Football Manager

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ay3djr.jpg

:mrgreen:

Da li je MOgoguce da kao mozete da dovedete Fereiru ili Villla,Trorresa itd te jake igrace,i kao ko je taj osvojio ligu sampiona sa nasim klubovima,sa nasim nsita ne mzoe da se osvoji bez ponavljaanja tekmi itd,mozes biti bog ali nema sanse,ja igram dugo osmicu najduze sam prosao to je kup uefa polufinale izgubim od nekih npr Soso itd ali za dzabe ali *** i sa Sahtjorom poolufinale Lige sampiona izgubim kuci 6 1 :D,ahahaha,tesko se sa nasim osvoja,evo nekih igraca,MOdric,Corluka,Tamas,Radoi,Skrtel,Srna,Janczyk,Eremenko,Andrea duarte,Pedro Junior,Lucas,Krasic,Rat,Lukovic,Bosko Jankovic,:worth:,ima mnoog dobrih igraca ali treba sklopiti ekipu,napraviti je da mozes nesto da uradis,treba ti minimum 3-4god da imas lepu lowu i dobru platu u klubu,evo jos nekih :D Mihelic,B Ivanovic,mali iz Zvezde Miladinovic Igor bek desni wrh mali

Radomir Antic vodi Bezaniju!
kad vido odma sam zajebao i igricu i sve u kuurac...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Pa sta ces, kriza... :mrgreen:

Inace, ja sa Partizanom odlicno napredujem:
Prvi prelazni rok - doveo Bubala iz Indjije da bude zamena Tomicu (igram 4-2-3-1)
Glatko usao u LS i osvojio 3 boda (po 1 protiv Bajerna, Spartak Moskve, Reala :))
Do polusezone imao 11 bodova vise od CZV, u kupu sem mene ostali neki levi.
Na zimu prodao Ilijeva i S. Ilica, Radisa pozajmljen Olimpijakosu.
Prvi derbi 1-1, u finalu kupa protiv Rad. Pirota 5-1
U drugom derbiju u posl. kolu 3-1, kraj sezone 7 bodova vise od CZV

Prelazni rok, prodao Kizita za 1.5 miliona, Radisu za 90 hiljada AEK-u, Stojkovic, Stevanovic i Lola Smiljanic se vratili u maticne klubove. Dijara se vratio sa pozajmice :) a na pozajmicu otisao Scepovic. Prodao sam jos nekoliko bespotrebnih igraca Doveo mladog golmana Kirovskog iz Zemuna za 150 hiljada, odlicnog beka Odiju iz CSKA Moskva za 2.3 miliona i zadnjeg veznog Paulaoa iz Internacionala za 1.5 miliona. A kao slag na tortu doveo talentovanog zadnjeg veznog koji je bio na probi u CZV :D
Prva utakmica u sezoni sa CZV 2-2, iako sam vodio 2-0 na Marakani.
Ponovo bez frke usao u LS.

Dogovorio sam transfer Filipa Djuricica iz Herevena na kraju sezone za 3.4 miliona evra, ipak Moreiri treba naslednik :)

Sale, pogledaj malo ovo, mozda ti sine neka dobra ideja :)

Back