Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E hvala, mislim mogu da nadjem na netu, ali ovako mi je nekako draze da ovde procitam... ;)

PA dobro, sve ide u pravcu da Alonso bude na kraju prvi, tako mi se cini. Lepi bodovi za Ferarim, a i Sumahera je malo ogrejalo sunce! :)

Kud se denu RB?? :eek: EH, da...

Mene je razocarao Hamilton,mislio sam da ce pokusati malo vise,ali nista.
Alonso je bio prebrz da bi ga pokusao napasti,a Massa prespor da bi ga naterao na bilo sta.

Jesam li istripovao ili se Luis odma posle pit stopa zalio na prednju levu :think:
Btw kad Alonso uzme titulu mora da je zalijemo ko ljudi, iako neko vreme ne pijem :rumenko:

Nisi istripovao,ali mi se cini da je Lewis tripovao u vezi toga.
Ili je prebrzo doneo zakljucak ili je to bio suptilni izgovor za nenapadanje protivnika i eventualne greske.
P.S. I zbog tebe ce mi biti lakse,ako(ili bolje reci kada) titula ode Alonsu.
Meni je druga opcija bio Vettel,ako ne moze Lewis,ali je svojim ludostima u drugom delu sezone debelo narusio reputaciju kod mene.
Ocekujem da se iskupi u sledecoj(ali da Lewis uzme titulu),inace ce se pridruziti svom idolu i jos nekima na mojoj listi prezira. :whistling:

http://www.f1fanatic.co.uk/championship-calculator/

Evo zanimacije za razbibrigu.. Ko gde (kad bi) završio šta bi bilo :think::per:

Racunica je strasno nepovoljna za Alonsove rivale,ako ovaj ne ostane bez bodova bar jednu trku.
Jedino Webberu dve pobede garantuju titulu.
Lewis mora dva puta da pobedi,ali Alonso mora biti treci i cetvrti na ove dve trke.Mnogo je,kume.
Vettel je bespredmetan za razmatranje,kao i Button,iako ih matematika ne otpisuje.
U "trouglu" bi imali jos i sanse,ali u "petouglu" tesko.Dobro je samo to sto mogu prvoj trojici pomrsiti racune.
Za sampionat bi bilo najbolje da je Lewis danas pobedio.Bio bi 7 bodova iza Alonsa,a 3 iza Webbera.

Берни је хтео нешто рећи :think: :lol:

2ia8jz7.jpg

Вероватно је било упућено оном горе, мада за каква се правила залаже можда се и нама обраћа :)

ako se neko uspavao danas kao ja evo snimka

Formula 1 - 2010 Korean Grand Prix Race WS PDTV

Download:
General Information Video Codec MPEG2 Bitrate 4000 kbps Resolution 720x576 Length 2:34:29 minutes Quality PDTV Audio Codec MPEG-1 Layer 2 (mp2) Bitrate 256 kbps Frequency 48000 Hz Language English

Download:
EXTABIT.COM | 2GB Parts! | Single Extraction | 100% Working! | No CRC | 10% Recovery Data
http://extabit.com/file/28dmtncc0kbu4
http://extabit.com/file/28dmtncc0kbuk
http://extabit.com/file/28dmtncc0kbto
{4,10GB}

100% WORKING!!!

a ako ovo bude islo sporo moze i preko torrent-a

Poslednja izmena:
Onaj grohotan smeh Alonsa posle trke je odisao samopouzdanjem,ali i oholoscu.
Siguran sam da je u tim momentima...ovaj.....dozivljavao vrhunac...:lol:
Sva njegova predvidjanja,zelje i nadanja su se ostvarili.
Jeste da je imao pehova ove sezone,ali imam osecaj da mu se mora desiti jos jedan.
Pitanje je samo da li ce ga kostati preskupo.
@fernando:
Ne prizivam,ne prizivam.
Samo imam osecaj.:lol:
vampire-1.gif

http://www.f1fanatic.co.uk/championship-calculator/

Evo zanimacije za razbibrigu.. Ko gde (kad bi) završio šta bi bilo :think::per:

