Dany6
Zainteresovan član
- Poruka
- 348
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj Windows je prestar da prepozna FS sa tog usb-a, idi na noviji Windows.
Da li je tvoj USB, jesi li ga koristio ranije?
Ne bi rekao da je prestar jer sam ga uvjek i prikljucivao na Win7.Taj Windows je prestar da prepozna FS sa tog usb-a, idi na noviji Windows.
Ako je ranije radio sa tim Windows-om onda je obrisan ili crkao.
Probao sam sve jedan ulaz,i drugi laptop ali opet ne moze.Pokusat cu neki program,vidio sam neki Easeus ima pa cu njega pokusati,ako ne onda brisati sve sta mogu....PC ne vidi da je disk formatiran, izgleda da je ostecen. Probaj drugi USB utor, drugi racunar, onda neku aplikaciju za recover, ... to je zadnje sto treba uraditi. I da, brise sve podatke.
Da Win7 koristim,nemam taj kabal.Колико могу видети, користиш win7. Мени се то дешава за исту флешку на win7 a win10 никаквих проблема.
Ако имаш OTG кабал и телефон који подржава OTG, провери флешку на телефону или другом рачунару.
Da moj je,koristio ga vise puta i nikako nisam imao problema.Da li je tvoj USB, jesi li ga koristio ranije?
шта се дешава кад протиснеш "cancel"?
OVO se prikaze kada idem cancel,a kada idem na format disk pa "close" OVO prikaze.шта се дешава кад протиснеш "cancel"?
OVO mi pokaze,ne znam sta bi to trebalo znaciti?Ali znam da opet ne moze...Probaj prvo sa ovom komandom
chkdsk e: /f u cmd sa run as administrator
e - ne mora da znaci da ti je usb oznacen sa e moze da bude i neko drugo slovo,zavisi kako je numerisan mozda i sa f tako da ime ispred flesa se stavlja umesto slova e ako nije e.
Ne znam u kojem je bio formatiran,nisam ni gledao.Deluje da mu je prsla tabela... ako imaš neki program za baratanje particijama, vidi da li ga uopšte prepoznaje i prikazuje, probaj GetDataBack da vidiš da li možeš da iskopaš sa njega ono što ima na njemu (samo ako se setiš da li je bio formatiran u NTFS ili FAT32, GetDataBack ima posebne verzije za FAT32 i NTFS particije). Probaj da ga otvoriš kod nekog drugara (osim ako nije nešto super tajno), iskopiraš to što ima, pa ga onda formatiraš. Ako ništa od ovoga ne upali, onda je "umrEo načisto".
Onda ništa, ako nemaš neki program za baratanje particijama (npr. besplatni MiniTool Partition Wizard), prvo probaj kod nekog drugog da ga otvoriš.Ne znam u kojem je bio formatiran,nisam ni gledao.
Iskreno i ne sjecam se toliko bas sta sam na njemu imao,s tim i bolje.Jer da se sjecam mislim da bi prsao od iznerviranosti![]()
Да ли си користи тај УСБ на неком другом рачунару?
Na drugom laptopu jesam na kojem je stari dobri XP haha.I na njemu takodje ne moze.Да ли си користи тај УСБ на неком другом рачунару?
Уме да се деси код рачунара који имају подешено да се уклоњиви уређају морају прво софтверски уклонити па тек онда и механички (више пута ми се десио исти случај баш при коришћењу усб на различитим Видовс 7....
Било који програм за партиционисање би требало да може да га форматира. Али рчунај да тај усб неће дуго...
не може на било ком оперативном систему - осим да га форматираш.Na drugom laptopu jesam na kojem je stari dobri XP haha.I na njemu takodje ne moze.
Ma ko ga sisa onda bolje uzeti Kingstonov novi,nego da ga formatiram prebacim na njega nesto i kasnije opet ista prica...