Football Manager 2008

Nisam_gost:
Negde gde isto ima to sa dozvolama (engleska) al u neki slabiji klub koji bi mu dao dozvolu jer im je potreban...

1875 dana mu treba da dobije tu dozvolu tj. 5 godina!
Daj bre, mora da postoji neko resenje. Da nema ovo veze mozda sa ogranicenim brojem stranaca u timu? Da otpustim nekog nebitnog stranca da bi ovaj upao na njegovo mesto.

znam, ok je to. hteo sam da preuzmem samo reprezentaciju Egipta i da vodim samo nju, ali ne bih da krecem igru ispcetka vec da u nastavku karijere odem iz sadasnjeg kluba i preuzmem tu reprezentaciju.... ali ne znam da li mogu nekako da je preuzmem, ili moram da cekam da me eventualno pozovu......

kako da se prijavim za posao selektrora neke reprezentacije

Ako pocinjes igu izpocetka,onda samo idi "Nations" i izaberi reprezentaciju koju zelis.A ako zelis da u nastavku svoje karijere kao DEKKKI,onda odes i das otkaz u svom dosadasnjem klubu.To ces uraditi na sledeci nacin:
1.Odes klik(levi) na Manager
2.I izaberes opciju Resing(imas takodje i opciju Retire(to ti je povlacenje iz sveta Fudbala.
3.Kada das otkaz(resing) onda mozes da glrdas rezultate iz nekih liga.
4.Ugledaces i opciju "Job Center"
5.Kad kliknes tu imaces klubove i reprezentacije pored kojih su ispisana imena njihovih Managera,a ako nemaju Managera piace ti "Job Aveileble".
6.Kod kluba gde to pise ,klikni na grb kluba i u donjem levom uglu imaces opciju "Apply for a job"
7.Tu kliknes i time ces poslati "MOLBU" za posao Managera.
9.Ako si vec imao karijeru sa nekim klubom verovatno ce ti odmah prihvatiti i angazova ce te,a ako si nov pricekaj malo;)
Nadam se da ste me razumeli!:)

1875 dana mu treba da dobije tu dozvolu tj. 5 godina!
Daj bre, mora da postoji neko resenje. Da nema ovo veze mozda sa ogranicenim brojem stranaca u timu? Da otpustim nekog nebitnog stranca da bi ovaj upao na njegovo mesto.
Ima rijesenje.Pogledaj Feeder clubove tvog tima(ako ih uopste imas),zatim sta ti feeder clubovi nude.Na primjer, LA Galaxy organizuje prijateljske utakmice sa Chelseaom i sve oni placaju,PSV prihvata bilo koje igrace na pozajmicu a Chelsea placa 100 % njihovih plata dok igraju za PSV,jedan izraelski klub prihvata Chelseave ponude preko nekih drugih npr. ako bolton ponudi 3 miliona za njihovog igraca,Chelsea ponudi isto obestecenje i taj igrac MORA da potpise ugovor sa Chelseaom osim ako neki drugi klub ponudi vece obestecenje za njega.Tu stizemo do,Westerlooa...ako posaljes igraca na pozajmicu u Westerloo,oni dobiju belgijski pasos,sto znaci,kad se vrate mogu da igraju za Chelsea posto je Engleska zajedno sa Belgijom u EU...Mislim da je tako.Ja sam poslala Christiana Villagru u Belgiju i dobice njihov pasos,zatim ce moci da igra za mene.Potrazi ti neki takav klub,vidi u feeder clubove zatim klikni na njih da vidis informacije o vasem ''sporazumu''.
U slucaju da nemas feeder club,trazi odboru da ti ga nadje.
Nadam se da ce upaliti,nego ja trazim pomoc od tebe.Onaj patch protiv ponistenja golova,da li to znaci da ce imati ponistenja golova,ali ne toliko njih,bespotrebnih???Posto mi je glupo da mi gol iz cistog ofsajda bude prihvacen...i pobijedim preko patcha...

kako da se prijavim za posao selektrora neke reprezentacije
Ne moras da das otkaz u klubu.Idi u job security i vidi da li ima neka repka bez selektora ili im je selektor u nezgodnoj poziciji(pise insecure ili very insecure).Klikni na tu reprezentaciju zatim u lijevom uglu klikni na ''declare interest na job''.To mozes uraditi sa vise repki,pa koja ti ponudi ugovor...prihvati.

Back