Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Masa moze biti veoma bitan faktor u Brazilu. Tu je jedna od retkih staza koju zna da vozi, i trebao bi dosta poena skinuti konkurentima. Ferari je poslednjih godina dobar u Brazilu, tako da me nece iznenaditi 1-2 :D

Masa moze biti veoma bitan faktor u Brazilu. Tu je jedna od retkih staza koju zna da vozi, i trebao bi dosta poena skinuti konkurentima. Ferari je poslednjih godina dobar u Brazilu, tako da me nece iznenaditi 1-2 :D

Nisam mislio na to,nego na koliko ce mu biti dopusteno? Znas ono pravda-nepravda i sve to ostalo..:)

Mozda bi cuvena Senina taktika ( zaleti se u prvoj krivini u suparnika, citaj Prosta ) urodila plodom. Ako Webber lepo zamoli
mladjanog i ovaj katapultira Alonsa, kao sto je Buttona, eto nama interesantnog Abu Dhabia.

A kakve veze ima Masa,kao nece pustiti Alonsa,sta li..?
Red Bul je najbrzi ove godine,tako da forma neme veze sa njima,vec samo kako ce se oni ponasati.:)

Свакако ће он њега пропустити ако буде било потребе, али могао би Маса бити на челу трке, а онда је Алонсов посао само да се нађе на другом месту :) Маса га пропусти и ето радости...

Mozda bi cuvena Senina taktika ( zaleti se u prvoj krivini u suparnika, citaj Prosta ) urodila plodom. Ako Webber lepo zamoli
mladjanog i ovaj katapultira Alonsa, kao sto je Buttona, eto nama interesantnog Abu Dhabia.

Iskustvo progovara iz tebe. ;)
Ima dosta smisla u ovome.Ima dosta smisla.
ALi...moze i Button da bude kamikaza,moze i Massa....
Jedino je problem sto je Button preveliki dzentlmen-pravi engleski gospodin i nema sanse da namerno udari nekoga.

Свакако ће он њега пропустити ако буде било потребе, али могао би Маса бити на челу трке, а онда је Алонсов посао само да се нађе на другом месту :) Маса га пропусти и ето радости...

Webber ne sme pobediti obe i Alonsu je dovoljno da bude terci i cetvrti do kraja,ako sam dobro sracunao.
Najvise zavisi od Alonsa,a tek onda od Webbera.

ako se neko uspavao danas kao ja evo snimka

100% WORKING!!!

boxing-1.gif

Samo 40/55
OsBatine-1.gif

Па кад је пропустио Раиконена за титулу није проблем да тако поступи и са Алонсом
Маса тешко да ће икад освојити титулу али ето има могућност да буде човек одлуке у вези две титуле, ехеј, па није то мало :)
Ако ништа друго биће најефикаснији други возач у Ф1

Poslednja izmena:
Па кад је пропустио Раиконена за титулу није проблем да тако поступи и са Алонсом
Маса тешко да ће икад освојити титулу али ето има могућност да буде човек одлуке у вези две титуле, ехеј, па није то мало :)

Posle Baricela... :lol:

Mislim da si jedno pet puta spomenuo Suzuku 1990, i ja sam te uvek pitao sta je bilo na istom mestu, godinu dana ranije, a nisi me nijednom udostojio odgovora :(

:lol:

Fangio! Faangiioooo!
Brzo davaj linkove.Spasavaj coveka.:lol:

On ti je dao link samo za prvi deo, moja Korea je iz tri dela, a prvi je do 40. kruga.
Sad postoje tri nacina da resimo problem:
1. Da skines sve iz pocetka sa mojih linkova
2. Da ti ja aploadujem ova dva dela ima nesto vise od 500mb, ali ne mogu sad jer cu da ugusim komsije
3. Da dodjes sa flesku i da ti snimim, predlazem subotu tad ce moji da kolju svinju, pa ce rostilj da radi :lol:

Evo linkova

On ti je dao link samo za prvi deo, moja Korea je iz tri dela, a prvi je do 40. kruga.
2. Da ti ja aploadujem ova dva dela ima nesto vise od 500mb, ali ne mogu sad jer cu da ugusim komsije
3. Da dodjes sa flesku i da ti snimim, predlazem subotu tad ce moji da kolju svinju, pa ce rostilj da radi :lol:

