Football Manager 2008

Neverujem da cehe bolje poznajes barem ne ja....Mislim neznaj ja igrace sad al dobro znam grcku ligu i dje mogu da nadjem dobre igrace za grcku.Ja sad imam poljsku super mi ide na sv. sam bio 3. ovi me zadrzase jer je to kazu uspeh.Sad su kvalifikacije za 2012 prvi sam u grupi sa poljacima.Tu su jos od vecih konkurenata norvezani,Holandjani, Cesi i Austrijanci stvarno teza grupa al rasturam ih.Trazila me je England i USA al sam odbio bolje mi je sa poljacima.U derbiju iako sam imao dobre rezultate navijaci me zamrzeli i ja stacu dam otkaz necu da budem u klubu dje me navijaci nevole i odem u atletico madrid.Kad sam dao otkaz dobio sam ponude od am, i lijona al mi je drazi am.U am. sam doveo jovetica, stankovica rasturaju...

Ja upravo skidam football managera pa cu sutra da ga probam kakav je

Nemoguce da jos niste nabavili Football Manager 2008.Ako niste verujte mi dobar je.Po meni licno bolji je od sedmice,po mnogo cemu."NEWS" u igri vam je mnogo bolje,vise informacija i novosti imate priliku da vidite uvid u prodate ulaznice,sto je po meni odlicno.U ostalom videcete i sami EXTRA je.Ali glavna mana u igri(u poredjenju sa sedmicom)je prikaz same igra(graficki deo),mnogo je losiji nego u prethodnom izdanju ove igre.
Inace odigrao sam dosad,jednu sezonu sa Valensijom i nisam dobro prosao tek 3 mesto iza Reala i Barse.
Sa INTEROM sam osvojio Seriu A i Ligu Sampiona.Tim im je sjajan8)

eh..meni vozdovac najveci problem. Skoro sa svima imam pozitivan skor, ali sa njima 3 puta gubim preko 2 razlike..odigram sa seviljom x, pobedim spartak iz moskve, izgubim od njih 3:0, i onda opet nereseno sa seviljom. Znachi katastrofa :D

eh..meni vozdovac najveci problem. Skoro sa svima imam pozitivan skor, ali sa njima 3 puta gubim preko 2 razlike..odigram sa seviljom x, pobedim spartak iz moskve, izgubim od njih 3:0, i onda opet nereseno sa seviljom. Znachi katastrofa :D

Ja igram sa Zemunom i prvu utakmicu izgubim od radnickog iz nisa 3:1.Posle toga sledecu izgubim od Metalca 2:1,onda sa sremom igram 1:1,i evo pobedim sevojno 3:1.Trenutno sam na 12.poziciji sa 4 boda.

big mazi ja zaboravio da okacim tabelu na kraju sezoneee jbg :( ja sam bio 1 arsenal 2 liverpoool 3 i totenham 4 chelsea tek 5...pocela mi je nowa sezona,inace doweo sam nicolasa frey-a skup je uff 39 M onda sam doveo ze castra iz atletica....pozz svima i da...2 put za redom menager godine......

OVO JE TABEA OD PROSLE SZONE MALO SAM POGRESIO U PREDHODNEOM POSTU,NE ZNAM BAS NAPAMET
21111rd6.jpg

E OVO JE OVOGODISNJA,: ) ZA SAD SVE STIMA.....

rewesdzx4.jpg

EE NEMA MI RAVNIH
68071930of4.jpg

Back