Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Свака част биковима и Фетелу :worth:
Одлична трка од стране Фетела и сјајна тактика за њега
Честитам и нашем колеги ЛалИ :klap:

Са наше стране потпуно погрешна тактика, фокусирали смо Вебера и то шта он ради при чему смо занемарили све остало, па у неку руку тако нам и треба :)
Значи, Фетел одличан, ову трку је одвезао шампионски, имао је падова али када се све сабере и одузме може се рећи да је заслужено освојио титулу.
Хамилтон је имао одличан темпо али ипак за нијансу спорији од Фетела, све у свему добра трка и за њега
Шта рећи за Алонса и Вебера. Поред лоших тактика (до душе Вебер се жалио на гуме) ни они нису ништа пуно пружили, за шта је у великој мери заслужна конфигурација стазе.

Е мој Тилке :dash:

Navijacima Fetela cestitam na tituli,:pivce:
Vidim dosta novih lica, ovom porukom bi pozdravio njih i neke starije kolege, jer ovoliko ruznih reci, epiteta nisam video na nijednom forumu, iskreno muka mi je vise od toga:
Kada veliki padnu - mali, nemoćni i zli izadju da se vesele, ograničeni svojom bedom, čini im se da su sada oni bliže vrhu.

To bi bila i moja poslednja poruka na ovoj temi, neko ce me sigurno uporediti sa Alonsom i time da ne umim da gubim pa da odgovorim odmah da sam prvi cestitao konstruktorsku ove i neke druge titule prethodnih godina.
:bye:

ajde sada recite sta je trebalo da predstavlja ova gestikulacija prema Petrovu na kraju trke? GLAVONJA, magarce glupi, nije ti to poljoprivrednik Masica da ti se skloni. Vozio si danas kao pitschkica, cestitaj sampionu, a siguran sam da cemo narednih sezona gledati tvoje kurvarluke.

Нема шта друго да се каже осим да је то брука и срамота од стране Алонса, нешто слично као када је Хамилтон махао ономад....:thumbdown:
Ја сам очекивао да ће он у току трке почети да маше Петрову
Јесте улог велики, али ***. нема ту попуштања, свако жели да се докаже и покаже, а Петров је то урадио одлично, није направио ни једну грешку током свих тих кругова

Овде треба кривити конфигурацију стазе, односно оног Тику :poludeo:

Poslednja izmena:
Vidim dosta novih lica, ovom porukom bi pozdravio njih i neke starije kolege, jer ovoliko ruznih reci, epiteta nisam video na nijednom forumu, iskreno muka mi je vise od toga:
Kada veliki padnu - mali, nemoćni i zli izadju da se vesele, ograničeni svojom bedom, čini im se da su sada oni bliže vrhu.

To bi bila i moja poslednja poruka na ovoj temi, neko ce me sigurno uporediti sa Alonsom i time da ne umim da gubim pa da odgovorim odmah da sam prvi cestitao konstruktorsku ove i neke druge titule prethodnih godina.

Ma daj, popij pivo, secas se kako nam je bilo 2007. ;)
Ja sam danas navijao za Fernanda, jer sam znao da Luis ni u snu ne moze da osvoji naslov.
Ali voznja Vebera i Alonsa danas je bila tragicna. Neverovatno da su se zadrzali punih 45 krugova iza Petrova bez prave prilike za napad.
Mozda je trebalo vise rizikovati na startu? Uglavnom, sad je gotovo. Cestitke navijacima RB-a i navijacima Fetela.
Dobra stvar je sto cemo sledece sezone mozda imati cak sest sampiona na gridu ukoliko se Kimi vrati :)
Bas kao sto je Babic na kraju rekao: "Sezona se tek zavrsila, a ja jedva cekam da sledeca pocne"
I kako sad skratiti ovu pauzu od 115 dana...

Update: nazalost na Prvoj su u momentu snimka duela Petrov-Alonso na kraju pustili reklame pa me interesuje sta je bilo do kraja? Bilo bi dobro kad bi neki snimak odgledali...

