peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Je li moguće da si samo 4 titule osvojio? Šta je to druže? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li moguće da si samo 4 titule osvojio? Šta je to druže?![]()
Odigrane 4 sezone sa Čelsijem, uspio sam samo osvojiti 1 Ligu Evrope i 2 Superkupa Evrope. Baš je teško osvojiti neko takmičenje. Ne pomažu ni zvučna pojačanja: Falcao, De Rossi, Hamsik, Papadopoulos, Isco...
Inače, igra ima dosta mana. Evo nekih koji meni najviše piče po živcima:
- nerealni rezultati, naročito kad se pogleda statistika
Kao što sam već govorio, često se desava da uništimo protivnika, ali ne možemo da pobijedimo. Tu bezveze izgubimo 20 bodova i moežmo se pozdraviti sa titulom. Evo nekih primjera koji su se meni desili:
![]()
- prevelika preciznost protivničkih ekipa, premala preciznost moje ekipe
- hodanje po terenu
- tragikomična duel igra
- lagani pasovi
- nepostojeći šutevi iz daljine
- loša igra u odbrani
- mnoštvo golova iz auta i kornera
- odbrambeni igrači se upuštaju u driblinge
- nesposobni golmani
wuiii до yaya значи нисам једини... екипе против мене углавном имају 50% и више успешности шутева у оквир гола, значи 2 шута 1 гол, 3 шута 2 гола и те форе... а ови моји несретници од 20 шутева у оквир гола највише 3 уђе... очичитљиво пуцају ћорке... :/
To je Rudjerov post o FM13, a ne o FM14![]()
Meni se ništa od toga ne dešava, strogo slušaju moje instrukcije.
Kada npr. ispucavam loptu na Felainija na poziciji Second Strikera, De Gea ima dvije instrukcije, more direct i na Felainija.
Kada želim da Shaw dobije loptu, cijeli tim ima instrukciju play out of defence, De Gea more short i na Shaw-a.
Slušaju kao sumanuti.
Mada i ja sam tamo neko mudo, a ne ko ti Rudjer, puštaš ih da rade šta hoće...
Исто ти је то... мени се то дешава још од 2003/4
Имам једно питање за играче менаџера 2014... да ли и код вас у нпр 2016 па на даље... МИТРОВИЋ даје 50+ голова по сезони?
pozdrav drustvo... evo mene posle duze vreme
kakav je FM 2014?