- Poruka
- 139
sekecman:e jel zna neko kako da vidim kako igraci reaguju na team talk
Pisace ti pored igraca a i mozda ces nekad dobiti vest kako je koji igrac reagovao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sekecman:e jel zna neko kako da vidim kako igraci reaguju na team talk
FantomMacan:Pa kad ce taj da ti dodje iz Man City ili Portsmuuta u Partizan, nikad bre ma da mu ponudis 145 M - e tek bi onda razmislio...A za platu moras da mu das 50 hiljada eura a mozes da dajes (bar kod mene) 29.5 hiljada eura...
Sve u svemu nema sanse...
Cyber Fucker:Pisace ti pored igraca a i mozda ces nekad dobiti vest kako je koji igrac reagovao.
sekecman:e ljudi gde mogu da skinem neki savegame u kojem je proslo oko 7-8 godina>>>????
Moras da ides na assistant advice > get team talk feedback.sekecman:e jel zna neko kako da vidim kako igraci reaguju na team talk
i sta daljeKlothius:Moras da ides na assistant advice > get team talk feedback.
FantomMacan:Da li je neko osvojio Ligu Sampiona sa nasim klubovima???
Protektor:Planiram da nabavim ovu igru ali se plašim da će me razočarati kao većina sličnih.Kakvi su vaši komentari?Da li je preporučujete?Nisam do sad igrao ni jednu verziju ovog menadžera.
Nisam_Gost:Ja obozavam da igram managere i igram svaki od 2003/2004.Zavisi ja bi ti preporucio da uzmes ali nesvidja se svima ova igra.....