P.S.
Aktivan član
- Poruka
- 1.110
mene samo nerviraju neprekidne povrede igracha....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
instalirao napokon....
sve lepo ali su ga usrali sa povredama....
skini patch i neces imati vise problema sa povredama...
Wim86:Ljudi ja imam problem,instalirao sam igricu ali ne mogu da je pokrenem,trazi mi neku registraciju,i kad ukucam cd key prihvati ga i onda prijavljuje neki error. Jel zna neko u cemu je problem, skinuo sam igricu sa neta preko torrenta. poz
Ne treba key. Samo patcujes igru i nece ti vise traziti.
Znaci da si skinuo ripovanu verziju ,ne valja
Moram sebe da citiram...
Nemke16:ta greska
sta ona znaci
Jao ljudi pomagajte...ovaj crack me ubi.Instaliram igru,ok je sve pa idem onu crvenu ikonicu(patch) i opet ok...al kad kliknem onu crno-belu ikonicu(crack) pojavi mi se
fm.exe-File not found,or File acess error...Operativni sistem mi je vista...jel ima to neke veze?
Jao ljudi pomagajte...ovaj crack me ubi.Instaliram igru,ok je sve pa idem onu crvenu ikonicu(patch) i opet ok...al kad kliknem onu crno-belu ikonicu(crack) pojavi mi se
fm.exe-File not found,or File acess error...Operativni sistem mi je vista...jel ima to neke veze?
Nije greska (po default-u ti nije pronadjena lokacija fajla koji taj crack treba da zameni), pogledaj donji desni ugao, tu imas da izaberes gde ti se originalni fajl nalazi. Obicno je u: C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009Jao ljudi pomagajte...ovaj crack me ubi.Instaliram igru,ok je sve pa idem onu crvenu ikonicu(patch) i opet ok...al kad kliknem onu crno-belu ikonicu(crack) pojavi mi se