Update: nazalost na Prvoj su u momentu snimka duela Petrov-Alonso na kraju pustili reklame pa me interesuje sta je bilo do kraja? Bilo bi dobro kad bi neki snimak odgledali...

Чим ови на првој пусте рекламе ја одма прелазим на РТЛ
Алонсо је у том почасном кругу ишао паралелно са Петровим и махао рукама, а Петров је гестикулирао у стилу, а шта сам ја требао да урадим
Пред сам прелазак на друге догађаје видело се да је Петров као мало "цимнуо" болид на Алонса јер је већ био на ивици стазе, мада то ми се можда мало и учинило
Не би било лоше да видимо снимак...

Poslednja izmena:

Ma pusti druge šta pišu. To je njihov jedini način izražavanja.

Ма дај човече, ово је форум, ништа лично не примај. Не видим никакву везу између оног што неко каже нешто о Алонсу или већ коме, и тебе. Може свако да мисли шта хоће и коментарише али не видим да је тебе неко хтео да увреди или слично. Твоји коментари су увек били фер и занимљиви, не видим зашто не би били и даље присутни овде, ко зна шта све људи мисле о Алонсу, Вебера махом сви рангирају као шупљеглавца, Шумахер је мета спрдњи свима, да ли то значи да сви који навијау за горе поменуте треба да се повуку са форума? Сигурно не. Честитам и ја теби за друго место, и то је успех, ове године су Бикови имали убедљиво супериорније машине, уз стицај околности који се мењао, Фетел је постао првак света, сасвим заслужено. Некако ми драго када се то деси млађима, биће још узбуђења.

Brate, kakv trka, ni u snu nisam mogao da mislim da Alonso nece uspeti da uzme nekoliko bodova, kako su se samo zeznuli....

Stvarno mi je zao Glavonsa, mislim da je on ipak pre zasluzio 1. mesto, ali ajde...

слажем се
нешто ти недостаје у оном низу: најтрофенији, најстарији.... + најбољи :)

Ne znam ja bas....vozaci tako ne misle :per:

Zavesa je pala,a tradicija prekinuta-pobednik prve trke nije postao sampion.
Osecanja su mi pomesana.
Zao mi je sto se nasi drugari Fernando i Fangio nisu radovali,ali mi nije mnogo zao Alonsa,jer danas nije nista pokazao.Preoprezno od samog pocetka.Cak je i Buttonu dozvolio da zablista.
Za Webbera nisam navijao,a on je bio jos gori ili jednako bedan danas.
Vettel mi je bio simpatican do polovine ove sezone,a posle mi se dosta zamerio,ali ima jos malo kredita sa visokom kamatnom stopom(kliznom),koji ce dogodine morati otplatiti.Ako ne pokaze vise sportskog duha,zavrsio je kod mene.
Hamiltonu je dans dosta falilo,ali je dao sve od sebe.Zapeo je iza Kubice,a da se nije moglo vise,svedoci i Alonsovo zapinjanje iza Petrova.Renault je opako brz na pravcu i tesko ih je bilo prestici.
Steta je sto juce nije bio srecniji raspored u Q3,pa da danas varnici.
Udes Schumachera je posledica njegove greske i spleta losih okolnosti na stazi iza njega,a imao je matori srece.Mogao je zestoko stradati.Ono je bilo jezivo.

Pozdrav svima ljudi.

Fernando ne sekiraj se puno,Tasmane,ovi tvoji danas k`o da nisu doruckovali,sta li :D

Alonso jos jednom pokazao kako se ponasa sampion kad je nemocan.:roll:

Vozaci Renoa fantasticni danas :super:

Kobajasi cini mi se vozio 320 km/h,najbrze od svih.

Vetel,standardno najbrzi,i apsolutno zasluzena titula. :D :D :D

Ajd` malo muzike sad,svako dobro formulasi :D

Svaka čast bikovima i malom Fetelu koji je zasluženo osvojio titulu.

