Bog zna kako ce poceti do kraja,a po ovima iz Prve TV,ne bi me cudilo da gledamo neki skraceni snimak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alonso je brzi od Mase, i to svi znajusamo mi nije jasno kakve veze to ima sa pravilima, valjda se ona trebaju primenjivati kako za brze, tako i za sporije vozace. A mozda, je to nacin da se konkurencija dovede u ravnopravan polozaj sa Fernandom
Sto se tice Fandja, u njegovo vreme se vozila potpuno drugacija F1, sve je bilo drugacije nego danas, tako da se formula iz '50 i danasnja, ne moze porediti. Ako si gledao neki dokumentarac o trkama iz tih dana, sve ti je jasno![]()
, ostalima *****.
, Webber out
under 18
Massa out, Baton out, Vettel out

Nije sve islo po planu ali konacni rezultat isti.Ja citao da je svi hvale.
Tamo se sobe iznajmljuju na sat vremena.
Po svemu vidjenom do sad moralo bi sutra da bude jako zanimljivo, npr.Kvalifikacije 1.Hamilton 2.Alonso, 3.Kubica , u nedelju zamena pozicije 1-2 zbog izlaska SC,[zbog izletanja Webbera ], 10ak krugova pred kraj Vette [problem sa kocnicama]l i Hamilton [unistava gume] gube pozicije i Baton dolazi do podijuma.
Rezultat:
1.ALonso 2.Kubica 3.Baton...
Ne mora bas ovako ali ova trojica ce uzeti dosta bodova...
SC, Webber out
under 18
Massa out, Baton out,[malo je falilo] Vettel out
![]()
![]()
Ajmo Glavke po pobedu![]()
![]()
Hamiltonu 25 bodova, ostalima *****.
![]()

Potkresao si krila ovim "krilatim".
Знао сам да је претеривао (да не кажем нешто ружније) у оним својим оценама на почетку.Tek sad vidim da se nisam dorekao u prethodnom postu.Bas to sam i ja pomislio.Мислим да је онај коментар Фетала како је слаба видљивост на првој кривини имао за циљ да се упути порука судијама да пада мрак и да можда не би било лоше да се трка прекине, јер су сигурно већ тада знали да је мотор готов...

Najbolje bi bilo da ne vozi, onda bi svi bili zadovoljni jel da 
Ne diraj mi Hamiltona!!!
Jeste malo preterivao,ali je i to bolje od kuknjave Webbera.Sramota.
Ferrari je bio brzi od McLarena,a Lewis jos ima komplekse od Alonsa,pa u ovoj situaciji potpuno prihvatam ovakvu voznju.Ko jednom ne osvoji,pa potom osvoji titulu kao on,mora malo i kalkulisati.

Мање-више сви калкулишу и то је нормално, али сам Хамилтона сад мало критиковао по том питању само из разлога што се код њега форсира то да он никад не калкулише и сл. морао сам мало, разумеће те ме![]()

Necemo.Mi smo grupa zaslepljenih navijaca Lewisa i sad cemo jos snaznije navijati protiv Ferrarija.![]()

Tek sad vidim da se nisam dorekao u prethodnom postu.Bas to sam i ja pomislio.
Sad jos samo Lallo da se slozi sa nama i nema sumnje da je tako.
Ne diraj mi Hamiltona!!!
Jeste malo preterivao,ali je i to bolje od kuknjave Webbera.Sramota.
Ferrari je bio brzi od McLarena,a Lewis jos ima komplekse od Alonsa,pa u ovoj situaciji potpuno prihvatam ovakvu voznju.Ko jednom ne osvoji,pa potom osvoji titulu kao on,mora malo i kalkulisati.

To je bilo 5 minuta pre restarta 
A sad jos jedno za Fetela
Btw kad Alonso uzme titulu mora da je zalijemo ko ljudi, iako neko vreme ne pijem 

Ево га:DAjte poredak, ja sam opet prespavao!![]()