Fore iz reklama

Da ta reklama za coca-colu je stvarno dobra a dali se secate one stare reklame za coca-colu kada onaj deda lezi u bolnici u neko mu da coca-colu i on kaze ovo nikada nisam probao, sta u zivotu jos nisam probao? Onda deda skace bandzi, vozi se u trkackim kolima... Sve sto u zivotu nije probao.

mr cool:
Da ta reklama za coca-colu je stvarno dobra a dali se secate one stare reklame za coca-colu kada onaj deda lezi u bolnici u neko mu da coca-colu i on kaze ovo nikada nisam probao, sta u zivotu jos nisam probao? Onda deda skace bandzi, vozi se u trkackim kolima... Sve sto u zivotu nije probao.
Da samo što deda nije u bolnici već u staračkom domu!

meni je najbolja ona reklama kad decak prilazi automatu za sokove, ubaci novcic i popne se na prste i pritisne pepsi... onda uzme konzervu, stavi je na pod, popne se na nju i pritisne coca-cola... uh kako sam se odushevila tom reklamom kad sam je prvi put gledala... nikad nisam videla bolju od te.... neprevazidjena...

Video sam na nekoj crnogorskoj tv reklamu za neke tablete za potenciju.Da`l je gluplja ili smesnija,neznam?U pandurskoj stanici priveli nekog matorog zbog tableta,i sad ga ubedjuju da je droga,a on vice:nije,vjeruj mi,a pandur:Lazes!Vjeruj mi!Lazes!Vjeruj mi.Lazes! Vjeruj mi....
Na kraju drugi pandur odlazi da proveri sta je,i valjda je popio,pa se vraca posle nekog vremena i sa vrata,onako rascupan i znojav,kaze:Nije droga.Dodaj mi tu kanarinku iz kaveza.

nesti:
joj ali one reklame za neke kondome nesto... s onim sportistima, nevjerovatno... lol
Pa ima jedna takva za DUREX kondome, one specijalne što se lako nameštaju. Kada momku devojka "nabaci" kondom, a on se navodno sam zakačio i namestio na ku*rac. Nije smešno, ali zanimljivo. :wink:

e meni je i ova bila simpa:

cipiripi cipiripi id cikilidi i lišniki i nimi nicig lipsig id cipiripi...
cinti... hm... centro proizvod... tako nesto... :)

i noblice isto su bile dobre... noblice noblice sidjite sa police.... :)

A što neko ne pomenu ove za LOTO? Baš su smešne. Prvo onaj tatko što na roditeljskom popunjava LOTO, pa momak kog devojka isteruje iz stana beži i popunjava LOTO, pa "zabrinuti" komšija kome komšika čita medicinski nalaz dok on popunjava LOTO...

Једном сам само видео за неку Нову годину:

Свим корисницима производа конкурентских фирми честитамо 2. јануар, Дан очева. Осталима срећна Нова година.
Дурекс

cvele2:
A što neko ne pomenu ove za LOTO? Baš su smešne. Prvo onaj tatko što na roditeljskom popunjava LOTO, pa momak kog devojka isteruje iz stana beži i popunjava LOTO, pa "zabrinuti" komšija kome komšika čita medicinski nalaz dok on popunjava LOTO...
Zagledaj se bolje u brojeve ispisane na listiću(kod ovog čiče na roditeljskom) i u brojeve koji su izvučeni(u reklami), pa ćeš primetiti da ti brojevi nemaju veze jedni sa drugima, takođe je glupo kad kaže nezapamćeno-36 neopravdanih, a na toliko neopravdanih 13 ukora, a 3 odlična, 4 vrlo dobra 2 dobra(ovo za odlične, vrlo dobre i dobre sam lupio) što znači da ih ima dvadeset sa prosekom ispod 2.50. Nije da se proseravam ali su mogli da obrate pažnju na to.

SadPaNikadVise:
Једном сам само видео за неку Нову годину:

Свим корисницима производа конкурентских фирми честитамо 2. јануар, Дан очева. Осталима срећна Нова година.
Дурекс
ahahahaha
hysterical.gif

Meni se sviđa ova novija za VISU. Kada čovek izvede kuče u šetnju pa baldiše od trčanja. I VISOM kupi traku za trčanje pa sledećeg jutra on sedi u fotelji i odmara, a kuče trčkara po toj traci. E to je dobra reklama! :)

hmm evo i ja se sećam nekih izvala iz reklama...
recimo to za kokakolu u staračkom domu kad deda kaže NIKAD JE NISAM PROBAO
kako neko za 80 godina svog života nije probao kokakolu? :S jel on živeo na planini il... glupo
ili recimo reklama za onu banku sa kraljević markom kad kaže KAKVO SUNCE USRED BIJELA DANA možda je to i namerno...
al najgluplje mi je ono za veš mašinu i kamenac kaže devojka VRATILA SAM SE KUĆI A ONO POPLAVLJENO MI KUPATILO. POKVARILA SE MAŠINA, PEŠKIRI I TEPISI SU UPROPAŠĆENI I ...MOJ DETERDŽENT!!! ona se brine za svoj deterdžent pored mašine, tepiha i peškira... plus deterdžent je u nekom malom pakovanju... :S

Dacman:
hmm evo i ja se sećam nekih izvala iz reklama...
recimo to za kokakolu u staračkom domu kad deda kaže NIKAD JE NISAM PROBAO
kako neko za 80 godina svog života nije probao kokakolu? :S jel on živeo na planini il... glupo
ili recimo reklama za onu banku sa kraljević markom kad kaže KAKVO SUNCE USRED BIJELA DANA možda je to i namerno...
al najgluplje mi je ono za veš mašinu i kamenac kaže devojka VRATILA SAM SE KUĆI A ONO POPLAVLJENO MI KUPATILO. POKVARILA SE MAŠINA, PEŠKIRI I TEPISI SU UPROPAŠĆENI I ...MOJ DETERDŽENT!!! ona se brine za svoj deterdžent pored mašine, tepiha i peškira... plus deterdžent je u nekom malom pakovanju... :S
nikad je nije probao
em što ima 80 godina....
ali lik je iz AMERIKE:)

Back