Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.504
Sačuvaj me bože da slušam tog šarl... a!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sačuvaj me bože da slušam tog šarl... a!
Nemoj verovati medijima i BlicuSačuvaj me bože da slušam tog šarl... a!
Njima ne verujem.Verujem priznatim lekarima.Ko veruje u nauku,logično će se i sam zapitati.Nemoj verovati medijima i Blicu![]()
Oni rade po sistemu farmako mafije vecina, nemaju oni veze sa pravom naukom nazalost.Njima ne verujem.Verujem priznatim lekarima.Ko veruje u nauku,logično će se i sam zapitati.
Da... svi rade po principu nekakve mafije.Svi odgovori se nalaze u teorijama zavere... kako god! Bitno je da ljudi prepoznaju šta jeste u većoj ili manjoj meri štetno po zdravlje ljudi, kako bi za štetnu kućni hemiju napr.sami našli alternativu(ko ima volje i vremena za to).Kod kućne hemije su štetna njena isprenja, ono što udišimo kad ih ispiramo vodom. Nije loše staviti pored zaštitnih rukavica i masku na lice i nakon ispiranja, dobro provetriti prostorije.Ili za ribanje i čišćenje bolje koristiti aluminijumsku sodu bikarbonu(to je soda za čišćenje, ne i za ličnu upotrebu) Takođe su štetni za disajne organi razni kupovni osveživači vazduha. Najbolje je njih uopšte i ne kupovati, nego lepo provetriti prostoriju ili rastvoriti eterično ulje sa vodom i njime povremeno osvežavati prostorije, kancelarije...itd.Kod kozmetičkih sredstava tipa losioni ili stick-ovi za ispod pazuha(protiv znojenja), koristiti preparate bez aluminijumskih soli ("piše:" no alluminium salt"), jer su ove soli štetne, ali su zato jak antiperspirant i masovno se koriste i upotrebljavaju. Takođe je bolje koristiti šampione, losion,stick-ove i uopšte kozmetička sredstva gde na njima piše da su bez parabena, parafina i soli!To je nešto na šta možemo da utičemo, dok je sasvim jasno da bez kompjutera i mobilnih ne možemo, pa se ne treba preterano zamarati.Njihovo zračenje nije veliko, ali nije ni zdravo.Ipak su oni u neku ruku "nužno zlo",dok ostalo i ne mora biti.Oni rade po sistemu farmako mafije vecina, nemaju oni veze sa pravom naukom nazalost.
Zato najbolje imati kucu na selu i bunar, ali pod uslovom da se proveri voda pre konzumacije..
Tako znaci, onda je sve OK.Za 50€ ima svako da napise sta oces u izvestaju
Odlucio sam da prekinem da ucestvujem aktivno na forumu zbog diskriminacije ali sam morao na ovo da odgovorim. Voda u vodovodu je daleko od najispravnije i najcistije vode. U tu vodu se stavlja hlor, fluor, od starih cevi ko zna kakvi metali jos idu u nju.. Sto se tice bunara, postoji nesto sto se zove privatna laboratorija gde moze da se odnese uzorak vode da se vidi da li je za pice ili ne. Ta voda je sigurno mnogo kvalitetnija od ove iz vodovoda pod uslovom da nije iz zagadjenog kraja i prenaseljenog..Voda iz vodovoda proverava se nekoliko puta dnevno i zato je i najcistija i najzdravija.
Imas ( recimo) bunar i onda dodju neki specijalci, provere vodu, kazu OK i ti mrtav ladan
pisjes tu vodu tako 10 godina, moze i 10 meseci. Niko ne pije vodu iz bunara.
Odlucio sam da prekinem da ucestvujem aktivno na forumu zbog diskriminacije ali sam morao na ovo da odgovorim. Voda u vodovodu je daleko od najispravnije i najcistije vode. U tu vodu se stavlja hlor, fluor, od starih cevi ko zna kakvi metali jos idu u nju.. Sto se tice bunara, postoji nesto sto se zove privatna laboratorija gde moze da se odnese uzorak vode da se vidi da li je za pice ili ne. Ta voda je sigurno mnogo kvalitetnija od ove iz vodovoda pod uslovom da nije iz zagadjenog kraja i prenaseljenog..
Drzavna institucija ima za cilj da otruje ljude ali prikriveno i perfidno. Sad ces ti reci ma sta lupas ti, opet neke teorije zavere.. Ali to je istina koja ce vrlo brzo izaci na videlo.Vidi, sta si ti i kako odlucio tvoja je stvar.
Ja zivim u Nemackoj, Nemacka ima 84 miliona stanovnika, postoji i jedna zaduzbina koja testira razne proizvode,
a tu je i voda i pre pola godina testirana je voda iz vodovoda zajedno sa 45 mineralnih voda i na kraju je rezultat bio
da je voda iz vodovoda najcistija pa prema tome i najzdravija. Ti ne mozes da ides tri puta dnevno, cak ni 3 x godisnje
u nekakve privatne laboratorije jer im ja jednostavno ne bih verovala, a zasto da ne verojem nekoj drzavnoj instituciji
koja mora da vodi racuna o zdravlju svojih gradjana? Ja ne pijem vodu iz vodovoda jer mi po ukusu ne odgovara, pijem mineralnu vodu,
ali samo onu gaziranu jer takvu volim.
Drzavna institucija ima za cilj da otruje ljude ali prikriveno i perfidno. Sad ces ti reci ma sta lupas ti, opet neke teorije zavere.. Ali to je istina koja ce vrlo brzo izaci na videlo.
