Football Manager

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja vodim Liverpool vec 11 sezona. Osvojio sam 8 Premijer liga, 1 FA Kup i 1 LŠ.

nije lose...dobar si...ja sam krenuo da igram posle 3-4 meseca...uzeo sam mrtvu Makedoniju i resio da je odvedem na EURO :) dosadno mi da vodim jake timove sa puno budzeta a nasao sam ispiraciju u Makedoniju...
sa Slovacku sam prvu poceo...povredio im se Nemec, jedini napadac koji moze nesto da napravi u skoku...ja sam izasao sa zadnjom linijom visokom Grncarov i Noveski, svi skakaci, a stavio sam ih na 16 metara od svoga gola, povuceno skroz...vezni red sam zgusnuo i naterao ih da igraju samo po bokovima a ne kroz sredinu...po bokovima su prolazili i centrirali ali moji stoperi su kupili te lopte...igrao sam na kontre preko Pandeva koga su izbacivali dugim loptama u prostor, posto njihova zadnja odbrana je spora ko kuurac...dobio sam ih 1:2 i to sam se mucio do poslednji minut...
Jermeniju i Andoru sam dobio na presing igru, stopere sam stavio na 50 metra od gola...bez teskoce sam ih sjebao...9 boda 3 utakmice :)
sa Irci sam jednu igrao 1:1 a drugu izgubio sa 3:0...primao sam golove iz korne i iz penala...muuda sam svoja izeo...a bas sam hteo da mi prekid bude glavno oruzije zajedno sa brzinom Pandeva ali kuurac...
od rusa sam obe izgubio...nemoze jednostavno...imaju Pogrebnjaka i Pavlicenka a sa strane Arsavina...brzina plus skok...to sam znao u startu....nemoguca misija...
pobedio sam Jermeniju i Andoru i u poslednjoj utakmici, odlucujucoj pobedio Slovake sa 1:0...kad ga munu poce se skidam po kucu kao striptizeta...samo su gace na mene ostale...
na baraz naidjo na Francuzi...jeebase mi kevu...turio sam zadnju liniju skroz povucenu,jer oni igraju taktiku sa Remija i Benzemu u napad a oni su losi u skok ali brzi...nemoze da me pretrce ako nemaju prostor ali kuurac ce da skoce...i na start posle centarsuta na Benzemu moj stoper glavom spusta pravo na nogu Gurkufu i munuse ga...posle me umlatise....5:0 i 0:4...jeebase me lose...sa zivci sam otisao znas kako...a i to je draz football managera...nerviranje....osedeh od sekiraciju...sad cu da uznem neki tim da vodim...Lids ili Dinamo Drezden...tako nesto...ne volim da vodim tim na duge staze..sezonu, dve i tako to...

Poslednja izmena:
igram manager...ocu da reinstaliram kompjuter..a onda bi izgubio sve sto sam postigao u manageru :( !!! :dash:
zna li neko gde mogu da nadjem sacuvane igre i da ih prebacim na flashku il CD !
hvala :D

sacuvaj na flesku Sport Interactiv koji se nalazi na My Documents....posle kada istaliras Football Manager to ubacis umesto novog istog fajla koji ce se napraviti u toku instalacije... :)
pozdrav

Konacno sam ovojio i Ligu sampiona i to 2 puta zaredom, kao i Svetsko sa Argentinom.

cestitke majstore :ok:
aj ako ti nije muka, izbaci neke skrinove ovo,ono...daj da ozivimo malo temu, da razmenimo misljenja i iskustva...
ja sam dao sve ispite i imam jos tri nedelje za jeebavanje na football manager...ali neznam koga da vodim...dajte neki predlog :)

228335_10150189713346893_672306892_6865626_4242631_n.jpg

Ovaj lik razvaljuje! Doveo sam ga kad je imao 17 godina, a platio sam ga cak 18 miliona, ali vrijedi svaki evro. Po sezoni ima oko 35 golova i 30 asistencija iako stalno vrsim rotacije jer imam 20 super igraca, pa tako i on cesto odmara. Tip igraca kao Runi, gine za svaku loptu, brz, eksplozivan.