Алонсо би управу, подијуми су довољни...(ако узмемо да Вебер неће оба пута победити)
Али ако ћемо без калкулација онда идемо на две победе, врло просто :)
Daleko je jos od titule.Jos 50bodova je u igri
Massa je do sada vise naneo stete nego sto je pomogao Alonsu.U Brazilu ne mora da ga propusta, neka uzme 25 boda, Alonso koliko zasluzi.
Na poslednjoj bi mogao i Hamilton da mu pomogne pobedom ili podijumom.
Sve pod uslovom da bolid[motor] izdrzi, u njega ne sumnjam, koristi sve sto moze.
Btw kad Alonso uzme titulu mora da je zalijemo ko ljudi, iako neko vreme ne pijem :rumenko:
Smislicemo nesto.:D

Ajd sto je Vettel mlad, pa nezna decko da taktizira, to mi je jasno. Ali ovi takticari na gridu, oni su za posmatranje. I pored telemetrije svih bitnih delova, da ne jave decku da malo uspori i po cenu gubljena par bodova. Deecko je toliko bodova pogubio ,
da nije normalno. Na kraju ce Alonso , kao cuveni ledeni 2008-me da uzme titulu, ni kriv ni duzan.

Ajoj...navukao sam gnev coveka sa mocima. :lol:
Postedi mi bar ruke,kako bih mogao kucati.

Ne brini, obavezno napravim kiks kad je najbitnije.
Racunao sam nesto danas i ne izgleda dobro...zato vise necu da razmisljam, da citam vesti, prognoze do sl.trke.
Mozda pokusam da izvucem neku korist od svega i da se kladim protiv Alonsa:
Ako uzme titulu, velike su sanse da pobedim konacno i ja na ovoj nasoj kladionici.
U suprotnom
novacucupuleprechaunplaxr6-1.gif

Sa ovim se skroz slazem. Da li je neko pomislio da bi on mogao biti prvi ove godine?

Kada je Alonso poceo letos da izlazi sa teorijom da je "sve moguce" i pored 50 bodova minusa,prvi put sam ozbiljnije razmislio o tome i bio siguran da jedino on moze nadoknaditi toliki zaostatak uz mnogo srece.
Kako je do tada imao dosta glupih gubitaka bodova,ocekivao sam da se to prekine,kao sto i jeste,a posto je Ferrari vec tada ispoljavao konkurentnu brzinu,trebalo je samo sacekati stagnaciju McLarena i nastavak medjusobnogsaplitanja izmedju ovih "dopingovanih" energetskim picem.
Naravno,nikako nisam ocekivao,a jos manje zeleo onako crne dve trke za Lewisa,ali time je "kosmicka ravnoteza" u ovom prvenstvu bila uspostavljena,a mozda i narusena na stetu McLarena,imajuci u vidu ono katapultiranje Buttona u Spa.
Sada bi trebalo ocekivati maksimalnu koncentraciju svih kandidata za titulu,sto nikako ne iskljucuje sudare i izbacivanja iz trke,ali ne verujem da ce biti totalno bezglavi.
Bikovima je slaba tacka medjusobno rivalstvo,iako mi se cini da je to sad vec besmisleno,jer Vettelu treba mnogo cuda za titulu.
McLaren nema tempo i Lewisu treba svaki promil talenta pametno upotrebljen i materijalizovan.
Ferrari ce morati naci nacin da Alonso izveze obe trke sa izraubovanim motorima i da Webber ne pobedi obe.
Mnogo je kalkulacija,ali je nesumnjivo da je tituli najblizi Alonso.Prosto-ima najvise bodova.

