Fobija od pitanja na forumu

ovde svako igra neku igru uglavnom a mozda je i forum takav, nije nezan forum gde se svi vole niti strucan
e obicno kad ti neko srusi igru onda se postidis i neces da se javis par dana, neko ili nesto ti srusi, ili neces da se javis mnogo dugo
ok mozda je neko doziveo i neke gnjavaze pretnje
ovo nema veze s temom :sad2:

Zasto kada neko postavi neko pitanje (nije bitno kakvo) na forumu , to licno svi shvate kao da je njima upuceno i samo njima (onome ko cita :mrgreen: )

Cak su u stanju da se potuku ili vredjaju zbog neceg tako nebitnog kao sto je to necija tema :eek: :confused:

Zasto se ljudi previse unose u neku temu ko da ce dobiti medalju ako nesto napisu ? :mrgreen: :manikir:

Uopste mi nije jasno o cemu pricas. Valjda je pitanje postavljeno svakome ako nije izricito naglaseno kome je postavljeno. I nikada nisam primjetio da neko smatra da je samo njemu postavljeno.

Zasto kada neko postavi neko pitanje (nije bitno kakvo) na forumu , to licno svi shvate kao da je njima upuceno i samo njima (onome ko cita :mrgreen: )

Cak su u stanju da se potuku ili vredjaju zbog neceg tako nebitnog kao sto je to necija tema :eek: :confused:

Zasto se ljudi previse unose u neku temu ko da ce dobiti medalju ako nesto napisu ? :mrgreen: :manikir:

Вероватно због олимпијаде у Лондону.

Trebala bi psihologija da se pozabavi time. Ima likova koji se toliko vežu za neku temu da prosto pate što neko drugi uopšte piše na toj temi. Svojatanje javnog sadržaja je opasnija fobija. Primetio sam i da poneko diskutuje sa samom temom a ne sagovornicima. Zaista, zaista svega pod kapom nebeskom (forumskom).:lol:
Da, interesantan je to fenomen, covek dodje u drustvo da bi kuckao sam sa sobom kao ne treba mu paznja a zapravo vapi za njom.

Anđelko, ti si hipersenzibilan, samo to još nisi otkrio :D

ljudi su valjda svesni koliko je ovo sve moguce da neko spolja procita pa se stite i time i nema nekih prica, rasprava, ok neko bockanje je usputno, ali ovde se vecina stvari svede na neko bockanje a prica o nekoj temi je manja. kad razmislis, o svim temama je nepotrebno i pricati jer se sve moze razmisliti, reshiti... znaci ovde se ljudi druze :I
mozda se nekad vise pricalo o necemu, a manje druzilo. jer je internet jos bio manje stvar svih.
to je sve privid, ko oce moze bas da proceslja internet i da istrazuje ovog i onog ....
ili svima vise treba neki ventil, negde de mogu nekog da izvredjaju : ) a da ne idu na pijac a istovremeno ta potreba za sakrivanjem za internetom ...

znaci ima emotivnih tema gde unosis neki dogadjaj ala psihologija i polustrucnih de se nesto raspravlja. ove druge mozda uspevaju ko zna gde inace su natezanje oko suprotnih stavova sa pljuvanjem : ))
a ovo ala psihologija je rizicno valjda a i cesto to preziremo tako smo raspolozeni. neko lako zezanje ima

Jednostavno ljudi pitanjima znaju da ubodu u zilu, a nije da to zele, vec eto, desi se.

Neko postavi pitanje recimo "da li je psihologe zaista briga za svoje pacijente" i krene da proziva psihologe i da generalizuje zbog svog nekog loseg iskustva, a onda se buduci psiholozi mozda uvrede, ili jednostavno neko drugi ko ocigledno misli da ta osoba nije u pravu i da ne razmislja stalozeno pa pocne da ispravlja krivu Drinu, jer se na neki nacin oseca prozvanim.

des andzele ofaj klon nalog ti nisu obrisali
ako mora da zhive ot tebe
nego samo nam postavljachi temilica
a i uchesnici sa takvim ispadima lol
opisuju svoju prslu psihu
naravno nishta lichno

Ja se ne uhvatim lično...ni da je moja tema, ni da je moje pitanje. Jer teme nemam, još manje pitanja...Jer ništa nije napisano meni, a niti čitam, pa nemam tih problema. Čak nisam ni na tudjim temama a koje su bile "moje" više nisu, takoC da...potpuno odsustvo i čak samog pomišljaja na gubitak kontrole, zbog istog. :) Sačuvaj Bože, ju, ju...Vredjanje? Tuča? NeeeeeeEee, kolega, nema toga tu, šta je Vama, ne gledate Vi to tu dobro...:) Zašto se previše unose? Stvarno ne bih znala...pitajte te, što se previše unose u napisano, ja niCam od tih. Ja nisam Unosna, ja sam Patetična, sammim tim nisam kompetentna da dam full odgovor. A, fobiju, kao fobiju...? Više...Nemam, hvaJa na pitanju. Fobija je postala moja stvarnost, takoC da više ne spada u fobije. Već u nadrealnu realnost. Odnosno, stvarnost. ♥

Poslednja izmena:

Back