Marge
Domaćin
- Poruka
- 4.255
Ma daj, likovi lice na spermice iz reklama za DurexMaxa Grocka:xexe....jogood nije loš...ali je fora ukradena...ne mogu da se setim odakle...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj, likovi lice na spermice iz reklama za DurexMaxa Grocka:xexe....jogood nije loš...ali je fora ukradena...ne mogu da se setim odakle...
)au voliš da filozofirašSHARGAREPA:Da, a u stvari Zdravo! znaci da ti onome kome to porucujes, zelis da bude zdrav, tako da su se zeznuli!!!
dobre su reklame za mr. muskulo sa onim likom što liči na austin powers-a
Austin Powers
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaova prva je stvarno dobra....e sad ovu drugu ne znam,ali znam ovu za AIK banku...tu ima dobrihZeNoN:Najaca reklama u skorije vreme je za pres novine kad ona klinka vristi i zove majku jer ne prepoznaje caleta.
A i (ne znam dal se secate)one reklame iz 90-tih za Beobanku za Zoranom Cvijanovicem su EXTRA

Ja jesam 

ahahaha bas sam ja hteo to da napisem! super reklama "hocemo li najbolje prinose? HO-CE-MO!"giselle:E a ona reklama gde glumac Marko Nikolic peva dal o kukuruzu ili o cemu vec....relativno nova reklama... Ide nesto: "Ocemo li.... O-ce-mo!" ahahahahaha