Fobije...

Kada sam bila mala plashila sam se klovnova i pajaca. Pa su me moji vodili kod psihologa, da mi istera strah. Od tada imama malog morbidnog pajaca na polici pored kreveta, da me 'chuva'... :shock:
Njih i dan danas ne volim.

Klaustofobichna sam. U malom prostoru se osecjam neverovatno nelagodno, ne vrishtim i ne histerishem, ali se vidi da sam demosnki nervozna.

Inache, nemam strahove. Jedino chega se plashim su ljudi i njihovi poremecjeni umovi... I sebe naravno...

love_girl:
SisaDaPimp:
Nemam nikakve fobije. :)
Da proverimo? :lol:

Slobodno, svih ovih fobija ovde navedenih se ne plasim.. Niti insekata bilo kakvih uhvatim ih u ruke kad hocu, visine hm.. ako se neko ko se penjao na visinu 30m uz neke male merdevinice, a ispod stene da bi skocio odatle, plasi visine, e onda u k.. znaci ni tog.. Smrti.. hehe smesano, nemam razloga da se plasim smrti osetio sam njen miris vise puta kao klinac ali eto jos mrdam, tako da i to mi nije nista ne poznato, dok ide ide, kad stane stalo je, zasto se time opterecivati..

SisaDaPimp:
love_girl:
SisaDaPimp:
Nemam nikakve fobije. :)
Da proverimo? :lol:

Slobodno, svih ovih fobija ovde navedenih se ne plasim.. Niti insekata bilo kakvih uhvatim ih u ruke kad hocu, visine hm.. ako se neko ko se penjao na visinu 30m uz neke male merdevinice, a ispod stene da bi skocio odatle, plasi visine, e onda u k.. znaci ni tog.. Smrti.. hehe smesano, nemam razloga da se plasim smrti osetio sam njen miris vise puta kao klinac ali eto jos mrdam, tako da i to mi nije nista ne poznato, dok ide ide, kad stane stalo je, zasto se time opterecivati..

To se i ja pitam ali jbg...sta da radim? Kad samo pomislim na to..bbbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! :roll:

Nemam neke narocite fobije i strahove ali se gadim nekih stvari:
1.mrzim poparu-kada je neko pravi meni se povraca
2.shnenokle-suvise mi je gadno da otvorim frizider kada se u njemu nalazi cinija toga...takodje mi se povraca
3.kada sam jednom sedela u bolnici(u cekaonici)zgrozila sam se mirisa starih(uglavnom bolesnih)ljudi!!

:shock: :? :shock: :? :( :( :(

Abby:
Nemam neke narocite fobije i strahove ali se gadim nekih stvari:
1.mrzim poparu-kada je neko pravi meni se povraca-i meni takođe.
2.shnenokle-suvise mi je gadno da otvorim frizider kada se u njemu nalazi cinija toga...takodje mi se povraca- :D
3.kada sam jednom sedela u bolnici(u cekaonici)zgrozila sam se mirisa starih(uglavnom bolesnih)ljudi!!-pa to je već druga priča.Skoro svakom se zgadi miris bolesnih.

:shock: :? :shock: :? :( :( :(

peleplay:
Ja imam jedan cudan tip akrofobije (mislim da se tako zove ali uglavnom to je strah od visine) Kad se popnem na neku visinu , recimo osmi sprat i pogledam dole imam osecaj da cu pasti, i pocne da mi se vrti u glavi, ali i da ce me neko gurnuti. Medjutim, recimo u avionu nemam taj problem. U cemu je fazon nemam pojma.

I kod mene je nesto slicno... u avionu se ne plasim, ali kad gledam dole i kad ima sanse (male, ali u svakom slucaju...) da padnem, e onda...... :cry: :cry: :cry:

Fiorella:
To su naravno najgora stvorenja na svetu-PAUKOVI!!!

Nikad u zivotu se nisam plasila paukova... to su mi kucni ljubimci :D ! Salim se... paukovi donose srecu! Ja verujem u to, zato volim da ih vidim! Ali da ih diram ili se upetljam u njihovu mrezu.. e to vec... Nije da se plasim, nego mi je jednostavno gadno.

Back