Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Ja vodim Liverpool vec 11 sezona. Osvojio sam 8 Premijer liga, 1 FA Kup i 1 LŠ.
nije lose...dobar si...ja sam krenuo da igram posle 3-4 meseca...uzeo sam mrtvu Makedoniju i resio da je odvedem na EURO

sa Slovacku sam prvu poceo...povredio im se Nemec, jedini napadac koji moze nesto da napravi u skoku...ja sam izasao sa zadnjom linijom visokom Grncarov i Noveski, svi skakaci, a stavio sam ih na 16 metara od svoga gola, povuceno skroz...vezni red sam zgusnuo i naterao ih da igraju samo po bokovima a ne kroz sredinu...po bokovima su prolazili i centrirali ali moji stoperi su kupili te lopte...igrao sam na kontre preko Pandeva koga su izbacivali dugim loptama u prostor, posto njihova zadnja odbrana je spora ko kuurac...dobio sam ih 1:2 i to sam se mucio do poslednji minut...
Jermeniju i Andoru sam dobio na presing igru, stopere sam stavio na 50 metra od gola...bez teskoce sam ih sjebao...9 boda 3 utakmice

sa Irci sam jednu igrao 1:1 a drugu izgubio sa 3:0...primao sam golove iz korne i iz penala...muuda sam svoja izeo...a bas sam hteo da mi prekid bude glavno oruzije zajedno sa brzinom Pandeva ali kuurac...
od rusa sam obe izgubio...nemoze jednostavno...imaju Pogrebnjaka i Pavlicenka a sa strane Arsavina...brzina plus skok...to sam znao u startu....nemoguca misija...
pobedio sam Jermeniju i Andoru i u poslednjoj utakmici, odlucujucoj pobedio Slovake sa 1:0...kad ga munu poce se skidam po kucu kao striptizeta...samo su gace na mene ostale...
na baraz naidjo na Francuzi...jeebase mi kevu...turio sam zadnju liniju skroz povucenu,jer oni igraju taktiku sa Remija i Benzemu u napad a oni su losi u skok ali brzi...nemoze da me pretrce ako nemaju prostor ali kuurac ce da skoce...i na start posle centarsuta na Benzemu moj stoper glavom spusta pravo na nogu Gurkufu i munuse ga...posle me umlatise....5:0 i 0:4...jeebase me lose...sa zivci sam otisao znas kako...a i to je draz football managera...nerviranje....osedeh od sekiraciju...sad cu da uznem neki tim da vodim...Lids ili Dinamo Drezden...tako nesto...ne volim da vodim tim na duge staze..sezonu, dve i tako to...
Poslednja izmena: