Football Manager 2008

Jbg ja sa Zvezdom igram svaki FM (barem pocnem sa njom), tako sam navikao i ne nameravam da to menjam. Obicno predjem u neki veci klub posle par sezona ali mislim da cu ovde ostati u zvezdi dok ne osvojim sve moguce (mislim da ce mi trebati bar 10 sezona, verovatno i vise ali nema veze) a i ukljucio sam samo Srbiju tako da ni nemam nekog izbora a nesto mi se ne da pocinjati ponovo. A malo mi je glupo poceti sa velikim klubom u nekoj jakoj ligi pa da u prvoj sezoni sve osvojim (kao sto sam u FM 07 sa Bajernom i Valensijom)... Inace jutros sam zavrsio 1 sezonu i prvi sam (2 boda ispred Partizana) ali jedva. Kup sam osvojio (finale sa Borcom) a u UEFI ispao od Sevilje u drugom krugu. Sad mi odlaze nekoliko prvotimaca a nisam jos nikog doveo!
Toliko od mene...

ja sam ukljucio italiju,spaniju,francusku,tursku,srbiju,holandiju,brazil,nemacku,englesku..i to ne samo prve lige, vec od one lige ispod prve u toj zemlji. Jeste da ocitavanje traje malo duze, ali posto je meni fm ukljucen 24h dnevno samo ga minimizujem kad radim nesto drugo, a komp i ne gasim po mesec dana zbog download-a savrseno mi odgovara ;)

I ja sam skinuo to za nasu ligu, do sada sam samo za nasu i skidao.
Dosta dobro su to odradili, svaka im cast, ali bilo bi extra da su slike igraca kao i klasicne u FM08.
Svidja mi se to sto novi mladi igraci imaju slike kad se pojave. Nisam bas obracao paznju ali mi se cini da u Zvezdi svi mladi imaju slike...

Back