Fore iz reklama

Nova reklama za durex prsten koji vibrira, stavi se muskarcu oko qrca, pritisne se i on vibrira i stimulise devojku. E a reklama ide ovako. Momak i devojka sede na romanticnoj veceri i ona vidi u jednom trenutku kutijicu za prsten u svom tanjiru, onako odusevljena otvara je, smeska se, zatvori je i kaze "Yes, I do".

a u cemu je fazon, ono za "na novcanici od 1.000 dinara pise ime piva, ta novcanica vam moze doneti 5.000.000 dinara". ja znam odogovor ... hehehe, pa Vajfert, slika je njegova a i pise ko je na slici... 5.000.000, molim lepo :)

ne stvarno, u cemu je fora

Dacman:
fuuuuuuj to je odvratna reklama.. najjača je ono sa komarcima MI KOMARCI MALENI NAPASTI SMO PRAVA... I MENE ĆE MOJA MATI KRVOPIJOM ZVATI... jel se seća neko te reklame?
Ja se secam fenomenalna je:
Hej komarci maleni, mi smo napast prava, piti krv i gnjaviti zabava je prava, sisat plazmu, dosadjivat narodu i mene ce moja mati krvopijom zvati

Grch:
Kako je gotivna ova nova reklama za Koka Kolu... Kao, igrica GTA i onaj baja što ide i ubija ljude u reklami ide i daje ljudima koka-kolu... Ali vrh urađeno...

Slazem se.. coca cola ima ubedljivo najbolje reklame...pogotovo one novogodislje...

A najgluplje nesto sto sam videla je ona za FIT...Kao ona lujka place za kolacima, kuvarom i te fore... I na kraju "nije tesko biti fit"

Back