Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voli covek u slabine da udara.

Dok god vozi srcem nece me razocarati,oteo mu se auto pa sta.
Pa nista, samo je Batona izbacio iz obe trke [sampionske i danasnje] + imao sam ga na tiketu, pored Mase, da odustaje.Zbog toga sam najvse ljut.Koji se ***** vracao posle drugog incidenta.
Када ти отписујеш Алонса шта онда ми остали да радимо (ја чекам Монцу)

пс.
Да сам на месту ових из Ред Була већ од Монце би бацио све карте на Вебера, јесте да ни они то нису очекивали (да ће бити паметније окренути се ка Веберу) али нема више места за било какве калкулације.

Ja sledecu sezonu.:D

He,he videste li kako je Djed obišao Rosberga uz dodir, a posle mu je Junge deutsche vratio istom merom - doduše uz malo gurkanja... :hahaha:

Zanimljiva trka.

Bikovi umesto onog simulatora za pokazivanje staza - da plate Djedu da ih uči startovanju. :klap:

Kunta Kinti čestitka. Weber i Kubica uz greške - solidni.:hvala:

A Fetela na posmatranje u Lazu Lazarevića...:tease:

Pa ne mozes da se ubijes sada desava se,desavaju se takve svari i s`pocetka sezone pa se zaboravi.
Udarao je i u Vebera,ali su se trkali.

Trkali su se,nisu se dogovarali,e to volim.:D

Јасно је да Фетел то није намерно урадио, е сад то што он није возио главом него срцем како ти кажеш не може бити оправдање за оно што је урадио...
Једноствно, упропастио је другом возачу не само трку него и шампионат, и то се мора осудити...
Наравно идемо даље али са утиском да је Фетел на овој трци направио огромну грешку, а ако томе додам јеш неке грешке из претходних трка запитам се да ли је уопште заслужио титулу ове сезоне...:think:;)

Pa to,ne mozes reci da je namerno to uradio...
A jeste mu se privukao brzo ufff.:D...Mislim Batonu...

Nemam favorite,pa mi svejedno,volim kad ima dvoboja na stazi,a moraju se i ovakve stvari desavati...
Do sledece trke,necemo ni znati za to.

Pa to,ne mozes reci da je namerno to uradio...
A jeste mu se privukao brzo ufff.:D...Mislim Batonu...

Nemam favorite,pa mi svejedno,volim kad ima dvoboja na stazi,a moraju se i ovakve stvari desavati...
Do sledece trke,necemo ni znati za to.

Фетел је један од бољих возача данас у Ф1, али још њему треба времена да поправи неке ствари (првенствено на психолошком плану).
Овакву сличну грешку је направио и Раиконен када је "катапултирао" Зутила, цимање болида на кочењу врло лако резултира губитком задњег краја, у то смо се до сада више пута уверили.
Али да је направио велику грешку направио је...

пс.
Пропустио сам да кажем како је трка била врло занимљива, уосталом то смо и навикли од СПА...

Фетел је један од бољих возача данас у Ф1, али још њему треба времена да поправи неке ствари (првенствено на психолошком плану).
Овакву сличну грешку је направио и Раиконен када је "катапултирао" Зутила, цимање болида на кочењу врло лако резултира губитком задњег краја, у то смо се до сада више пута уверили.

пс.
Пропустио сам да кажем како је трка била врло занимљива, уосталом то смо и навикли од СПА...

Ajde da se slozimo da je trka bila zanimljiva.:D
Baton je bio dosta sporiji,pa se ovaj zato cimao i....
Mislio o tituli sta li...

Uffff necu vise...ajd` pozdrav svima Formulasima :bye:

Barikelo u penziju, koj pajser :roll: Stalno pricam da Fetel nije vozac kakvim ga predstavljaju, a danas sam dobio jos jednu potvrdu :) Steta za Batona, ali to je dobro za Hamiltona, sad bi se tim trebao skroz okrenuti njemu. Isto i u RB bi trebali da favorizuju Vebera, ali oni naravno to nece uraditi, tako da verujem da ce Luis lako do druge titule :D Jeste i ja sam otpisao Fernanda za ovu sezonu...

Ah.....meraka-gledati Lewisa kako leti Ardenima.
Malo je imao i srece pri onom izletu u sljunak(hoce ga taj sljunak :kletva: ),ali zasluzio je da se izvuce.Moram priznati da nisam ocekivao pobedu.
Kubica,opet,nije imao mnogo srece.Sitna greska i ode p2.Ipak,sjajno je i trece mesto.
Webber se ovom solidnom voznjom odrzao u borbi za titulu u jako dobroj poziciji,zahvaljujuci Vettelu,koji mu je sklonio i sebe i Buttona sa puta.
Massa se tiho dovukao do povece gomile bodova,mada nije mnogo pokazao.Valjda je podvig bio i zavrsiti ovu trku.
Rosberg opet ispred drugog vozaca Merca.:lol:
Michael bi ponovo gricnuo bod ili dva,samo da se ovi ispred nisu ojadili,sto sami sto medjusobno.Opet bledo,mada malo manje od ranijih nastupa.
Preskocih sjajnog Sutila.Jako je mocno delovao.:ok:
Samuraj opet u bodovima,kao i solidni Ruja.Lepo i ohrabrujuce za njihovu buducnost u F1.
Liuzzi se ovom kolacicu nije nadao,ali neka je i njemu pripala koja mrvica.

