peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Ja ću čekati, pa ću tamo negdje sledeće nedjelje pogledati šta ima da se skine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, pec ? Ja sam skinuo rusku verziju pa se samo prekopira "lang" folder iz demoa, tj ima na w-bb ako nemas isntaliran demo..nisam cuo za pec na ruskom.
Btw, pocecu onaj fazon "story-career"![]()
Mogu da ti dam dobar pec ali prvo reinstaliraj fm i sredi si eng jezik. Znam da je bilo u nekoliko navrata napomenuto da se procita nesto pre instaliranje peca, tj u zavisnosti od verzija, ali ako vec ne znas eng *** nisi mogao nista tuU svakom slucaju ako si poceo sezonu, ne vazi ti pec..tako da kontam da nisi izgubio nista
![]()
Mozes preko demon tulsa ili nero imidz drajva....iskopiras gde 'oces i podesi brate da ti ocitava to...jeebem li ga kako da ti objasnim...Ljudi pomagajte,instalirao sam FM 2011 preko diamond-a i kada hoću da pokrenem igru izbacimi -no disc in drive-....E sada koliko se sećam ranije je bilo da nešto trebam crackovati,ali sam zaboraio kako se to radi....Please Help Tnx
Na ovom novom menadzeru me nerviraju oni pregovori sa onim agentima. Traze ljudi milion nekih bonusa!
To je glupo. Ja kad hocu da prodam igraca, mogu uzeti najvise koliko on kosta i to na 48 mjeseci, a kad kupujem moram platiti 3 puta vise od vrednosti i to vecinu para moram dati odmah.