Football Manager

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm, pec ? Ja sam skinuo rusku verziju pa se samo prekopira "lang" folder iz demoa, tj ima na w-bb ako nemas isntaliran demo..nisam cuo za pec na ruskom.

Btw, pocecu onaj fazon "story-career" :)

Ma brate,meni je menadzer ruske verzije ali sam ukljucio engleski jezik i radilo je OK sve dok nisam skinuo pec za njega,sad mi sve pise samo na ruskom...To je ovaj pec (fm2011v11.1.1)....nisam imao pojma sta ispravlja posto nerazumem nijednu pametnu na engleskom ali po nekoj logici uklanja bagove....Sad sam zayebo stvar i razmisljam da li da skocim sa zgrade ili da pucam sebi u glavu,mada mislim da cu izabrati ovo drugo posto mislim da cu napraviti vecu senzaciju....a i zasluzio sam valjda jednom u novine da izadjem....

Mogu da ti dam dobar pec ali prvo reinstaliraj fm i sredi si eng jezik. Znam da je bilo u nekoliko navrata napomenuto da se procita nesto pre instaliranje peca, tj u zavisnosti od verzija, ali ako vec ne znas eng *** nisi mogao nista tu :) U svakom slucaju ako si poceo sezonu, ne vazi ti pec..tako da kontam da nisi izgubio nista :)

Mogu da ti dam dobar pec ali prvo reinstaliraj fm i sredi si eng jezik. Znam da je bilo u nekoliko navrata napomenuto da se procita nesto pre instaliranje peca, tj u zavisnosti od verzija, ali ako vec ne znas eng *** nisi mogao nista tu :) U svakom slucaju ako si poceo sezonu, ne vazi ti pec..tako da kontam da nisi izgubio nista :)

Za ovo sam muda svoj izeo...ali i to sto kazes cu ga reinstaliram nego drugi put posto me sad mrzi...a sa koj pec ti bijes....mene uzasno nervira ono 1 na 1 i golman ima bolju realizaciju od napadaca u 90 % slucajeva,kao i ono da su dosta omanuli na "history"...Nemanja Tomic ima 1 nastup za reprezentaciju i jedan gol,a oni mu turili 1/0...David Bentli je dao dva gola u ligu a ne jedan...Kranjcar osam a ne sedam...Bejl je dao 3 a ne 2.....A za ocene igraca da ne pricam...Neki kuurac iz Super lige ima bolju zavrsnicu od Sevcenka i Danka Lazovica zajedno,Slavoljub Djordjevic ima bolji centarsut i od Ekota i od Lejtona Bejnsa?! HAOS!!!

Jesam primetio, ali nisam obracao toliko paznju. Igrao sam pola sezone sa Shalkeom ali sam se smorio nesto, vise sam bzvze iz dosade poceo. Sad pocinjem sa Brightonom (npower 1), pa dok doguram do premier lige bice minimum 3 sezone tako da se ne opterecujem ocenama :) na w-bb sam nasao od ovih poznatijih likova toothles,silent.hunter ili shaman.

p.s Eto cime cu da se pozabavim ove zime

http://virtual-g.com/

Poslednja izmena:
Ljudi pomagajte,instalirao sam FM 2011 preko diamond-a i kada hoću da pokrenem igru izbacimi -no disc in drive-....E sada koliko se sećam ranije je bilo da nešto trebam crackovati,ali sam zaboraio kako se to radi....Please Help Tnx

Ljudi pomagajte,instalirao sam FM 2011 preko diamond-a i kada hoću da pokrenem igru izbacimi -no disc in drive-....E sada koliko se sećam ranije je bilo da nešto trebam crackovati,ali sam zaboraio kako se to radi....Please Help Tnx
Mozes preko demon tulsa ili nero imidz drajva....iskopiras gde 'oces i podesi brate da ti ocitava to...jeebem li ga kako da ti objasnim...

Otidoh juce do drugara a on igra FM 2011.....i sad vodi Zvezdu a za titulu mu na 4 utakmice treba samo jedan bod....A ostali znaci samo timovi Indjija,Sevojno,Smederevo neam pojma sad tacno kako ide.....I sad prvu izgubi....drugu izgubi....trecu izgubi...... :hahaha:covek polude....psuje,udara jeebani monitor,hteo je nekog da odrobija :rotf:....ja se komira od smejanje....ako i cetvrtu izgubi gubi titulu......u cetvrtu protiv Smedereva se brani,pa se brani,sevaju lopte oko gola....100 ga znoja oblilo....utakmica se zavrsi 0:0....nista ludje nisam video u zivotu na Football Manager... z:lol:

Bakcem se malo sa nekim nasim klubovima sa oranicama neko vreme, u jednoj godini se plasiram u ligu uefa, a u drugoj mi u cetvrtom kolu dodje Valensija... Vidim da mi jednog igraca trazi dosta klubova i posto sam siguran da necu moci protiv Valensije, a da su u domacoj ligi i dalje jaci Zvezda i Partizan odlucim da ga prodam. On je imao klauzulu da moze da ode za 2 miliona koje bi mi odlicno dosle da popunim bidzet. E sad, ponudim ga ja klubovima, dobijem mnogo ponuda koje su automatski prihvacene od strane kluba zbog klauzule, on se dogovori sa jednim od njih, ja sav srecan sto mi stizu pare kad ono... Pogledam finansije-pare za transfere nisu povecane??? Pogledam u klauzule-klub ga je prodao za 2 miliona, ALI NA 48 MESECI!!! ***** ti budale iz uprave :p

Imamo dakle dve igre - Segin http://www.footballmanager.com/ i browser igru http://www.powerplaymanager.com/r151284

Na prvi pogled igru koju potpisuje Sports Interactive je graficki dosta bolja, pruza vam generalno bolji ugodjaj dok je igrate, bavi se realnim igracima u naizgled realnom vremenu. Postoji opcija neprekidnog pracenja utakmice i akcija, ogromna baza podataka igraca i osoblja koji su ocenjivani (koliko-toliko realno) od strane zaljubljenika u fudbal i u igricu iz celog sveta. Lose strane ove igre su sigurno situacije gde ne mozete da se pohvalite nikome da ste osvojili ligu sampiona :sad2:, sto mozete da varate uz pomoc editora ili snimanje pozicije pre utakmice (a to nije bas ok :ljutko:), i sto ce vam trebati dosta memorije i kompjuter ne stariji od 2 godine da bi igra tekla glatko. Naravno sve zavisi i koliko liga cete ostaviti da budu dostupne - igrive.

Za one koji nemaju toliko jake masine a zeleli bi da se oprobaju u ulozi menadzera SVOG custom made fudbalskog, cak i hokejaskog kluba, da procavrljaju sa ljudima pre, za vreme i posle utakmice :pivce:, da se sa istim ljudima bace u istrazivanje engine-a koji je napravljen da bi sto duze ostao neotkriven i da bi vas drzao prikovane za ekran, drugim recima - da ima totalnu interakciju sa okolinom i sa programerima.....onda je za njih online menadzer.

Ostaje pitanje sta je zabavnije, privlačnije i isplativije igrati.
Šta mislite vi ? Internet, ili disk u čitač ? :per:

Back