Kako sam surovo uskracen gledanja priblizno druge petine trke,a mozda i dela trece petine(pice onom ko izracuna koliko je to krugova i oda mi tajnu :lol: ),nastojacu je pogledati celu ponovo,pa se upustiti u detalje.
Zakljucno,moze se reci da ostaju jos dva velika kandidata za titulu,a od preostala tri,samo jos veliko cudo moze tom dvoboju pridodati jos jednog.

Te nevalja kad je sterilna trka, te nevalja kada se stvarno trkaju. Vetel je decko probao da zaobidje Buttona, koji nesme ni da pomisli da proba da se trka protiv Luisa ( ajte molim Vas, kakav team order).
Naisao je na baru vode, bas kao i na prljav deo staze protiv Webera u Turskoj.
Zasto nije Sutil kaznjen prolaskom kroz box za svoj gaf?

Nema sumnje da je Rosberg stasao u dobrog vozaca, pa iako je u formuli u kontinuitetu daleko je od bilo kakve prave takmicarske mogucnosti u uporedjenju sa prvih 7 vozaca. Zbog cega?
Zbog toga sto je ipak druga liga medju njima ili je nesto drgo u pitanju? Samo sta?

Sa drugog vozaca Mercedesa je puna kapa sa 21. mesta na 7 mesto.

Za Barikela nema kazne iako je oduvao Alonsa. Znaci bio je direktan kontakt.
Za Schumachera ima kazne iako nije bilo nikakvog kontakta.

Za Vetela je kazna samo prolaz kroz box, iako je unistio trku Buttonu ?

Poslednja izmena:
Te nevalja kad je sterilna trka, te nevalja kada se stvarno trkaju. Vetel je decko probao da zaobidje Buttona, koji nesme ni da pomisli da proba da se trka protiv Luisa ( ajte molim Vas, kakav team order).

Nema sumnje da je Rosberg stasao u dobrog vozaca, pa iako je u formuli u kontinuitetu daleko je od bilo kakve prave takmicarske mogucnosti u uporedjenju sa prvih 7 vozaca. Zbog cega?
Zbog toga sto je ipak druga liga medju njima ili je nesto drgo u pitanju? Samo sta?

Ipak se favoriziju neki...

Voli covek u slabine da udara.

Dok god vozi srcem nece me razocarati,oteo mu se auto pa sta.

Otme se auto tebi i meni.
Otme se i njemu prvu sezonu.
Problem nije koga je Fetel udario nego sto vozi ko muva bez glave. Svi se valjda secamo kamikaze Montoje koji je 100% muda 0% pamet. Od Fetela sam ocekivao mnogo povoljniji odnos ove dve konstante i, nazalost, razocarao dosta.
Fetel pati od pocetnickih greski koje nisu primerne njegovom iskustvu i ako ubrzo ne promeni nesto ostace dozivotno u pelenama, usran.
Steta.

пс.

Jos koliko?
Koliko mi je bio drag u pocetku, toliko sam sada ubedjen da je Fetel pokazao svoj maksimum i sve sta moze jos da ucini je da preraste u "Llorando-coño" Falonsa.
Doduse, ako to izbegne i to je uspeh

Barikelo u penziju, koj pajser :roll: Stalno pricam da Fetel nije vozac kakvim ga predstavljaju, a danas sam dobio jos jednu potvrdu :) Steta za Batona, ali to je dobro za Hamiltona, sad bi se tim trebao skroz okrenuti njemu. Isto i u RB bi trebali da favorizuju Vebera, ali oni naravno to nece uraditi, tako da verujem da ce Luis lako do druge titule :D Jeste i ja sam otpisao Fernanda za ovu sezonu...

Ja bih samo ovu poslednju recenicu rekao sa 3 poslednje reci manje.
Jos od razloga za odlazak iz Meklarena.

A posle toga da cenim da su 50% samse da Veber ipak postane prvi u redosledu, cisto zbog poena i matematike. Oni bi ga jos odavno gurnuli ispred ali on je dobar samo kad mu vakum u glavi napune sa poslednjom verzijom igrice need-for-speed a ostatak supljine popune sa masnim pucvaltom. Jer ako se desi da on to iscacka (kroz nos ili kako god vec) onda postane samounistavajuca kamikaza-terorista. ;)
Sto ce reci... pod povoljnim uslovima (medicinskim) ima da zeza LH Taksistu za prvo mesto bez mnogo muke.
figurativno govoreci...

