Fore iz reklama

za nescafe kad lik ujutru mrzovoljan krece na posao busom i desi se da drugi trci za istim busom i udari u banderu i ceo bus za stomak a ovaj nas lik nista, al zato kad je popio srk kafe pokidao se(osmeh mu je zarazan pa se ja stalno smejem kad i on) nadam se da nisam smorila i da ste me razumeli ;-)

Tip sedi u parkiranom vozilu i sprema se da pojede veliki sendvic sa puno kecapa. Pored vozila prolazi Cica, otkljucava vozilo koje je parkirano ispred vozila u kom je Tip sa sendvicom. Cica greskom ubacuje u rikverc i udara tipa koji se spremao da zagrize sendvic, glava zajedno sa sendvicom mu se zakucava za volan. Cica popravlja frizuru, izlazi iz kola, namesta suknju,nabacuje smesak na lice i najzanosnije vrcka do automobila koji je parkiran iza njenog. Kada ugleda tipa pocinje histericno da vristi, jer je Tip obliven kecapom. I onda ide poruka; "Nije sve kao sto izgleda!"
Reklama je, mislim, za neku banku.

Kad vidim reklame za prasak dize mi se kosa na glavi,MRZIM IH,i sve one babe sto se pojavljuju u njima,i mrzim reklame za VIP tako smarajuuuu.....a najgore mi je ono za Jelen pivo "slomio sam tocilicu i zato nominujem sebe" bla bla...znaci taj covek mi je bolestan...

Najjace su mi one za FAST cigare(kupuje se na trafici ali nisu novine)...

To je ono tip trci a za njim(15-ak metara iza njega)trci policajac i neki prolaznik ispred misli da ovog policajac ganja i postavi mu nogu i ovaj se razlijepi ko P....Poolicajac prodje kraj njih i uleti u autobus....

Back