Fobije...

Imam cudnu fobiju,ako se moze nazvati fobija.Kada se penjem uz stepenice plasim se da me neko od nazad ne uhvati,a tek pare...
Redovno kada idem u grad ili u shoping 100 000 puta proveravam da li sam ponela dovoljno novca kako se ne bih izblamirala. :wink:

UUU ja se svega bojim!Najvise se bojim smrti[a zdrava sam brate]i bojim se otmice!To me progoni uvece.Smrt!Volim da zivim i ako sam nekad u bedaku meni je zivot lep!ZIVOT ZIVOT ZIVOT!Samo rec svet bez mene mi je uzasan!!!!!!! :cry:

cerka od boranije:
UUU ja se svega bojim!Najvise se bojim smrti[a zdrava sam brate]i bojim se otmice!To me progoni uvece.Smrt!Volim da zivim i ako sam nekad u bedaku meni je zivot lep!ZIVOT ZIVOT ZIVOT!Samo rec svet bez mene mi je uzasan!!!!!!! :cry:
Zasto bi se boojala smrti!To je obavezno,svi umru pre ili kasnije! :evil:

Bilo je to pre nekoliko godina.Odem sa kevom u Dom Bolesti da vadim krv z vene :o :shock: .Uzasavam se toga...I kad smo dosli,ona ludaca mi kze:Nemamo normalne igle,izvadicemo ti krv sa debelom iglom za infuziju!I kaze mojoj kevi:Stegnite joj ruku,da se ne polomi igla,bilo bi nezgodno da joj ostane u veni!
E tu sam pobelela i neznam ni kako sam izdrzala to vadjenje.Al nisam se tad onesvestila.Sedela sam jedno 20 min. u hodniku i nesto sam jela,al kad smo krenuli niz stepenice...Secam se samo da me je neko dovukao i strpao u kola,sve je bilo belo..Ostalog se ne secam
PS Ko je od vas imao takav susret sa svojom fobijom?AAAA?

snaja88:
Bilo je to pre nekoliko godina.Odem sa kevom u Dom Bolesti da vadim krv z vene :o :shock: .Uzasavam se toga...I kad smo dosli,ona ludaca mi kze:Nemamo normalne igle,izvadicemo ti krv sa debelom iglom za infuziju!I kaze mojoj kevi:Stegnite joj ruku,da se ne polomi igla,bilo bi nezgodno da joj ostane u veni!
E tu sam pobelela i neznam ni kako sam izdrzala to vadjenje.Al nisam se tad onesvestila.Sedela sam jedno 20 min. u hodniku i nesto sam jela,al kad smo krenuli niz stepenice...Secam se samo da me je neko dovukao i strpao u kola,sve je bilo belo..Ostalog se ne secam
PS Ko je od vas imao takav susret sa svojom fobijom?AAAA?
I meni je se nesto slicno desilo,i ja nemogu da podnesem da mi se vadi krv iz vene.Samo jednom u zivotu sam vadio krv iz vene i falilo je samo nekolke sekunde da se onesvestim.Kad sam ustao sa stolica da idem kuci nisam nikako mogao da potrefim da izadjem na vrata nego sve pored i tako nekoliko puta dok nisam potrefio.Eto a nisam gadljiv kad vidim krv ili kad vidim odsecene delove tela ja jednostavno ne podnosim da mene neko secka i bode. 8)

sorry sto vaskrsavam temu... ali danas sam bila jako uplasena,pa sam prvo odlucila provjeriti ima li slicne teme.(kao svaki castan clan)

moj strah...moj strah... mozda ce nekima zvucati smijesno,ali ja se uzasno bojim mraka.nikad ne gasim svjetlo u mojoj sobi.bas se bojim onog kvrckanja i svega u mraku... nekad znam presjediti citavu noc...
niceg drugog se ne bojim osim glupog mraka... mrzim mrak!
i da..kad nestane struje,obavezno izadjem iz kuce...za svaki slucaj! znam da vas ovo zasmijava,al je tako.... :)

Ja sam kao mala imala uzasan strah od mraka,a pogotovo kada nestane struja..
Bila sam uzasno istraumirana ratovima,i uvek sam zamisljala kako ce sada vojska da dodje i da poubija sve :cry:
A sada se najvise plasim smrti...
Svoje i pogotovo tudje...

Back