Julius Primus
Zainteresovan član
- Poruka
- 463
Šta će tada da se dešava? Neki reset?Nemoguce je to dostici jedino sto mogu je sa čekaju 2022 gde svi krecu od 0
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta će tada da se dešava? Neki reset?Nemoguce je to dostici jedino sto mogu je sa čekaju 2022 gde svi krecu od 0
Da svi krecu od 0 totalno drugačiji konceptŠta će tada da se dešava? Neki reset?
Nista to ne znaci zavisno kako voze kolicina goriva i koji maping .. zadnji dan ce malo vise pokazati ali ni to ne mora nista da znaci
Nista to ne znaci zavisno kako voze kolicina goriva i koji maping .. zadnji dan ce malo vise pokazati ali ni to ne mora nista da znaci
Ove neceDoduse, ako se ne varam svake godine su u vrhu sto se tice pouzdanosti bolida na testiranju, odnosno budu u vrhu po napravljenoj kilometrazi.
Jako videcemo koliko su se cuvali ali ne sumnjivo da RB stoji bolje nego sto je to bio slucaj zadnjih godina .. interesatan mi je Ferrari kojeg nisam očekivao tako visoko .. inace razlika je jako jako mala .. Mclaren ima jako lep tempo za trku i tu bi moglo biti svastaVerstapen najbolji na oba treninga! Bice ovaj vikend jako zanimljivo.
Pogledajte prilog 891531
Pogledajte prilog 891532
A Hamiltonovo 29 puta prosirivanje krivine? A Max uradio samo jednom i odma kazna. O tome pricam. Inace moglo bi se reci da je RB izgubio trku kod prvog pita kad je Mercedesu uspeo undercut. Ali 29 puta je Ham krao vreme i to je proslo nekaznjeno. No F1 je politika to svi znamo.Nije pokraden vec je RB izgubio na odlicno odradenoj taktici od strane Mercedesa .. RB je sad u poziciji favorita i malo su se preracunali a mozda I podcenili .. Lous je izvadio 110% iz svog bolida
Da 7 puta prvak sveta nosi privilegije ali I to su mogli videti mnogo pre iz RB a ne da mu to kazu 10 krugovima do kraja .. Mercedes im je ukrao najmanje 3-4s na tome .. Kako god greska RB koji nije slao informacije na vreme ..A Hamiltonovo 29 puta prosirivanje krivine? A Max uradio samo jednom i odma kazna. O tome pricam. Inace moglo bi se reci da je RB izgubio trku kod prvog pita kad je Mercedesu uspeo undercut. Ali 29 puta je Ham krao vreme i to je proslo nekaznjeno. No F1 je politika to svi znamo.
“That was because Mercedes asked them to push two tenths per lap,” Marko told Motorsport.com. “We interpreted that guideline a little too strictly. But at one point we asked the race management ‘is that allowed and can we do that too?’ The answer was ‘no, actually not’.”Da 7 puta prvak sveta nosi privilegije ali I to su mogli videti mnogo pre iz RB a ne da mu to kazu 10 krugovima do kraja .. Mercedes im je ukrao najmanje 3-4s na tome .. Kako god greska RB koji nije slao informacije na vreme ..
Nzn za to ali sam cuo kad mu je RB rekao da Luis ide van staze u toj krivini i da i on moze a to je bilo oko 10 krugova do kraja pa su ih zaustavili .. Jos mi nije jasno zasto mu nisu rekli da to radi od pocetka ..“That was because Mercedes asked them to push two tenths per lap,” Marko told Motorsport.com. “We interpreted that guideline a little too strictly. But at one point we asked the race management ‘is that allowed and can we do that too?’ The answer was ‘no, actually not’.”
“All in all, it was a bit of a shadowy affair. Sanctions were not forthcoming, while time was undeniably saved.”
Zato sto to nije dozvoljeno. I FIA je posle 29 kruga Hama upozorila. Tek posle 29 kruga...Nzn za to ali sam cuo kad mu je RB rekao da Luis ide van staze u toj krivini i da i on moze a to je bilo oko 10 krugova do kraja pa su ih zaustavili .. Jos mi nije jasno zasto mu nisu rekli da to radi od pocetka ..