Football Manager 2007

FantomMacan:
Pa kad ce taj da ti dodje iz Man City ili Portsmuuta u Partizan, nikad bre ma da mu ponudis 145 M - e tek bi onda razmislio...A za platu moras da mu das 50 hiljada eura a mozes da dajes (bar kod mene) 29.5 hiljada eura...
Sve u svemu nema sanse...

Ja sam Micah-a platio 14 mil. evra.Kupite Stefan Kiesling igra u Leverkusenu,sjajan napadac visok, dobro skace i dobro udara glavom,njega sam platio 18 mil. evra.

sekecman:
e ljudi gde mogu da skinem neki savegame u kojem je proslo oko 7-8 godina>>>????

Evo i mene zanima.Ajde ljudi ako ima nekog ko je dosta presao sa zvezdom nek mi posalje save game...Ovo sa pocetka mi se nista neigra.Dosadilo mi neki save game sa zvezdom bi mi dobro dosao.Ili nemora zvezda ako je neko igro sa nekim drugoligaskim klubom iz engleske (Crewe alexandria ili tako nesto).

Btw zaista dobri igraci su: Nicolas Bernardi-GK; Junior-ST; Sergio-DC; Alex-AM LC; Alessandro Tuia-DC; Igor Tomas-FC; Sebastian Zuniga-AM/FC. E sad ja sam u 2019,a ovi igraci imaju po 28-31 godina,pa vi izracunajte kolko imaju kod vas.

Protektor:
Planiram da nabavim ovu igru ali se plašim da će me razočarati kao većina sličnih.Kakvi su vaši komentari?Da li je preporučujete?Nisam do sad igrao ni jednu verziju ovog menadžera.

Ja obozavam da igram managere i igram svaki od 2003/2004.Zavisi ja bi ti preporucio da uzmes ali nesvidja se svima ova igra.....

Back