Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto,kakvi ste vi crveni....pustate onog vaseg "malog" da izbaci iz takmicenja coveka koji radi za vas interes,sticajem okolnosti.Neka,neka....Nemoj posle da bude placa :lol:

Tri najbolja vozaca su na vrhu,pa neka raspale sutra.Steta je samo sto Lewis nema koji bod vise,pa da natera Alonsa da napadne.
Kako bi to varnicilo.
I dalje navijam da Alonsu pukne motor,posto prethodno izbaci Webbera,,a Button neka se osveti Vettelu za Spa,posto ga Lewis potisne na startu.:p
A ovaj Schumacher nasao da poziva Lewisa na "fer plej".....Nesreco,pa ko je ove godine gurao do ivice i preko nje?!!!
Ko nije kalkulisao i verovatno uskratio sebi dragocene bodove u nekim trkama? Ko? Ko?!!!

Poslednja izmena:
A ovaj Schumacher nasao da poziva Lewisa na "fer plej".....Nesreco,pa ko je ove godine gurao do ivice i preko nje?!!!
Ko nije kalkulisao i verovatno uskratio sebi dragocene bodove u nekim trkama? Ko? Ko?!!!

Управо то "преко ивице" је можда у неким ситуацијама значило и ван "фер плеја", па није на одмет позвати га да сутра вози хладне главе :)

Управо то "преко ивице" је можда у неким ситуацијама значило и ван "фер плеја", па није на одмет позвати га да сутра вози хладне главе :)

Najtrofejniji i najstariji se mora slusati.
Zato ce sutra Lewis da pobedi,kako ne bi razbesneo Starinu.:D

Просто не знам да ли је Алонсу боље да буде испред или иза Вебера. Нисам гледао конференцију за штампу, али мислим да је њему идеално да буде током трке трећи, иза обојице Бикова, пошто тако може да контролише трку, у томе је мајстор. Кад се сетим оног торпедовања у Шпанији, не би ми било свеједно да гледам Вебера у ретровизору, поготово у овој бити-ил'-не бити трци...

Просто не знам да ли је Алонсу боље да буде испред или иза Вебера. Нисам гледао конференцију за штампу, али мислим да је њему идеално да буде током трке трећи, иза обојице Бикова, пошто тако може да контролише трку, у томе је мајстор. Кад се сетим оног торпедовања у Шпанији, не би ми било свеједно да гледам Вебера у ретровизору, поготово у овој бити-ил'-не бити трци...

Ovo sam isto pomislio,mada se u ovom slucaju Veber mora cuvati isto.
Verovacu i dalje da se ljudi nerado sudaraju namerno,i nadam se da ce sutra biti dobra trka.
Ne bih voleo da se poizbacaju u prvom krugu i da se sve zavrsi odmah na pocetku.
A koji Alonso treba biti da bi Vetel bio prvi?

Ovo sam isto pomislio,mada se u ovom slucaju Veber mora cuvati isto.
Verovacu i dalje da se ljudi nerado sudaraju namerno,i nadam se da ce sutra biti dobra trka.
Ne bih voleo da se poizbacaju u prvom krugu i da se sve zavrsi odmah na pocetku.
A koji Alonso treba biti da bi Vetel bio prvi?

Pa bilo koji osim prvi, jer ne mogu oba da budu pobednici trke :p
Ako Alonso zavrsi ispod cetvrtog mesta, a Fetel pobedi, on ce biti sampion.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sutra se nadam dobrom startu Alonsa i Hamiltona. Hamilton bi trebao odma da preskoci Fetela, Alonso ukoliko dobro startuje vrlo tesko da ce ga neko obici. Nadam se da ce i Baton dobro cuvati ledja, a mozda i Masa uspe da preskoci Vebera, pa da malo pomogne kolegi. Sve u svemu, bice zaebano, ali jedva cekam sutra, i imam dobar predosecaj :)

Hvala Fandjo,znas ti sta sam te pitao,hvala,ni to nije iskljuceno da bude Alonso nize,ako kiksne na startu pa bude morao srljati....:D
A vidis taj momenat sam previdio Masa iza Vebera.:think:

Sa moje tačke gledišta - Veber je u problemu. Alonso ima najbolju kombinaciju za sada... a Fetel mora da se pobije sa Hamiltonom jer su obojica u očajničkim situacijama i sigurno da neće popuštati. Moja prognoza je sudar ove dvojke u prvom krugu.
Masa će imati zadatak da kolje Vebera... a osećam da ćemo sutra gledati prvu pravu dobru trku za starog asa ove godine :)

Pa brater da se ne lazemo, kada neko sa inefriornim bolidom pobedi 5 od 7 trka i preuzme vodjstvo, zaista ima najbolju poziciju, svaka mu cast sto se mene tice... ;)

Za mebe vecni borj 1 je je Sumaher, ali ako nekko moze da ga zameni, to je jedino Alonso, mada ga realno ne volim, ali tako je :)

Kad vec Ludi Taksista LH nije bio sposoban da zavrsi jednu ili dve trke vise i bude u trci za 1. mesto, draze mi je da pobedi Fetel, jer, posteno, zasluzio je nego sterilni vakum u glavi od Vebera (koji je bio poslusan svu sezonu i hranio svinje bez da dira dugmice, pohvalno) ili jos grdje da je glavonja EL Plachipichka uspeo da se promuva.

Cestitam RB na dvostrukom uspehu, konstantni uspeh i treba ovako da se zavsi.

:p za Meki Laren

:hahaha: za Ferari

i ja sam odustao od daljeg gledanja. Cim sam video da webber odlazi u boks, znao sam da ne valja, a kad je alonso otisao, to je bio kraj.
Koji je mozak i u RB i u Ferrariju zamislio ovo da mi je znati. Odmah ih najuriti i dovesti nove ljude. Pa ako smo svi videli da ce bolidi koji su rano otisli u box (za vreme SC) praviti problem, pogotovo reno sa F-ductom, kako li su to prevideli strucnjaci za strategiju u RB i Ferrariju? Pajseri...

Cak mislim da je RB navukao ferrari kao nikad sa onim odlaskom Webbera u box, i da je to bilo jako dobro smisljeno. Ako je tako, svaka cast.

Poslednja izmena:
...

Cak mislim da je RB navukao ferrari kao nikad sa onim odlaskom Webbera u box, i da je to bilo jako dobro smisljeno. Ako je tako, svaka cast.

Ako je ovo tacno... svaka cast, Alonso ce da se zali ali nije po pravilniku zabranjeno ;)

Sad nesto gledam... prva troi mesta, sampinjoni iz poslednjih godina

Poslednja izmena:
Sve cestitke Fetelu i Red Bulu. Recimo da je pravda zadovoljena. Sad mi je jos zalije zbog one eksplozije gume u Barseloni u pretposlednjem krugu. To bi bilo +18 bodova i sampionska titula za Hamiltona.

Bravo za Red Bul :klap:

*** Edit: gibica ***

Pripazi na recnik

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back