao do ivice i preko nje?!!!
Ko nije kalkulisao i verovatno uskratio sebi dragocene bodove u nekim trkama? Ko? Ko?!!!
Eto,kakvi ste vi crveni....pustate onog vaseg "malog" da izbaci iz takmicenja coveka koji radi za vas interes,sticajem okolnosti.Neka,neka....Nemoj posle da bude placa![]()
Da mi je znati sada kakvi dogovori padaju,kakve se stragtegije prave,koliko ce se novaca obrnuti do sutra.
Ko ce biti najprljaviji sutra?![]()
Управо то "преко ивице" је можда у неким ситуацијама значило и ван "фер плеја", па није на одмет позвати га да сутра вози хладне главе![]()
Najtrofejniji i najstariji se mora slusati.
Zato ce sutra Lewis da pobedi,kako ne bi razbesneo Starinu.![]()
Čudna neka igra u štali Red Bull-a
A onaj krmeljivi starac iz Nemačke mogao bi više da ne s*re kad već ništa tokom sezone nije pokazao osim sramote.
Просто не знам да ли је Алонсу боље да буде испред или иза Вебера. Нисам гледао конференцију за штампу, али мислим да је њему идеално да буде током трке трећи, иза обојице Бикова, пошто тако може да контролише трку, у томе је мајстор. Кад се сетим оног торпедовања у Шпанији, не би ми било свеједно да гледам Вебера у ретровизору, поготово у овој бити-ил'-не бити трци...
A sto je krmeljiv?
Ovo sam isto pomislio,mada se u ovom slucaju Veber mora cuvati isto.
Verovacu i dalje da se ljudi nerado sudaraju namerno,i nadam se da ce sutra biti dobra trka.
Ne bih voleo da se poizbacaju u prvom krugu i da se sve zavrsi odmah na pocetku.
A koji Alonso treba biti da bi Vetel bio prvi?
Zato što je,za razliku od Rosberga,prespavao celu sezonu!
...
Cak mislim da je RB navukao ferrari kao nikad sa onim odlaskom Webbera u box, i da je to bilo jako dobro smisljeno. Ako je tako, svaka cast.