Folklor

Ja mislim da je folklor stvarno super...Moj burazer trenira vec dost dugo i vema lepo mu ide.....boli ga uvo,stalno u zenskom drustvu pa tu moze malo da se i.............Ali dobro je i to sto idu na exkurzije za DZ.......Ima 15 god. a obisao je celu Srbiji....Nema gde nije bio...FOLKLOR JE EXTRA I NIJE SELJACKI........:grin::-D

lepa ispravka.... Hv alla za pozdrav...

Ako se odnosilo na to da li putujemo gde naravno svake godine naj manje po dva puta !!! ...

Pozdrav svima !!!

MIslish najmanje...;)
Pishe se spijeno...

A ja izgleda prelazim u stariju grupu...:rolleyes:
Previsoka sam,veca i od kolovodje....:lol:
Samo su onda okreti kad igramo problem...:?
Pa,da...to je dobra strana mojih 173 cm... 8-)

Svaka chast...
Kad cete da gostujete malo u Shapcu?

Licno da ti kazem ne znam... Potrebno je sta vec pozvati nas i mi smo naj duze za 10 dana tamo gde bi odigrali svoj koncert.

Trenutno mislim i da smo zavrsili sa koncertima za ovu godinu, spremamo se za sledecu dosta je koncerata u zemlji i dosta turnejica koje treba odraditi, ali iskreno se nadam da cemo i tamo nastupati :):):)

Svidja mi se kako pevaju pesmu"zlatiborka ja sam"(mislim da se tako zove pesma bude pre igru iz zlatiborskog kraja).Da li mi moze domacin dati reci?

Sa zadovoljstvom cu ti dati reci pesme.... nazalost ne sad ali ih ocekuj za koji dan posto sam umoran od slave danas.... Takodje na youtub - u kucajuci u pretrazivacu " kud sevojno " mozes naci dosta klipova pa izmedju ostalog i klip zlatiborskih igara i pogledati naravno, i verujem sa zadovoljstvom postaviti komentar....

Uzivajte, pozdrav !!!

Kulturno Umetnicko Drustvo " Sevojno " odrzalo je godisnji koncert 7. Decembra 2007. godine u sali Narodnog Pozorista u Uzicu. Koncert je odrzan sa Kulturno Umetnickim Drustvom iz Zrenjanina. Saradnja ova dva ansabmla traje nekoliko godina.....

Koncert se pokazao veoma uspesnim sto i potrvdjuje podatak da su poslednja mesta Narodnog pozorista bila ispunjena. Nakon odrzanog svecanog koncerta u cast 53 godine postojanja K.U.D. - a " Sevojno " usledilo je drugarsko vece u istoimenu cast ovog ansambla !!!

Uzivajte dok prelistavate slike, pozdrav !!!

______

________

______

Kulturno Umetnicko Drustvo " Sevojno " odrzalo je godisnji koncert 7. Decembra 2007. godine u sali Narodnog Pozorista u Uzicu. Koncert je odrzan sa Kulturno Umetnickim Drustvom iz Zrenjanina. Saradnja ova dva ansabmla traje nekoliko godina.....

Koncert se pokazao veoma uspesnim sto i potrvdjuje podatak da su poslednja mesta Narodnog pozorista bila ispunjena. Nakon odrzanog svecanog koncerta u cast 53 godine postojanja K.U.D. - a " Sevojno " usledilo je drugarsko vece u istoimenu cast ovog ansambla !!!

Uzivajte dok prelistavate slike, pozdrav !!!

______

________

______

Super su slike....
Ja nemam nijednu sa mojim bivshim kudom....:(
A sutra imam koncert...yeah....Dolazi nam Zrenjanin...8-)

Samo ne znam koji KUD...mozada bash taj sa kojim ''saradjujete''... :rolleyes:

Kod nas je bilo Kulturno Umetnicko Drustvo " Svetozar Markovic " iz Zrenjanina.
rec je o mladom drustvu koje postoji 3 godine... Za sigurno mozemo reci da su se odlicno pokazali !!!

Hvalla za fotke ocekujemo i mi vase :) Radimo na ovoj temi :)

Back