Football Manager 2009

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e i ja sam imao problem sa tim kodom i resio ga sa onik pechovanjem i krekovanjem al sad imam drugi problem: pokrenem igricu i nista se ne desava....
smorio sam se a strasno mi se igra....
Neka pomoc bi mi jaaaako odgovarala

Uf... Tesko je objasniti. Imate dve ikonice vezane za patch. Jedna je crvenkasta a druga crno bela. Ovu prvu treba otvoriti i otici na update. Ovu crno belu treba otvooriti, ici na start i izabrati fm file (trebalo bi odmah da vam otvori tamo gde se nalazi taj fajl pa ga samo izaberete, bez trazenja, a u svakom slucaju nalazi se tamo gde ste instalirali igru). Potom oba ova fajla (crveni i crno beli) kopirajte tamo gde ste instalirali igricu. I nece da vam trazi key. Nadam se da sam pomogao. Pitajte sta god treba. Poz

ima pomaka, uradio sam sve ovo ali opet mi trazi key!!!

pa ajde ovako, radi sve ali uz velikodusnu pomoc dulebass-a. okupilo se kod mene par ljudi i svasta smo pokusavali i nije htelo nikako. kada nam je dulebass objasnio preko msn-a sta je jako bitno (pach i crack moraju da se kopiraju u folder gde ste nasnimili igricu) e pa to kod mene nije htelo da se uradi. zasto? antivirus je blokirao kopiranje crack-a!!! kada na crack-u idete na one tri tackice da mu odredite lokaciju on ne crack-uje ali ni ne pokazuje da nije crack-ovao!!! jednostavno morate kopirati i onda idite na one tri tackice sa kopiranog fajla mu odredite lokaciju!!! ps-moj taktika sa fm08 radi i na fm-09 ali smanjenim intezitetom u prijateljskoj sam pobedio zvezdu sa vojvodinom 1:0 a na fm08 su i zvezda i partizan gubili po 5:0,6:0 :-))) borac dobio u kupu uefa tim iz irske sto je u svarnosti ne moguce jer se timovi dele u regione 3d ne secka i jako lepo se ponasa i u full mecu se moze lakse uociti mana taktike tako da u potpunosti podrzavam 3d full mec. malo secka kada u pozadini kompjuter radi ali to je jedva primetno.

imam pitanje za dulebassa:ja uopste ne mogu da instaliram igricu,imam i net framework i ista ona 2 patcha ali mi odmah pri pocetku instalacije trazi product key..inace skinuo sam je preko torrenta i prilikom instalacije trazio mi je da izaberem delivery method(izabrao sam steam)

Evo ja igram oko 10 dana, sa Zvezdom, sada igram cetvrtu sezonu, osvojio sam 3 titule i 2 kupa, druge sezone, u osmini finala Lige Sampiona ispao od PSV-a, trecu sezonu, bio 3 u grupi i otisao u Kup Uefa ali sam ispao od....hmm ne mogu da se setim bas od koga ali dobro...mislim da je Bayern...i sad treba da igram revans treceg kola kvalifikacija protiv Levskog, prvu ih na Marakani dobio 3:0...Evo postava...Logan Bailly-Adailton(ili Tomovic),Gueye,Matterazzi(za besplatno) i Radek Sirl-Nenad Kovacevic,Bosko Jankovic,Andwele Slory i Dejan Milovanovic-Kikin Fonseca i Johan Elmander...Dobro je u ovom menadzeru sto, ako si dobar, svi hoce da ti dodju...Ja na klupi imam Davidsa, Marcela Gallarda i tako....Znaci ovaj MANAGER je najbolji do sad...POZZ SVIMA

pa ajde malo i ja da se pohvalim. igram sa vojvodinom i u prvenstvu delim prvo mesto sa zvezdom posle 12 kola. imao sam dva poraza. jedan od partizana u beogradu i jedan od banata u zrenjaninu. sledece kolo igram sa zvezdom u beogradu. u kupu sam izbacio prvo csk pa zatim borca. u evropi puno cudnih rezultata!!! partizan nije uspeo da se plasira u ls ispao je od nekih engleza (mislim da je arsenal u pitanju) ali je u 1.kolu kupa uefa prosao sa dve glatke pobede. zvezda je ispala u 1.kolu kupa uefa od studgarta (obe izgubili sa 1:0). borac je u 1.kolu igrao sa norveskim rozenburgom i u srbiji pobedio 5:0!!! a u norveskoj izgubio 4:0!!! eto cuda borac u ligi uefa. a drugo cudo je da je vojvodina prosla rapida iz bukurestau prvom kolu kupa uefa. tamo je bilo 0:0 a u ns je bilo 2:0 za vojvodinu!!! predkvalifikacije kupa uefa su svi prosli sa dve pobede!!! tako da srbija ima 3 predstavnika u ligi uefa!!! (eh kad bi tako bilo i u stvarnosti) u kupu uefa partizan je prvu utakmicu izgubio u udinama sa 6:1, borac je isto pukao ubedljivo a vojvodina je u gostima izvukla 1:1 sa nansy lorien-om. posle zvezde igram sa spartom (ili slavijom) iz praga u ns koja je u ligi uefa pobedila totenhem u pragu sa 1:0!!! inace toplo vam preporucujem igraca oscar olou iz afrike je ima mislim 20 god i fenomenalan je a za male pare dolaze i matorca domique gourville na poziciji dl on je mator, valjda 33 god ali dolazi za 4k!!! i za jednu sezonu moze da posluzi, izvanredan igrac za nase timove

Back