Folklor

Moguce da sam spomenula... :?

Ne znam shta igra najmanja grupa. :-?
Pripremni igra Leskovac,Bachku i Srem [sa sremom su stigli na republichko takmichenje]
Izvodjachki sastav igra Makedoniju,Crnu Goru i Bujanovac. :smile:

E nije bujanovac vec krajishte.
Nemam pojma ko je sastavio Bachku,u ovom kudu sam josh nova. :-?

@leprshava

Igrala sam u KUDu ''Sava Vukosavljev'', neshto malo u ''Vila'' i sada igram u KUDu ''Mladost'' ;-)

E a shto je KUD osnovan na ruzan nachin?! Objasni.

Moje ortakinje su isle na folklor i ja sam ih kao najgori saban smarao, al sam posle shvatio da je to sport kao i sve drugo. Mislim ne sport, ali jedan hobi sasvim normalan. Super je to, a i ribe ostanu u kondiciji pa duze traju :D :D

Moje ortakinje su isle na folklor i ja sam ih kao najgori saban smarao, al sam posle shvatio da je to sport kao i sve drugo. Mislim ne sport, ali jedan hobi sasvim normalan. Super je to, a i ribe ostanu u kondiciji pa duze traju :D :D

Produzen rok trajanja a? :lol:

Ja sam pre 3 godine krenula na folklor,i prva 3. meseca mi je bilo smor ici na probe ali sada jedva chekam sledecu,jednostavno vremenom to zavolish...:smile:

pa Ok je stvar,ono puno putujesh predstavljash nashu zemlju...Mada veoma malo njih javno govori da se bavi tim,sigurno se pitaju shta ce drugi reci,da li je seljacki ili ne...Mada je dobro mada mi nikad ne bi palo na pamet da se time bavim

pa Ok je stvar,ono puno putujesh predstavljash nashu zemlju...Mada veoma malo njih javno govori da se bavi tim,sigurno se pitaju shta ce drugi reci,da li je seljacki ili ne...Mada je dobro mada mi nikad ne bi palo na pamet da se time bavim

mada,mada,mada... :? :lol:
I meni ce to postati uzrecica...

Naravno da je to lepo,to je odlichan hobi,a i time ochuvavam nashu kulturu.
Ne vidim zashto bi trebalo da me bude blam jer treniram folklor :shock: i zashto da ne govorim javno da to treniram? :shock: :-? Pa to su i nashi preci igrali,to je neshto shto treba ochuvati.I lepa stvar u folkloru je shto nemash protivnika [kao u drugim sportovima] vec smo svi prijatelji,druzimo se,krug prijatelja nam je sve veci,upoznajemo tudje kulture,putujemo svetom...:D A za koga je to seljachki,nek mu bude,nije mu baba ili prababa igrala break dance. :lol:
Ja sam bila u mnogim plesnim shkolama,od latino plesova ali sam se najvishe zadrzala u folkloru,najvishe mi odgovara i to nije neshto shto moram vec shto zelim. ;)

A da jedva chekam da vishe dodju ovi iz Ukrajne...sutra dolaze... :)

Имао сам једном једну што тренира фолклор 8) Буквално је имао (: и могу да кажем, да је добар то ''спорт'', племенит... 8)

s obzirom da latino ples treniram oko 8 godina,.ne volim folklor nesto preterano.Ali zato moja mama kad pocne da smara `sto ne ides na folklor?proputovaces ceo svet!.....` MIslim, u pravu je ona,da cu proputovati ceo svet,i stvarno je folklor super,ali nisam ja za to....:-|

s obzirom da latino ples treniram oko 8 godina,.ne volim folklor nesto preterano.Ali zato moja mama kad pocne da smara `sto ne ides na folklor?proputovaces ceo svet!.....` MIslim, u pravu je ona,da cu proputovati ceo svet,i stvarno je folklor super,ali nisam ja za to....:-|

Pa ako ne zelish,ne treba da te teraju...jednostavno im reci da ti se to nedopada,ne vidish sebe u kutama,maramama i opancima i kraj! ;)

Back