Fore iz reklama

Ves masina zivi duze uz Calgon (ili kako to hrvati reklamiraju: Perilica zivi dulje uz Calgon :lol: )
Onda ok mi je reklama za coca colu sa ono dvoje kad mu kao zvoni mob i daje joj kolu... najjeftinija a najoriginalnija coca cola reklama......
Jao znate onu degenerisanu reklamu: "Recite zdravo celulitu"... pa ide pesma: Goodbye... hahahahahahah

Najaca reklama u skorije vreme je za pres novine kad ona klinka vristi i zove majku jer ne prepoznaje caleta.
A i (ne znam dal se secate)one reklame iz 90-tih za Beobanku za Zoranom Cvijanovicem su EXTRA

ZeNoN:
Najaca reklama u skorije vreme je za pres novine kad ona klinka vristi i zove majku jer ne prepoznaje caleta.
A i (ne znam dal se secate)one reklame iz 90-tih za Beobanku za Zoranom Cvijanovicem su EXTRA
ova prva je stvarno dobra....e sad ovu drugu ne znam,ali znam ovu za AIK banku...tu ima dobrih :mrgreen:

Secam se ja reklame iz '90 sa Cvijanovicem....imam je negde zaturenu...... extra je!
Jao sto je gadna ona reklama kad ono cvance prica kako je gadno...zaboravila sam text ali uglavnom, go*ance govori kako je ono velika bakterija i onda se valjda pojavi neko sredstvo i cvance pobegne.... ??? podsetite me... :-?

Back