Football Manager 2009

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi ja imam problem,instalirao sam igricu ali ne mogu da je pokrenem,trazi mi neku registraciju,i kad ukucam cd key prihvati ga i onda prijavljuje neki error. Jel zna neko u cemu je problem, skinuo sam igricu sa neta preko torrenta. poz

Wim86:
Ljudi ja imam problem,instalirao sam igricu ali ne mogu da je pokrenem,trazi mi neku registraciju,i kad ukucam cd key prihvati ga i onda prijavljuje neki error. Jel zna neko u cemu je problem, skinuo sam igricu sa neta preko torrenta. poz

Jel ova greska?

greskakk0.jpg

Jao ljudi pomagajte...ovaj crack me ubi.Instaliram igru,ok je sve pa idem onu crvenu ikonicu(patch) i opet ok...al kad kliknem onu crno-belu ikonicu(crack) pojavi mi se
fm.exe-File not found,or File acess error...Operativni sistem mi je vista...jel ima to neke veze?

Jao ljudi pomagajte...ovaj crack me ubi.Instaliram igru,ok je sve pa idem onu crvenu ikonicu(patch) i opet ok...al kad kliknem onu crno-belu ikonicu(crack) pojavi mi se
fm.exe-File not found,or File acess error...Operativni sistem mi je vista...jel ima to neke veze?

Nije ti losh patch i ima veze sa vistom. Nemoj da pokrecesh crack dvostrukim klikom, nego desni klik, pa Run As Administrator. Isti problem sam imao i ja.

Nije greska (po default-u ti nije pronadjena lokacija fajla koji taj crack treba da zameni), pogledaj donji desni ugao, tu imas da izaberes gde ti se originalni fajl nalazi. Obicno je u: C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009
i tek onda selektuj start.
poz

Back