Ja uvijek igram po 20-25 sezona. Hocu da postanem bolji od Fergusona, da osvojim sve trofeje. Sto vise igras, to ti se sve vise trazi i posle 20-ak sezona je vrlo tesko prekinuti karijeru. Tacno ti zao bude da to sve napustis sto si godinama gradio.

Svaka cast majstore :klap:
mozes li da postavis tvoj history da vidim sta si sve osvojio u karijeri :)
ja ne volim da uzimam jake klubove, uznem neke kuurce i igram dok ne napravim od njih nesto vise...a onda izgubim volju...a i nemam vremena bas tolko, za jedan dan odigram mozda 3 utakmice, ali dok napravim taktiku za jednu utakmicu pola pakle ispusim...

Svaka cast, nema sta :D Ja sam doskora igrao 10-ku, sa Celzijem u 7 sezona osvojio 6 titula u PL i ne znam jos koliko FA i Liga kupova, jedino nisam uspeo da osvojim Ligu Sampiona. Ovih dana pocinjem FM 11 :)

Vidim da koristis default skin, koji se meni ne svidja jos otkad je postao beli. Obicno skinem ili Flexion ili Seven, znaci kao u starijim menadzerima, sa travom kao pozadinom i kombinacijom boja zuta-zelena-crvena za ocene.

U svakom slucaju, ostavicu neke linkove ovde za domace forume gde skidam skinove, grbove, dresove i slike igraca...

www.fm-crew.net/

www.serbian-fm.net/

e ljudi ja ima problem sa golmanima koji god tim da uzmem golmani izlaze predaleko sa gol linije, tako da skoro svaki protivnicki udarac sa centra a i dalje zavrsava u mrezu.Ako ima neka vrsta opcije da se sprece golmani da izlaze sa linije neka mi neko kaze.Hvala :)

e ljudi ja ima problem sa golmanima koji god tim da uzmem golmani izlaze predaleko sa gol linije, tako da skoro svaki protivnicki udarac sa centra a i dalje zavrsava u mrezu.Ako ima neka vrsta opcije da se sprece golmani da izlaze sa linije neka mi neko kaze.Hvala :)

Probaj u taktici da kliknes na golmana i da mu tu podesis da ne istrcava, ako uopste ima ta opcija.

Osvojio sam 9 titula u 11 sezona sa Liverpulom, ali jednu sam izgubio bukvalno u zadjnoj sekundi.

Vodim ja Liverpool. Kolo prije kraja. Mi i Man city se borimo za titulu. Imamo isto bodova, mi bolju gol razliku za 1 gol. U zadnjem kolu City dočekuje Chelsea, mi idemo u goste zadnjeplasiranom Bristolu.

Povedosmo mi 2-0, još izmašismo nekoliko zicera. Povede i City 1-0. Znači, sad imamo prednost od 2 gola u odnosu na City. Ja već počeo slaviti titulu.

80. min

Neki lola iz Bristola zabi golčinu sa 25 m. Rezultat 2-1 za nas. Ja ti izvadim jednog napadača i ubacim veznog, da se ne bi desilo da Bristol kojim čudom ne pukne neku kontru, jer ako izjednače na 2-2, piši propalo.

93. min

Mi i dalje napadamo. Samo najednom, sjevnu kontra. Napadac Bristola izlazi sam pred mog golmana. Ovaj brani krajnjim naporom. Lopta u korneru.

94. min

Bristol izvodi korner, lopta leti ka šesnaestercu, kad samo ovaj neki moj manijak napravi penal!!!

Ja počeo kukati. Dade ga Bristol iz penala, rezultat 2-2, City dobio 1-0 i ja izgubio titulu u zadnjoj sekundi prvenstva.

kad ides na instrukcije za igrace....klikni na golmana, imas brate Corner/Atak....stavis stay of back tako nesto pise....i uzivaj :D

@Rudjer

i sta si sjebao posle toga....tastaturu ili monitor ;)
ja sam jedan monitor polomio zbog menadzera, i to je bilo pre 4-5 godine kada sam imao onaj veliki, beli sto zauzne pola stola....kada sam uspeo njega da pokvarim onda znas kolko sam ga udarao....a izgubiti titulu u zadnju sekundu je baksuz na kvadrat...

Spurs

Back