Ako je neko trebao da osvoji titulu osim mog omiljenog tima onda sam to priželjkivao od Sebastijana.

O drugoj dvojici (čitaj:Weber i Alonso) nemam komentara jer su mi obojica najblaže rečeno antipatični.

Prošla je još jedna u nizu dobrih sezona za nas gledaoce i sledeće godine se nadam da će biti još neka više trka u kalendaru F1 a bolji neka pobedi.

Nama svima ostaje samo da čekamo novu sezonu i na ovom forumu svakodnevno pratimo prelazni rok kao i prve zvanične testove sa kojekakvim novim-starim delovima i pravilima ( KERS,duplidifuzor odlazi u penziju itd.)

Nadam se samo da će nas biti više u sledećoj sezoni kako ovde tako i u kladionici.

Ма дај човече, ово је форум, ништа лично не примај. Не видим никакву везу између оног што неко каже нешто о Алонсу или већ коме, и тебе. Може свако да мисли шта хоће и коментарише али не видим да је тебе неко хтео да увреди или слично. Твоји коментари су увек били фер и занимљиви, не видим зашто не би били и даље присутни овде, ко зна шта све људи мисле о Алонсу, Вебера махом сви рангирају као шупљеглавца, Шумахер је мета спрдњи свима, да ли то значи да сви који навијау за горе поменуте треба да се повуку са форума? Сигурно не. Честитам и ја теби за друго место, и то је успех, ове године су Бикови имали убедљиво супериорније машине, уз стицај околности који се мењао, Фетел је постао првак света, сасвим заслужено. Некако ми драго када се то деси млађима, биће још узбуђења.

Isao sam malo da se prosetam i ohladim....

Naravno, pa nisam to ni rekao, prosto mi smeta ovakav nacin komunikacije, to ti je kao da razgovaras sa nekim a on te pljuje i gura ti prst u oko. Zavukli se u rupu i sad kad je sve gotovo dosli da se nasladjuju tudjom nesrecom, .:thumbdown:
Postoji resenje za to, mapetovac je otvorio ignore listu, pridruzice mu se jos neki i tako...:D
Glupo i jako dosadno bi bilo da se svi slazemo i navijamo za iste al opet, treba da se zadrzi neki nivo.Mada, mozemo i drugacije da razgovaramo, i Dule Vujosevic bi mi pozavideo na recniku.:lol:

Nemam ni ja lepo misljenje o njima pa nikad nisam napisao Smrdaher, ili npr. iritantni balavac za novog sampiona, jednom mozda za Webbera da je majmun kad je izbacio ni krivog ni duznog Hamiltona a on se izvuko.[po drugi put]

Lepo sam pokrio pobede Vettela i Hamiltona tako da imam razloga za veselje, jos da je Hamilton postao prvak veruj mi da bih bio srecniji od njega.

Sve cestitke Fetelu i Red Bulu. Recimo da je pravda zadovoljena. Sad mi je jos zalije zbog one eksplozije gume u Barseloni u pretposlednjem krugu. To bi bilo +18 bodova i sampionska titula za Hamiltona.

Bravo za Red Bul :klap:

*** Edit: gibica ***

Pripazi na recnik

Iako si mi digo pritisak :lol: nemoj da pomislis da sam te tuzio ili nesto slicno....i meni fali par poruka.

