Football Manager 2009

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Baš sam zaljubljen u Football Manager franšizu i igram je od kada se ovako zove i kod ovog novog djela ovaj 3D match je katastrofa.Igra je patchovana i sve, ali rezultat je uvijek 1-0 1-1 nikada nisam doživio 2 ili više golova niti na jednoj strani.Vodim Man Utd. i na kraju sezone završim sa samo postignutih 29 golova primljenih 11 ovo mi se dešava i kada uzmem bilo koji drugi klub.Ovo me strašno iritira.Dešava li se ovo ikome od vas???

Pogledajte ovaj tim u 2011 godini ukupno 333m potroseno na dovodjenje igraca abiatti drde silvestri dl marcelo dcmiguel veloso i micah tichards mc kaka i hamsik amr babel aml matias fernandes i fc pato i aguero rezerve su mi:consigli,marzzorati,eduardo,banega,mikel,stancu neverovatno napredovao,aubameyang,gouffran,gourcouf,djalo,sulejmani,pozzi,aaritalo,pane,coppiardi,di gennaro,astori,sukuta_pasu,sepsi,grimi,anonelli i tako otprilike sta kazete

mislim da je fotball manager 2008 bolji
Ma bolji je i fm 2007. I samo da kazem da sam do sada 2009 igrao samo 10 dana, a prethodnike celu godinu(od 2001), svaki dan, dobro 2-3 puta godisnje me smori i ne igram 10-15 dana, pa opet ispocetka. 2009 je tako dosadna, ocajni 3d sam prvi dan iskljucio, pa kako da gledam to smesno kretanje igraca. Ipak nije to jedini razlog sto je fm 2009 nestao sa mog harda.

Back