Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Velika nagrada Koreje, odlozena za skoro ceo sat kisa pada ne prestaje niti lici da ce stati. Kakva su vasa ocekivanja za ovu trku??? I naravno ko osvaja sampionat???
Ja sam veliki fan...propetog konjica...tako da moje misøljenje vec znate

Alonso je brzi od Mase, i to svi znaju :D samo mi nije jasno kakve veze to ima sa pravilima, valjda se ona trebaju primenjivati kako za brze, tako i za sporije vozace. A mozda, je to nacin da se konkurencija dovede u ravnopravan polozaj sa Fernandom :think:

Sto se tice Fandja, u njegovo vreme se vozila potpuno drugacija F1, sve je bilo drugacije nego danas, tako da se formula iz '50 i danasnja, ne moze porediti. Ako si gledao neki dokumentarac o trkama iz tih dana, sve ti je jasno :)

To je sve relativno,sto ga nije obisao onda u tom slucaju kad je molio da ga puste?
Da svi su protiv Fernanda,ma....Jadan covek..
No to nije ni bitno vise,hteo sam reci da je to covek koji najvise kuka ,stalno mu nesto smeta i nikad on nije kriv ni zasta.
A Fangia sam gledao i citao,a i napisao sam da je sve drugacije danas i da ne mislim da su ovi danas tako nezni pa da im sve smeta.

bravo-1.gif
dance8-1.gif
dance3-1.gif

Felipe baby ajmo jednu piruetu, ti to najbolje umes.:D

koji sam maler, Sena i Kavalainen ce zavrsiti trku
16k3pzb-1.gif
.
bag-1.gif
Nije lose ali trebalo je da bude puno bolje.
Ajmo Glavke po pobedu
Mauridia_22-1.gif

Petrov out
dance3-1.gif

Poslednja izmena:
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
dance3-1.gif
dance3-1.gif
dance8-1.gif
dance8-1.gif
Kakav vikend
bravo-1.gif

Sudija, sviraj kraj.:lol:

Sutil ga pretera, konacno kraj za njega da ne pravi vise gluposti.
Jao, koliko malo je falilo za dzekpot,Massa i Baton se jedva spasili.:(

Poslednja izmena:
Ja citao da je svi hvale.:confused:
Tamo se sobe iznajmljuju na sat vremena.:mrgreen:
Po svemu vidjenom do sad moralo bi sutra da bude jako zanimljivo, npr.Kvalifikacije 1.Hamilton 2.Alonso, 3.Kubica , u nedelju zamena pozicije 1-2 zbog izlaska SC,[zbog izletanja Webbera ], 10ak krugova pred kraj Vette [problem sa kocnicama]l i Hamilton [unistava gume] gube pozicije i Baton dolazi do podijuma.
Rezultat:
1.ALonso 2.Kubica 3.Baton...
Ne mora bas ovako ali ova trojica ce uzeti dosta bodova...
Nije sve islo po planu ali konacni rezultat isti.
dance3-1.gif

SC :tick:, Webber out:tick: under 18 :ceka::tick: Massa out, Baton out,[malo je falilo] Vettel out :ceka: :tick:
Mauridia_27-1.gif

Ajmo Glavke po pobedu
Mauridia_22-1.gif
:tick:

king2-1.gif

Hamiltonu 25 bodova :worth:, ostalima *****.:lol:

Ovo ispod necu ni da citam, jasno mi je sve :mrgreen:

Smorio sam se za medalju. Tri sata mucenja i maltretiranja tela. Odremaj, ustani, odremaj, ustani, odspavaj, ustani... Na kraju i nije bilo tako lose. Konacno se ovom australijskom papanu vratilo za sve sto je pravio tokom sezone, i to bas kad mu najvise (ne) treba.

Alonso i Hamilton rutinski i iskusno. Cekala se greska protovnika i na kraju se isplatilo. Utisak je da nijedan nije bio spreman na borbu tokom trke. No eto tako se osvajaju vazni bodovi. Sampionat ce definitivno biti odlucen u Abu Dabiju.

A staza me podseca na obliznje fudbalsko igraliste. S obzirom da znate kakva su fudbalska igralista u Srbiji, onda vam je jasno o cemu vam pricam.

Cenim da je ovo neposredno nakon izletanja Webbera.

Ne znam kako si prosao u kladionici,ali si dokazao da posedujes velike magijske moci.:lol: Potkresao si krila ovim "krilatim".

A bas su sisice ispali obojica.
Prvo Webber trazi prekid,pa onda i Vettel(ne vidi dobro,kao):roll:
Smrklo se njima odavno,a sad im ni sva kosmicka svetlost nece pomoci.
Titula ide najkompletnijem vozacu(sto me raduje samo zbog naseg druga fernanda) ili najhrabrijem,a ipak ne skroz ludom-Lewisu(sto ce najvise zavisiti od Ferrarijevog motora).

на на на на; на на на на; на на на на; на на на на :D

Одлично, Алонсо таман како треба
Хамилтон :) Знао сам да је претеривао (да не кажем нешто ружније) у оним својим оценама на почетку.
Лепо од њега што је тражио да се СЦ склони са стазе, али она оцена да су услови зрели за медијум пнеуматике нису били ништа друго да кур... пред гледаоцима...
На крају је показао колико је био спреман за трку, таксирао је, изгубио оба директна дуела у којима се нашао, задњих 5 кругова су обична калкулација, изгубити 15 секунди за 4-5 кругова нису ништа друго до оног класичног "само да се довучем до циља" доста "сиво"...;)
Од Масе овог пута нисам више ни очекивао
Шумахер се одлично снашао по оним условима на почетку али већ нешто касније је до изражаја дошао болид и више од овога се није могло
Кубица помало разочаравајуће
Вебер, притисак је учинио своје...
Мислим да је онај коментар Фетала како је слаба видљивост на првој кривини имао за циљ да се упути порука судијама да пада мрак и да можда не би било лоше да се трка прекине, јер су сигурно већ тада знали да је мотор готов...
Зутил се обрукао....

