Football Manager

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U četvrtoj sezoni finale FA kupa, u petoj osvojen FA kup i u šestoj titula i Liga Evrope.
S obzirom da Nottingham Forest u početku nema neka naročita sredstva (250K), morao sam da se oslonim na neke igrače iz škole, od kojih je samo jedan uspio i da učestvuje u svemu ovome i to kao kapiten :mrgreen:
Inače igram sa ortakom, pa je sve mnogo teže nego kada igram sam...

Jamaal Lascelles prva sezona:
lascelles1.png

Jamaal Lascelles sedma sezona:
lascelles2.png

Biografija:
biographyh.png

U četvrtoj sezoni finale FA kupa, u petoj osvojen FA kup i u šestoj titula i Liga Evrope.
S obzirom da Nottingham Forest u početku nema neka naročita sredstva (250K), morao sam da se oslonim na neke igrače iz škole, od kojih je samo jedan uspio i da učestvuje u svemu ovome i to kao kapiten :mrgreen:
Inače igram sa ortakom, pa je sve mnogo teže nego kada igram sam...

Jamaal Lascelles prva sezona:
lascelles1.png

Jamaal Lascelles sedma sezona:
lascelles2.png

Biografija:
biographyh.png

U sedmoj sezoni prvak Engleske i Evrope. Pošto je u pitanju Nottingham Forest, potapšao sam sebe i završio sa daljim igranjem, jer bih otresao oponente k'o ciganče slinu u nastavku igranja.

Real u 1/4 finalu pobijedim 1:3 i 2:1 (ukupno 5:2), Barselonu u 1/2 finalu 5:1 i 0:3 (8:1) i u finalu Milana 3:0.

Nottingham Forest opet na krovu Evrope :mrgreen:
Posebno mi je drago što to može da se uradi i sa igračima kao što je ovaj Jamaal kojem ne bih dao ni u U18 da mi igra da nisam morao da ga koristim jer je klub u startu nikakav :lol:
Trening je čudo na ovom menadžeru, a mislim da će u novom biti još bolji, baš sam danas odgledao video blogove.

Pa ti više na odmoru nego u igrici :mrgreen:

Na odmor idem kad se igraju utakmice reprezentacija, zatim čitav jun, a dajem asistentu da vodi utakmice u Liga kupu, FA kupu do polufinala, grupnu fazu LŠ (ovde se prošetamo svaki put sa skorom 5-1-0), zatim Svetsko klupsko, utakmice u prvenstvu ako ranije osvojimo titulu i domaći Super Kup.

Nema potrebe da vodim te utakmice jer zgazimo sve ekipe.

Na odmor idem kad se igraju utakmice reprezentacija, zatim čitav jun, a dajem asistentu da vodi utakmice u Liga kupu, FA kupu do polufinala, grupnu fazu LŠ (ovde se prošetamo svaki put sa skorom 5-1-0), zatim Svetsko klupsko, utakmice u prvenstvu ako ranije osvojimo titulu i domaći Super Kup.

Nema potrebe da vodim te utakmice jer zgazimo sve ekipe.

Zbog toga ja i prestajem da igram posle 4-5 sezona sa ManUTD, jednostavno nema smisla.
Moraju pod hitno da porade na težini igrice, nije neki gušt kada vidiš mnoooogo lošu transfer politiku ostalih ekipa.

Sa druge strane, kada igraš sa nekim ortakom (kao ja) i to još drugu ligu...pršti na sve strane :D

E da, ako ti nije teško, aj' baci koliko si golova u ligi davao i primao? Mislim, ne moraš svih 30 sezona :mrgreen:

Zbog toga ja i prestajem da igram posle 4-5 sezona sa ManUTD, jednostavno nema smisla.
Moraju pod hitno da porade na težini igrice, nije neki gušt kada vidiš mnoooogo lošu transfer politiku ostalih ekipa.

Sa druge strane, kada igraš sa nekim ortakom (kao ja) i to još drugu ligu...pršti na sve strane :D

E da, ako ti nije teško, aj' baci koliko si golova u ligi davao i primao? Mislim, ne moraš svih 30 sezona :mrgreen:

Deinstalirao sam FM, tako da ne mogu postaviti.
Uglavnom, u najboljim danima sam davao oko 120 u prvenstvu, a primao 20.

Ima li ovde neko ko je ostao veran 2008-ci,po meni jedini manager koji je vredan postovanja,ako ima neka predlozi neke dobre jeftine igrace,mozda nekog i ne znam :D

slusaj,stani, gledaj , pazi....

Felaini, Vicel i Defur - Standard Lijez
madjar, valjda se zove Duscak - Debrecin
Falkao - River Plata
Modric - Dinamo Zagreb
Ivanovic - Lokomotiva
znam ih jos.....trenutno ne mogu da se setim...javicu ti naknadno...

Back