Ne drzava nego svetski mocnici koji deluju preki drzave i njenih institucija. A posto je Nemacka jezuitsko leglo bolje i da ne znam sta se radi tamo sve. Ali uglavnom jednostavan primer je ovaj fluor, imas dokumente na netu gde se pravno odobrava njegovo ubacivanje u vodovod. A videli smo da je dokazano stetanA, nisam to znala. Znaci drzava ima za cilj da truje narod?
Ne drzava nego svetski mocnici koji deluju preki drzave i njenih institucija. A posto je Nemacka jezuitsko leglo bolje i da ne znam sta se radi tamo sve. Ali uglavnom jednostavan primer je ovaj fluor, imas dokumente na netu gde se pravno odobrava njegovo ubacivanje u vodovod. A videli smo da je dokazano stetan
Fluor je teško naći u elementarnom stanju(u prirodi).Štetna su njegova jedinjenja.Do toga dolazi ukoliko pijaća voda reaguje sa napr. nekim fabričkim otpadom, što nije nemoguće ali nije ni uobičajena pojava.Veća opasnost je vazduh koji udišemo.Ubacuju bre i jod u so, kazu tako treba, dal imas neke podatke i za to? Mora da nas i tim jodom truju
jer zele da nestanemo.
Za fluor postoje naravno uredbe i zakoni, ali to je za dobrobit naroda, pojma nemam sta tebi sada tu smeta.
Pa i u svakoj pasti za zube ima fluora, al ajde to sam vec pisala.
Fluor je teško naći u elementarnom stanju(u prirodi).Štetna su njegova jedinjenja.Do toga dolazi ukoliko pijaća voda reaguje sa napr. nekim fabričkim otpadom, što nije nemoguće ali nije ni uobičajena pojava.Veća opasnost je vazduh koji udišemo.
Da... ako krenemo tom logikom,sve je već zagađeno! Samo ne može se u 21-om veku, živeti "pod staklenim zvonom"!Ja napisah jos juce da su ove kolicine fluora kojima se voda obogacuje ( a razlozi su poznati, svakako nije
zbog boljeg ukusa vode) minimalne, a nauka jos uvek smatra da su za zube preporucljive.
Kod mineralnih voda problem su i same plasticne flashe, ali i izvori jer je danas sve, ali sve zagadjeno,
uglavnom od pesticida koji ulaze i u podzemne vode i ima ih svuda.
https://vice-images.vice.com/images...luorom-body-image-1471846888.jpg?resize=640:*Ja napisah jos juce da su ove kolicine fluora kojima se voda obogacuje ( a razlozi su poznati, svakako nije
zbog boljeg ukusa vode) minimalne, a nauka jos uvek smatra da su za zube preporucljive.
Kod mineralnih voda problem su i same plasticne flashe, ali i izvori jer je danas sve, ali sve zagadjeno,
uglavnom od pesticida koji ulaze i u podzemne vode i ima ih svuda.
што се тиче приватне лабораторије, ја сам контактирао једну из новог сада, и они су ме давили ко сам ја, шта сам, одакле је узорак који анализирају.. нисам хтео намерно да кажем одакле узорак и ко сам - и нису хтели да анализирају! (платио бих и дупло)Sto se tice bunara, postoji nesto sto se zove privatna laboratorija gde moze da se odnese uzorak vode da se vidi da li je za pice ili ne.
не знам за чију добробит је али за моју није...на крају крајева све глупости протурају тако што кажу "али то је за ваше добро!"Za fluor postoje naravno uredbe i zakoni, ali to je za dobrobit naroda
ја знам једну "научницу" која такође тврди да је осиромашени уран добар за зубе... што не значи да је он стварно добар.a nauka jos uvek smatra da su za zube preporucljive.
Slazem se sa tobom, ali imas brdo tih laboratorija, neka bi pristala. Cesto se desi da se izvorska voda i ona sa bunara zaprlja od okolnih septickih jama i podzemnih voda ako je naseljeno mesto.што се тиче приватне лабораторије, ја сам контактирао једну из новог сада, и они су ме давили ко сам ја, шта сам, одакле је узорак који анализирају.. нисам хтео намерно да кажем одакле узорак и ко сам - и нису хтели да анализирају! (платио бих и дупло)
не знам за чију добробит је али за моју није...на крају крајева све глупости протурају тако што кажу "али то је за ваше добро!"
толико о независним лабораторијама.
ја знам једну "научницу" која такође тврди да је осиромашени уран добар за зубе... што не значи да је он стварно добар.
због свега што сам доживео од људи и система ја пијем са оваквих места(управо се вратих са опвог извора)
Pogledajte prilog 647638
Ali nema svako opciju da vuce vodu sa izvora nazalost.није, обичан видео не доказује ништа...
али ја експриментишем са собом и несвесно сам применио скоро све што је у видеу речено:
не пијем воду са чесме него вучем себи воду коју уносим са планинског извора,
успут и не једем месо, држим душу чистом (не псујем, не мрзим никог...)
и управо су резултати из видеа: врло сам отвореног ума, креативан, врло здрав, препознајем испирање мозга система, нисам равнодушан врло активан и мотивисан.... мени ја имам свој доказ.. не терам никога да верује на слепо.
јесте, али флуор се може уклонити из воде простом дестилацијом или филтерима са реверзном осмозом.Ali nema svako opciju da vuce vodu sa izvora nazalost.