love_girl
Ističe se
- Poruka
- 2.786
kamikaza:Hajde na pricaonicu.
evo me dolazim.bzzzzzzzzzzzzzz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kamikaza:Hajde na pricaonicu.
Zasto bi se boojala smrti!To je obavezno,svi umru pre ili kasnije!cerka od boranije:UUU ja se svega bojim!Najvise se bojim smrti[a zdrava sam brate]i bojim se otmice!To me progoni uvece.Smrt!Volim da zivim i ako sam nekad u bedaku meni je zivot lep!ZIVOT ZIVOT ZIVOT!Samo rec svet bez mene mi je uzasan!!!!!!!![]()
delphin:Ne podnosim skakavce,ali one primorske hibridne.Odvratni su mi!
I meni je se nesto slicno desilo,i ja nemogu da podnesem da mi se vadi krv iz vene.Samo jednom u zivotu sam vadio krv iz vene i falilo je samo nekolke sekunde da se onesvestim.Kad sam ustao sa stolica da idem kuci nisam nikako mogao da potrefim da izadjem na vrata nego sve pored i tako nekoliko puta dok nisam potrefio.Eto a nisam gadljiv kad vidim krv ili kad vidim odsecene delove tela ja jednostavno ne podnosim da mene neko secka i bode. 8)snaja88:Bilo je to pre nekoliko godina.Odem sa kevom u Dom Bolesti da vadim krv z vene:shock: .Uzasavam se toga...I kad smo dosli,ona ludaca mi kze:Nemamo normalne igle,izvadicemo ti krv sa debelom iglom za infuziju!I kaze mojoj kevi:Stegnite joj ruku,da se ne polomi igla,bilo bi nezgodno da joj ostane u veni!
E tu sam pobelela i neznam ni kako sam izdrzala to vadjenje.Al nisam se tad onesvestila.Sedela sam jedno 20 min. u hodniku i nesto sam jela,al kad smo krenuli niz stepenice...Secam se samo da me je neko dovukao i strpao u kola,sve je bilo belo..Ostalog se ne secam
PS Ko je od vas imao takav susret sa svojom fobijom?AAAA?
hehehe emy znamo mi zashto imash fobiju od policije...emy_331:U sustini nisam nesto extra plasljiva ali imam fobiju od:
1.POLICIJE
2.IGALA
3.BUBASVABA
sve ostalo mogu da podnesem!![]()
Da ti verovatno ZNAS zasto ih se toliko plasim.....sta ces mora se!Mike girl:hehehe emy znamo mi zashto imash fobiju od policije...emy_331:U sustini nisam nesto extra plasljiva ali imam fobiju od:
1.POLICIJE
2.IGALA
3.BUBASVABA
sve ostalo mogu da podnesem!![]()
P.S. ja se plashim grane koje udara o drvo!![]()