- Poruka
- 244
Mrzi me...Bullitt13:Прочитај мало постове на претходним страницама!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzi me...Bullitt13:Прочитај мало постове на претходним страницама!
Protektor:Planiram da nabavim ovu igru ali se plašim da će me razočarati kao većina sličnih.Kakvi su vaši komentari?Da li je preporučujete?Nisam do sad igrao ni jednu verziju ovog menadžera.
Je je jednostavno obozavam! i jedva cekam novi fm nestrpljiv sam!FantomMacan:Ne znam za druge ali ja GUBIM ZIVCE igrajuci ovu igricu ali toliko me privlaci da je igram da je to nemoguce...
sarabubasara:igram za celzijem kupila sam dani alvesa prodala wright phillipsa i ferreiru
slazem se ja sam ga vec odavno izbrisao kad sam cudo da izlazi 08!! a i dosadio mi je! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)BigMazi:necu vise da je igram dok ne izadje fm2008...pocinje da me nervira 2007, monotono mi je postalo. Hocemo promene ! haha![]()
BigMazi:necu vise da je igram dok ne izadje fm2008...pocinje da me nervira 2007, monotono mi je postalo. Hocemo promene ! haha![]()
Zedo:igrao sam dugo championship manager 2005 i sjajno sam se provodio. Resetovao komp jednom prilikom i pogubio instalaciju.
Ima li neko ideju kako da dođen do FM2007?
Pozdrav i hvala, zedator@yahoo.com
Igram i ja, mada mi malo dosadio ovaj 07. Videcemo kakav ce biti 08.sarabubasara:@Nisam_Gost
sta tebi smeta sto zene igraju menager?
ne znam za druge...ali ja da
JekaiGeorge:Igram i ja, mada mi malo dosadio ovaj 07. Videcemo kakav ce biti 08.