Fernando, prijatelju, ja drzim do onoga sto sam napisao u onom postu. Da li ce me neko tuziti moderatorima zbog toga ili ne, to me uopste nije briga. Veruj mi da sam samo hteo da cestitam Fetelu i Red Bulu. Dok nisam video onu pretnju Alonsa upucenu Petrovu. E tu je brate prekipelo, izgoreo termostat, prelila se casa... Za mene je to vrhunac podlosti. To je dokaz potpune nemoci. Iskreno, meni je Alonso zasmetao onog trenutka kada je pravio gluposti u boksu u Madjarskoj dok je vozio za Meklaren. Ne zbog Luisa Hamiltona, vec zbog Meklarena. Tada sam video da je to jedno obicno egoisticno govvance, koliko god se ti ljutio zbog toga. Ja tebi ne zelim zlo, a to sto navijas za njega - to je tvoje pravo koje ti niko na svetu ne moze uskratiti. Ja imam drugacije misljenje o njemu i to misljenje niko ne moze promeniti. Danas je jos jednom dokazao ko je i sta je. Necu da koristim neke "epitete" kojim su ga na ovoj temi neki castili, jer bih onda opet bio plagijator, pa bi se te osobe koje su to koristile nasle u Alonsovoj egoisticnoj kozi.
Jedino je ta danasnja komunikacija sa Petrovim bila povod za sve ovo. Posle Nemacke bi tuzno bilo da je danas stigao kao 4. Ove godine su se 4 vozaca do samog kraja borila za titulu i bilo bi super da svake godine bude tako. Alonso je danasnjim cinom jos vise doprineo tome da mu se ubuduce nikada vise ne divim, jer je pokazao svoje pravo lice. Odlican je vozac, ali je kao covek nula.
Ako si nesto pogresno protumacio - izvini. Zelim da ti cestitam titulu na nasoj internoj kladionici, tu si za razliku od svog idola bio maksimalno korektan i samouveren. To ti zelim i naredne godine. Ali sve ono sto sam rekao za Fernanda Alonsa - do toga drzim i necu promeniti misljenje. Gubitak titule svakome tesko padne, verovatno se i ti secas 2007. Isto smo se osecali, ali da Hamilton nije promasio brzinu mi bismo se radovali. Da je Alonso danas imao muda - ti bi se radovao. Ne daj se.

Нема шта друго да се каже осим да је то брука и срамота од стране Алонса, нешто слично као када је Хамилтон махао ономад....:thumbdown:
Ја сам очекивао да ће он у току трке почети да маше Петрову
Јесте улог велики, али ***. нема ту попуштања, свако жели да се докаже и покаже, а Петров је то урадио одлично, није направио ни једну грешку током свих тих кругова

Овде треба кривити конфигурацију стазе, односно оног Тику :poludeo:

Veruj mi da me je to danas jako iziritiralo i da ne mogu da verujem da neko moze da bude takav covek i da od sve svoje nemoci svaljuje krivicu na Petrova. Ok, da je prosao Petrova tu bi se nasao Rozberg, njega bi tek bolelo uvo da se pomeri. U toj konstalaciji bi opet stigao do 5. mesta i od titule ne bi bilo nista. Znalo se da ce Alonso danas voziti ziheraski, to se potvrdilo u duelu sa Batonom na startu. Ulog je veliki, razumljivo je. Ali to sto su se u Ferariju skoncentrisali na Vebera i zaboravili na Kubicu, Petrova i Rozberga nije krivica Vitalija Petrova. Reno je imao f duct koji je savrseno funkcionisao, videlo se da Ferari nema sanse na pravcu protiv Renoa. Da se Petrov pomerio, sta bi onda imali da kazu iz Red Bula?
Na kraju svega, meni je jedino drago sto onaj poklon iz Hokenhajma nije odlucio titulu.

Sto nekima ovde radi masta. Gestikulacija nije bila zbog nepropustanja, nego jer se je prilikom jednog pokusaja Petrov branio ko da mu zivot zavisi od toga http://www.autosport.com/news/report.php/id/88264

Asked whether he blamed Petrov for the result, Alonso replied: "I tried to pass him once and he protected like it was the last lap, in the last race in the championship, fighting both for the championship, so he was very aggressive.

"But he drove very well, he made no mistakes...

Preteci je bilo nemoguce zbog staze, sve sto je gubio u krivinama, Petrov je nadoknadio na pravcima. I Hamilton se je mucio protiv Kubice, i ne bi ga prestigo jos tri trke da se voze, da ovaj nije morao po meke gume.

Titula je izgubljena zbog nesposobnog sefa tima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back