Hamilton je oberučke prihvatio Webberov poklon i rutinski (u najboljem smislu te reči) odradio posao. Ne mogu a da ne prokomentarišem, ma kako on dobar vozač bio, da je takođe i srećković, ostali vozači bi kod onog izletanja u šoder završili u gumama. Setimo se one (čini mi se Kina) trke kada su ga iz šodera izgurali redari da bi na kraju pobedio. Uz taj faktor sreće i nesumnjivo znanje, za mene je on glavni favorit za prvaka. Webbera gazi trema od spoznaje da može da bude prvak sveta (onakav start je samoponižavajući) a ostali konkurenti verovatno više razmišljaju o sledećoj sezoni...

Ako mislis na Luisa, jedini put kad su ga izgurali iz sodera je bilo 2007. na Nirburgringu i tad je zavrsio deveti a pobedio je Alonso na toj trci. U Kini 2007. je takodje zavrsio u sljunku na ulasku u box, ali tad je odustao.

Bas je imao srece tad, neko ga bese zamalo udario, a nije izguran zato sto ga FIA mnogo voli, nego jer je to bilo u skladu sa pravilnikom. Ako se ne varam nije mu se ugasio motor, pa zato u toj situaciji vracen na stazu. U Kini pak sam je trazio da ga poguraju... tad sam ocekivao da ce Denis krenuti sa mehanicarama da ga gura :lol: Kad se vec prisecamo '07 mene jucerasnje odustajanje Alonsa podseca na Japan :)

Bas je imao srece tad, neko ga bese zamalo udario, a nije izguran zato sto ga FIA mnogo voli, nego jer je to bilo u skladu sa pravilnikom. Ako se ne varam nije mu se ugasio motor, pa zato u toj situaciji vracen na stazu. U Kini pak sam je trazio da ga poguraju... tad sam ocekivao da ce Denis krenuti sa mehanicarama da ga gura :lol: Kad se vec prisecamo '07 mene jucerasnje odustajanje Alonsa podseca na Japan :)

Od Nirburgringa 07. su uveli to pravilo o sljunku :) A nisu mogli pre zato sto su Mihaela izgurali 2004. isto na Nirburgringu :lol:

Zanimljivo, i mene je isto podsetilo na Japan njegovo odustajanje. Onda ga je to kostalo titule, sad se nadam da ce ga i ovaj put kostati :mrgreen:

Otme se auto tebi i meni.
Otme se i njemu prvu sezonu.
Problem nije koga je Fetel udario nego sto vozi ko muva bez glave. Svi se valjda secamo kamikaze Montoje koji je 100% muda 0% pamet. Od Fetela sam ocekivao mnogo povoljniji odnos ove dve konstante i, nazalost, razocarao dosta.
Fetel pati od pocetnickih greski koje nisu primerne njegovom iskustvu i ako ubrzo ne promeni nesto ostace dozivotno u pelenama, usran.
Steta.

Vozi covek,vrhunski,zestoko,bez kalkulacije...
Ja to zelim da gledam,a mislim i vecina.
A to sta ce biti sa njegovom karijerom,to treba on da se brine.
Batona npr. ne volim da gledam,dosada ziva.Dzaba mu titula....

Kako sam surovo uskracen gledanja priblizno druge petine trke,a mozda i dela trece petine(pice onom ko izracuna koliko je to krugova i oda mi tajnu :lol: ),nastojacu je pogledati celu ponovo,pa se upustiti u detalje.
Zakljucno,moze se reci da ostaju jos dva velika kandidata za titulu,a od preostala tri,samo jos veliko cudo moze tom dvoboju pridodati jos jednog.
~11-12 :pivce:
Jesi naso link za trku il da trazimo :D
Hamilton je oberučke prihvatio Webberov poklon i rutinski (u najboljem smislu te reči) odradio posao. Ne mogu a da ne prokomentarišem, ma kako on dobar vozač bio, da je takođe i srećković, ostali vozači bi kod onog izletanja u šoder završili u gumama. Setimo se one (čini mi se Kina) trke kada su ga iz šodera izgurali redari da bi na kraju pobedio. Uz taj faktor sreće i nesumnjivo znanje, za mene je on glavni favorit za prvaka. Webbera gazi trema od spoznaje da može da bude prvak sveta (onakav start je samoponižavajući) a ostali konkurenti verovatno više razmišljaju o sledećoj sezoni...
Ne verujem da taj ima tremu :lol: a kod starta mislim da nije njegova greska-po onome sto sam video na startu a i cackali su nesto oko kvacila pre trke.

Ko je reko da je bilo nezanimljiva trka?:eek: Za Batona si u pravu, moram da priznam, cim se pribliziio, odmah su reagovali.
Brzina bolida.

Sto se tice kazni, ne znam stvarno sta vise da kazem.Luda kuca.

Zanimljivo, i mene je isto podsetilo na Japan njegovo odustajanje. Onda ga je to kostalo titule, sad se nadam da ce ga i ovaj put kostati :mrgreen:

Mozda je i bolje sto je izleteo jer da nije, sigurno bi dobio kaznu za ono u boxu, kad je izasao ispred Vettela.
Skoro sigurno ostaje bez titule. Prva mu je godina u Ferariju i bilo je najbitnije da bude bolji od Mase. Istina da je pravio puno gresaka ali jos vise nesrece ga je pratilo- sve u svemu ja sam zadovoljan.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back