Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kod mene je bivsa vodila vezu apsolutno jer sam se ja prepustio, bio sam nevin, ona imala dete i partnera par sve po par godina. Nikad vise to ne bih dozvolio, izgubio sam sebe.
danas je sve normalno i prirodno
Sta znam, ko šta voli nek izvoli.
Kad postane bas ozbiljno, za dinamiku sam dogovora oko svega.
pre toga mora se znati ko kosi a ko vodu nosi
Al nema pravila, ima dominantnih zena, kao sto ima maminih sinčića sto se drze za suknju, pa maminu zamene za njenu.
Ja sam stara skola, zna se sta je muska energija a sta je zenska.
Imao sam situacije gde su htele da me kontrolisu, i ne mozes protiv njihovih ću ću ću manipolacija drugacije nego kao musko.
Sinoc sam negdje izgubio skupu jaknu,koju mi je kupila, vracam se kuci vozom, ali sam vec poslao poruku da sam je izgubio, dok stignem kuci gudjanje ce proci,nadam se
Sinoc sam negdje izgubio skupu jaknu,koju mi je kupila, vracam se kuci vozom, ali sam vec poslao poruku da sam je izgubio, dok stignem kuci gudjanje ce proci,nadam se
I mamu sam zaboravio da nazovem,i njoj sam poslao poruku, subotom ujutro ceka da nazovem ali njoj ne idem na noge ,salim se nije zena teska uopste,volim da crnim zene.