Fontana od 2 mil €, bazen, 261 mlaznica - ko gradi

Nije pravo poređenje, jer se na fudbalu i zaradi. Kad je neka bitnija utakmica, dođe dosta gledalaca koji plaćaju, dok fontana... nije ružna, ali je možda nepotrebna.

Зараде главоње типа Терзић и Зечевић и они чобани што шутају лопту. Три чуке у глави немају а дувају се с ловом.

То је ваљда корисно, само не знам коме.

Тражите од њих кинту за болнице, пуни су ко брод.

Poslednja izmena od moderatora:
Na mom avataru je g. Ian MacShane, maestralni glumac, najpoznatiji po ulozi Ala Swearengena u seriji ''Deadwood''.
Dobro si mi rek'o !
A, ja mislio - ti.
Sada mi je sasvim laknulo ....

- - - - - - - - - -

2 милиона евра за фонтану. Србија богата држава.

Ma, jok !
Platili arapi.
Pa, ako nije i sam Zajeb ! :hahaha:

Магична фонтана у Барселони је направљена за ЕКСПО 1929 и обновљена је пред ОИ 1992.
Атракција која је одлично осмишљена и иако је у централном делу Барселоне њено место је више него одговарајуће иде са Монжуика ка тргу Еспања.

Осећај када се нађеш испред је прелеп. Први пут сам био у Барси пре десетак година и пецао сам дан када је радила фонтана, јер ако се сећам података троши енормне количине воде, које су за само један шоу довољне да подмире чини ми се месечне потребе грађана Барселоне за пијаћом водом

Био сам ја пре пар година.Спектакуларан и јединствен доживљај.Милион светлосних година испред овог нашег "чуда" на славији.

Ne ulazim u to ko je gde pravio i zašto, već je činjenica da takve fontane postoje. Nema problem sa ovom našom, osim sa onim delom koji je Murtvac pomenuo, da je bilo bolje da su uradili nešto "obično" i jeftinije, a da su ostatak para dali za neku bolnicu, recimo.
U suštini, nije ružna fontana, ali su stvarno mogli drugačije sve to da urade.

pa ne ide to tako sa trosenjem iz budzeta
novac za jednu namenu predvidjen, ne moze da se prebacuje za drugu
da nije potrosen za fontanu, sledece godine ne dobili trazenu, nego umanjenu sumu

Најбоље да таворимо у руглу све док и последња болница не буде налик на свемирски брод. Свашта...

- - - - - - - - - -

А ти са тим помињањем гробља си стока, да знаш.

Kad ti zatreba bolnica za nešto ozbiljno,boleće te uvo da li je napolju ruglo ili ne.
Isto razmišljaš i u vezi groblja...kad zatreba..

Данас је пиркао благи ветрић и бацао је воду до швајцарске амбасаде. Могу мислити на шта ће то личити када мало јаче задува. О томе да нема прилаза фонтани да не говоримо.

Лепа јесте, посебно увече али има ту дебелих минуса.

Back