Evo linkova
pass

Odlucio sam se za poslednju opciju :jede:.:lol:
Sad ozbiljno - nemoj da se mucis, pre cu ja da skinem sve nego sto ces ti da posaljes 500mb.:bye:

Ne bih rekla. Ipak ta čast pripada Kultardu. :D

Posle 20 sati skidanja preko torrenta,prvo gedanja sat i po kako ne voze ili paradiraju, evo sada sam i ja video da ima snimak samo 40 lapa. Posle toga sta se desilo,Fetelu otisao motor :) .
Ne mora niko mene da spasava,uploader je lazov,a bas me interesuje do koliko je prenosio FOX tj. PRVA kada BBC nije mogao da im posveti vise od 2 i po sata (a i ne treba,ovo je F1 a ne 24 sata Le Mans ) vec su morali da predju na bbc 2.

Ne bih rekla. Ipak ta čast pripada Kultardu. :D
Idi,begaj,gde on!!?
Mislim da si jedno pet puta spomenuo Suzuku 1990, i ja sam te uvek pitao sta je bilo na istom mestu, godinu dana ranije, a nisi me nijednom udostojio odgovora :(

Evo linkova
pass

Nisam ja jos ni skidao,pa cu krenuti od te opcije,a neko meso cu sam da potpalim. :D
A za opasku o Suzuki :worth:

Posle 20 sati skidanja preko torrenta,prvo gedanja sat i po kako ne voze ili paradiraju, evo sada sam i ja video da ima snimak samo 40 lapa. Posle toga sta se desilo,Fetelu otisao motor :) .
Ne mora niko mene da spasava,uploader je lazov,a bas me interesuje do koliko je prenosio FOX tj. PRVA kada BBC nije mogao da im posveti vise od 2 i po sata (a i ne treba,ovo je F1 a ne 24 sata Le Mans ) vec su morali da predju na bbc 2.

Pa to je najbolji deo.:lol:
Nije problem, naso sam nastavak sa bbc2, samo nisi trebao da pises "radi 100%."

Gerhard Berger je optužio Marka Webbera da je pokušao da "pokupi" svoje rivale, tokom svog incidenta na VN Koreje

Mark Webber, koji je u tom momentu vodio u šampionatu, na VN Koreje, dok je bio drugi u trci, okrenuo se na vlažnoj stazi i udario u zid.

Medjutim, dok se njegov bolid vraćao unazad, po stazi, pokupio je i mercedesovog pilota, Nica Rosberga.

"Ne razumem zašto Webber nije pritisnuo kočnicu", pitao se Rosberg: "Potpuno je ludo vratiti se po stazi, onako kako je on učinio."

Bivši vozač, Gerhard Berger, je u ponedeljak izjavio: "Mogao je da pritisne kočnice i da zaustavi auto pored zida."

"Pokupio je Rosberga, ali to mu nije bio cilj. Mislim, da bi njemu bilo draže, da je pokupio Alonsa ili Hamiltona", dodao je Berger.

Kada su ga upitali da pojasni, da li misli da je Webberov potez bio nameran, Berger je odgovorio: "Da, mislim da je to vrlo jasno."

"On je izleteo i bio je svestan da mu je to kraj. Tog momenta vozač je frustriran i hiljadu misli mu prolaze kroz glavu", pojasnio je Berger.

"To je veoma očigledno. Možete videti da mu točkovi nisu blokirani. Možda je imao problema sa kočnicama, ali mislim da nije", završio je Berger.

"Pokupio je Rosberga, ali to mu nije bio cilj. Mislim, da bi njemu bilo draže, da je pokupio Alonsa ili Hamiltona", dodao je Berger.

Kada su ga upitali da pojasni, da li misli da je Webberov potez bio nameran, Berger je odgovorio: "Da, mislim da je to vrlo jasno."

"On je izleteo i bio je svestan da mu je to kraj. Tog momenta vozač je frustriran i hiljadu misli mu prolaze kroz glavu", pojasnio je Berger.

"To je veoma očigledno. Možete videti da mu točkovi nisu blokirani. Možda je imao problema sa kočnicama, ali mislim da nije", završio je Berger.

Gde je onj tvoj buzdovan sto si vitlao njime?:lol:
Voleo bih cuti misljenje Najtrofejnijeg u veziove situacije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back