Све у свему добар викенд, идемо даље

Мислим да је онај коментар Фетала како је слаба видљивост на првој кривини имао за циљ да се упути порука судијама да пада мрак и да можда не би било лоше да се трка прекине, јер су сигурно већ тада знали да је мотор готов...
Tek sad vidim da se nisam dorekao u prethodnom postu.Bas to sam i ja pomislio.
Sad jos samo Lallo da se slozi sa nama i nema sumnje da je tako.:mrgreen:
Ne diraj mi Hamiltona!!!:mafijas::lol:
Jeste malo preterivao,ali je i to bolje od kuknjave Webbera.Sramota.
Ferrari je bio brzi od McLarena,a Lewis jos ima komplekse od Alonsa,pa u ovoj situaciji potpuno prihvatam ovakvu voznju.Ko jednom ne osvoji,pa potom osvoji titulu kao on,mora malo i kalkulisati.

Kako neko može samo i da pomisli da ne ustane i ne odgleda trku gde se možda i odlučuje o šampionu,zaista takve ljude ne mogu nikako da shvatim.Ja sam jutros došao iz treće smene i idem danas opet u 13:00 u drugu smenu,nisam spavao i ne pada mi na pamet da kukam što nisam ni sekundu odspavao.
Samo ću jedno prokomentarisati u vezi trke:

@ Alonso,Hamilton :klap: :klap: :klap:
@ Redbulovci :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: = pichk*ce (pogotovo,jedan mali u duši -Weber)

Luisu nista ne treba zameriti.
Nadam se da ce se ovo taktiziranje na kraju pokazati kao pravi potez ;)
Kad taktizira, ne valja. Kad napada, opet ne valja :) Najbolje bi bilo da ne vozi, onda bi svi bili zadovoljni jel da :)

Ferrari je bio brzi od McLarena,a Lewis jos ima komplekse od Alonsa,pa u ovoj situaciji potpuno prihvatam ovakvu voznju.Ko jednom ne osvoji,pa potom osvoji titulu kao on,mora malo i kalkulisati.

Мање-више сви калкулишу и то је нормално, али сам Хамилтона сад мало критиковао по том питању само из разлога што се код њега форсира то да он никад не калкулише и сл. морао сам мало, разумеће те ме :)

Onaj grohotan smeh Alonsa posle trke je odisao samopouzdanjem,ali i oholoscu.
Siguran sam da je u tim momentima...ovaj.....dozivljavao vrhunac...:lol:
Sva njegova predvidjanja,zelje i nadanja su se ostvarili.
Jeste da je imao pehova ove sezone,ali imam osecaj da mu se mora desiti jos jedan.
Pitanje je samo da li ce ga kostati preskupo.
@fernando:
Ne prizivam,ne prizivam.
Samo imam osecaj.:lol:

Мање-више сви калкулишу и то је нормално, али сам Хамилтона сад мало критиковао по том питању само из разлога што се код њега форсира то да он никад не калкулише и сл. морао сам мало, разумеће те ме :)

Necemo.Mi smo grupa zaslepljenih navijaca Lewisa i sad cemo jos snaznije navijati protiv Ferrarija.:lol:

Tek sad vidim da se nisam dorekao u prethodnom postu.Bas to sam i ja pomislio.
Sad jos samo Lallo da se slozi sa nama i nema sumnje da je tako.:mrgreen:

Prvo da se presaberem od soka :eek: :hahaha:
Ne bih se bas u svemu slozio.
Veber puk`o zbog kalkulisanja,koje mu napravilo bespotreban pritisak,a i zalopojka da se trka prekine nije mu bila na mestu.
Ok to su trke,ovaj put pukose dvojica mojih favorita.:confused:

Trka cisto dobijena,na tacni posluzena,svaka cast.:ok:
Mene je razocarao Hamilton,mislio sam da ce pokusati malo vise,ali nista.
Zao mi je sto je Fetelu vrisn`o motor jer sam ocekivao malo borbe za kraj,taman ga Alonso pritiskao...
Sutil,legenda,izletao deset puta u istoj krivini.
A Kobajasi,definitivno ima najcvrsci auto. :)

Poslednja izmena:
Jesam li istripovao ili se Luis odma posle pit stopa zalio na prednju levu :think:
Ono sto sam po ovom vremenu ocekivao od Mase, uradio je Baton. Zbog njega ce bos RB da uzme titulu :(
Za vreme pauze me je odusevio Brandl, pita Hulkenberga sta misli hoce li se osusiti staza ako oni budu vozili za SC, i ovaj krenuo da mu odgovara, zesce se ubacio, i Brandl ga prekida, i kaze mu mislim da treba sad da ides :lol: To je bilo 5 minuta pre restarta :)
A Veber je zesca sisa, bas mi je drago sto mu se to desilo. Hvala puno Fernando :pivce: A sad jos jedno za Fetela :pivce: Btw kad Alonso uzme titulu mora da je zalijemo ko ljudi, iako neko vreme ne pijem :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back