Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ФП1:
Atpr8yTCMAIRi7f.jpg

ФП2:
Ats80g9CAAEiQpr.jpg

Батон је ово време поставио на почетку тренинга након чега је почела да пада киша, тако да су се до краја тренинга сви мање-више возикали на интермидијумима.
Доста њих (Малдонадо, Перез, Маса, Сена, Ковалаинен...) су имали мало излетање у кривини 5 на исти начин, без оштећења

Hamiltonu 25 miliona?

Ekipa Meklarena ponudila je Luisu Hamiltonu novi ugovor, vredan 25 miliona evra godišnje.

Britancu ugovor sa timom, za koji vozi od svog debija u Formuli 1 2007. godine, ističe na kraju ove sezone, a u Meklarenu ne kriju očajničku žele da ga zadrže u svojim redovima.

Jedan od razloga za to je što Hamilton vozi mnogo bolje nego prošle sezone, kada je napravio mnogo grešaka, za šta je tada okrivio privatne probleme.
Ove godine je situacija drugačija, pa je tim taj koji je napravio dosta grešaka, pa se u Meklarenu boje da bi zbog toga Britanac mogao da ih napusti.
Po sadašnjem ugovoru, Hamilton prima oko 19 miliona evra godišnje, a ukoliko prihvati poslednju ponudu Meklarena, po primanjima bi se približio najplaćenijem vozaču u šampionatu Fernandu Alonsu. Britanski tim je Hamiltonu ponudio trogodišnji ugovor, sa opcijom da može da napusti Meklaren posle naredne sezone.
Menadžer britanskog vozača Sajmon Fuler, ipak, zahteva drugačiji ugovor, po kojem bi Hamilton imao manje promotivnih obaveza, da bi mogao da promoviše brendove koji nemaju veze sa Formulom 1, što bi moglo da rezultira manjom platom.
Za sada je sigurno da će Dženson Baton ostati u Meklarenu naredne sezone, pošto je još pre kraja prošle sezone potpisao višegodišnji ugovor sa britanskom ekipom.
.....

ФП3:
At0EhGnCQAAAKjd.jpg

Последња 3-4 минута тренинга када је доста њих изашло на црвеним пнеуматицима Малдонадо се мало излупао и тренинг је прекинут

Киша је морала да падне
Не знам ни шта ми је утисак :)
Маса је пријатно изненађење, Кими непријатно...
Шумахера је ваљда од почетка сезоне задесило све негетивно што може да га задеси тако да сада сезона може да почне за њега
Оно што је битно јесте да је Алонсо сакупио највише бодова и то у делу сезоне где смо били лоши, делује ми да се сада поправљамо и да напредујемо брже у ондносу на конкуренцију...

Ja stvarno moram svoje zdravlje da čuvam jer ako ovako nastavim da kidam svoje živce zbog onih,nazovi,mehaničara ima brzo da riknem !!!

Doci ce i nase vreme,samo da se uozbiljimo malo.
Doterali smo najbolju masinu u Australiju,pa malo posustali.
Sad je red na nas da napravimo napredak i vratimo se na vrh.

Trku je znatno pokvario napaljeni Grosjean.Nezan je na volanu kao slon. :roll:
Uopste nije morao onoliko u levo da cima i zatvori matorog. Upropastio je trku sebi ,Buttonu,
pa i Schumacheru,a visoko lansirao Vettela u poretku,koji nikako nije trebalo da se nadje u
prvih sest.
Inace,kad smo kod Vettela,sitne smicalice,kao sto ne neizlazak u Q3,ne prilice takvom
vozacu i borcu.Debelo se omrsio i na tu foru,dobacivsi do cetvrtog mesta.Naravno,ne moze
se poreci da je sjajno vozio i maksimalno iskoristio sve poklone.

Ocekivao sa da prokleti "vidovnjaci" pogode za kisu(koju su najavili u izobilju)
i zbog toga tipovao na one darovitije za takvutrku,ali ne pade dovoljno kise.
Steta.Ne zbog mog favorita,vec zbog zanimljivosti.Samo jos malo da je padala i
napravila uslove da neki "moraju" na intermedije....Mislim da bi Alonso i Lewis
bolje prosli u tom slucaju.
Vergne je gubitnik dana.Kakav netaktican potez.Malo mu sedmo mesto...
Webber i Rosberg su mogli bar malo da se poguraju na startu :lol:
U celoj zbrci,lepih bodova se domogao Massa,kao i di Resta i Hulk...
Kimi je vikend iskoristio za uzivanje mimo staze,siguran sam,pa za
trku nije ostalo energije i motiva....Kimi k'o Kimi.
Drago mi je sto nisam udario po hvalospevima za incidentalnog pobednika Spanije-Maldonada.
Decku je pobeda bas pomracila svest.Ne valja ni preko reda uspeti,ocigledno je.Koliko
je samo gluposti napravio tokom vikenda.
Sve u svemu,ako nema kise(u razumnoj meri) u Monaku ili ako Senna ne vodi ispred Mansellove rakete,
dzaba bilo trkanja.

Шумахера је ваљда од почетка сезоне задесило све негетивно што може да га задеси тако да сада сезона може да почне за њега
Оно што је битно јесте да је Алонсо сакупио највише бодова и то у делу сезоне где смо били лоши...

Ja sam odavno prestao gledati na Michaelove "pehove" iz tog ugla.Nema opravdanja,makar i ne bio kriv. Penzija!
Ovo sto kazes za Alonsa je jako znacajno i plasi me,kao navijaca McLarena,da ce svojim lukavstvom nadmasiti i jace rivale,
mada je sad tesko tvrditi da i ima neko jaci.Svi su tu negde.Neko ima brzi auto,neko pouzdaniji,neko manje gume trosi,neko kilave mehanicare ima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back