Kada je Alonso poceo letos da izlazi sa teorijom da je "sve moguce" i pored 50 bodova minusa,prvi put sam ozbiljnije razmislio o tome i bio siguran da jedino on moze nadoknaditi toliki zaostatak uz mnogo srece.
Kako je do tada imao dosta glupih gubitaka bodova,ocekivao sam da se to prekine,kao sto i jeste,a posto je Ferrari vec tada ispoljavao konkurentnu brzinu,trebalo je samo sacekati stagnaciju McLarena i nastavak medjusobnogsaplitanja izmedju ovih "dopingovanih" energetskim picem.
Naravno,nikako nisam ocekivao,a jos manje zeleo onako crne dve trke za Lewisa,ali time je "kosmicka ravnoteza" u ovom prvenstvu bila uspostavljena,a mozda i narusena na stetu McLarena,imajuci u vidu ono katapultiranje Buttona u Spa.
Sada bi trebalo ocekivati maksimalnu koncentraciju svih kandidata za titulu,sto nikako ne iskljucuje sudare i izbacivanja iz trke,ali ne verujem da ce biti totalno bezglavi.
Bikovima je slaba tacka medjusobno rivalstvo,iako mi se cini da je to sad vec besmisleno,jer Vettelu treba mnogo cuda za titulu.
McLaren nema tempo i Lewisu treba svaki promil talenta pametno upotrebljen i materijalizovan.
Ferrari ce morati naci nacin da Alonso izveze obe trke sa izraubovanim motorima i da Webber ne pobedi obe.
Mnogo je kalkulacija,ali je nesumnjivo da je tituli najblizi Alonso.Prosto-ima najvise bodova.

U RB razmisljaju da pomognu Webberu i to moze biti najveci problem za Alonsa, mozda cak veci od onog sa motorima [ koristice onaj iz Monce] .Pojedinacno su dosta jaci od ostalih jos ako se udruze protiv nekoga, crno mu se pise.
Ima mnoooogo kombinacija i u slucaju da bude lose vreme u Brazilu, kao ovog vikenda, mozda je najbolje promeniti motor, nadati se Masinoj pobedi i gas do daske pa sta bude.
Da ne ceka poslednju krivinu kao Hamiton 2008.

Prednost je nikakva, samo 4 po starom.

Da,jeste,ali da li si Alonsa uopste ove god. uzeo u obzir da bude prvi?

Ne kazem da je nezasluzeno,nego samo pitam da li je neko to pomislio?

Naravno da jesam, dvoumio sam se izmedju njega i Hamiltona, i ja sam jedini koji je na nasoj kladionici ulozio po 5 boda na njih dvojicu, mislim da se je jedino jos Fernando kladio na njega :D Inace i ja sam ko Fernando posle prve trke bio ubedjen da ce Alonso do trece titule, jel poslednjih hiljadu godina ko pobedi na prvoj trci postaje sampion :lol: Monako me nije uzdrmao, ali je zato Silverston, a na Spa sam ga otpisao, i tako je bilo sve do Singapura.

Naravno da jesam, dvoumio sam se izmedju njega i Hamiltona, i ja sam jedini koji je na nasoj kladionici ulozio po 5 boda na njih dvojicu, mislim da se je jedino jos Fernando kladio na njega :D Inace i ja sam ko Fernando posle prve trke bio ubedjen da ce Alonso do trece titule, jel poslednjih hiljadu godina ko pobedi na prvoj trci postaje sampion :lol: Monako me nije uzdrmao, ali je zato Silverston, a na Spa sam ga otpisao, i tako je bilo sve do Singapura.

ALL-IN :D
I Erlik je stavio 5 na Alonsa cini mi se.

Верујем да ће Маса у Бразилу имати Алонсов темпо, тако да би ту могао бити од користи, само је питање у каквој ћемо форми бити у односу на бикове и сиве

Верујем да ће Маса у Бразилу имати Алонсов темпо, тако да би ту могао бити од користи, само је питање у каквој ћемо форми бити у односу на бикове и сиве

A kakve veze ima Masa,kao nece pustiti Alonsa,sta li..?
Red Bul je najbrzi ove godine,tako da forma neme veze sa njima,vec samo kako ce se oni ponasati.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back